hogy múlik el a világ dicsősége...LG írta:Sőt, van még egy Sevcsenkojuk is. 2 Aranylabdás kapásból, én már félek tőlük.

hogy múlik el a világ dicsősége...LG írta:Sőt, van még egy Sevcsenkojuk is. 2 Aranylabdás kapásból, én már félek tőlük.
Azt nem arra értette.ozsimiki írta:Pf van egy Ronaldinhojuk![]()
![]()
húha,most biztos mindenki betojt rendesen, komoly fegyvertény egy ideje a brazil,igaz nem a pályán,hanem a discokban.
Az emberi butaságnak nincs határa.wikko írta:Ezt magyarázza már el vkiMadridista.hu írta:
a Barcelona mindig is a gerinctelen igazolásokról volt híres. az együttes háta mögötti szerződések, közvetlenül a játékossal való tárgyalások. ez a katalán csapat legfőbb védjegye.
![]()
![]()
Ez hol van, linket légyszives!wikko írta:Ezt magyarázza már el vkiMadridista.hu írta:
a Barcelona mindig is a gerinctelen igazolásokról volt híres. az együttes háta mögötti szerződések, közvetlenül a játékossal való tárgyalások. ez a katalán csapat legfőbb védjegye.
![]()
![]()
Ezt magyarázza már el vkiMadridista.hu írta:
jó igazad van. de előre is írtam egyrészt h bocs és h mért ide írok... talán végigolvastad... na mind1.Barcagirl24 írta:ezt talán a segítség kéne topicba kénevagyis biztos nem a Barca vs. Realba :/
de ezt tegnao délelőtti hír, ez már mindenki számára ismert voltbowlinggolyo írta:http://acmilan.hu/modules.php?name=News#newsid_3890
Ezt érdemes megnézni ebből az jön le h sehova sem fog menni Kaká
Nos ez tényleg az a helyez ahol senki sem tud biztosat, mindenesetre én egy olyan 90% esélyt saccolok arra hogy Kaká jövőre Real-os lesz. Igaz, hogy sok manapság a pletyka de azért ennyire nem hogy Spanyolország összes oldala tényként közölje le.Varga Tamás írta:Én csak egyet nem értek, remélem valaki megszán, és elmagyarázza nekem.
No:
Ugye azt írja a madridista.hu, hogy azért jelentik be a jövő héten Kaká leigazolását, mert Olaszországban június 7-én Európa Parlamenti választások lesznek, és Berlusconi nem akar szavazatokat veszteni. Na már most, minden újság szerint Kakát eladta a maffiafőnök, akkor ezt mindenki tudja, ismeri...
Remélem, érthetően fogalmaztam meg a kételyemet.
A madridista.hu hozzáállása, úgymint a többi hírportálé aggályos ebben az ügyben. Továbbra sem látunk tisztán.
Más dolog, ha valamit mindenki tud és megint más, ha ki van mondva! politikában ez pláne így van. Nem tudom mennyi szavazat függ ettől, de egy szavazó általában hisz annak és abban, akire/amire szavaz, és addig amíg konkrétan nincs kimondva egy dolog, inkább nem is hiszi el, védve a saját világképét, a hitét ha úgy tetszik. Ez egy normál emberi tulajdonság.Remélem, érthetően fogalmaztam meg a kételyemet.
A madridista.hu hozzáállása, úgymint a többi hírportálé aggályos ebben az ügyben. Továbbra sem látunk tisztán.
Nem biztos! Lehet, ha most abba kell hagynia, egész életében boldogtalan lesz. Ha folytatja meg boldog, még ha bele is hal. Egy fiatal sportolónak sokszor ha kell felyeznie a játékot rosszabb, mint a halál. Ocskai is ilyen volt, ő sem tudta volna abba hagyni. Nekik ez az életük, el kell fogadni.Nagyon kedvelem De La Redet, de szívből kívánom neki, hogy ne lépjen többet tétmeccsen pályára... Az emberi élet mindennél fontosabb!
Akárhogy is vesszük, Ramos a régi rendszerhez tartozott, addot volt, hogy mennie kell. Most jön majd pár új játékos, új rendszer, kellett az új edző. nekem mindig tetszett a Villarreal játéka, így örülök a cserének. Persze nem biztos, hogy beválik, de kötve hiszem, hogy Ramos jobbat tudna annál, mint amit Pellegrini fog.Ja meg még vmi: Majd az idő eldönti, de én sztem nem biztos, h kellett a Realnak az edzőváltás. Sztem Ramos kihozta ebből a csapatból a maximumot.
Inkább csak költői kérdésnek szántam.Elég régóta fórumozol, és még meg kell ezt kérdezned?
ja, ha nem megy akkor meg, majd elrabolja a családját... nenézzétek már ennyire hülyének kakát, a Managerét meg a Milánt. Mindegyik nagyon jól tudja, hogy mit csinálnak. A milán simán eladná már, ez nem hiszem, hogy kérdés, igazából már januárban egyértelmű volt. Ott egyedül kaká intett be. Itt is megteheti, ha akarja. kérdés, hogy akarja-e. Onnantól kezdve ő dönt(illetve az apja), hogy a Madridba akar jönni vagy a Chelsea-be megy. Ez független attól, hogy a Milán többet kapna-e a londoniaktól vagy nem. Esetleg ott jönne képbe ar általuk ajánlott ár, ha Kakának mindegy lenne hova megy, és akkor felül kell licitálni a Galliani-Perez barátságot is pár millióval.sztetek nem elképzelhető, hogy az egész médiaámokfutás hátterében Perez áll?
esetleg így akart nyomást gyakorolni Kaka-ra, hogy megtörje... sztem ez is bennevan a pakliban
Elég régóta fórumozol, és még meg kell ezt kérdezned?Miért fáj az annyira egyeseknek, h a Real leakar igazolni egy-két jó játékost?
Hát nem tudom, én kevésbé örülnék neki, ha az angol csapatok erősödnének tovább, így is egy hajszálon múlt a Chelsea döntőbe jutása, ha Kaká odamenne, akkor nagyon megerősödnének.Komiszka írta: Jó lenne ha Kaká nem a Madridban kötne ki, remélem a Chelsea tényleg keresztbetesz nekik![]()