Imádom a munkáidon a keretet, hiányzik.higany írta:Versenyre meg egy alternativa. Felirat meg nem kerult ra, de majd fog.
Velemenyek?

Imádom a munkáidon a keretet, hiányzik.higany írta:Versenyre meg egy alternativa. Felirat meg nem kerult ra, de majd fog.
Velemenyek?
Nem igazán értek hozzá, maga az elképzelés jó meg a képpel sincs semmi gond, csak a két széle egy kicsit üres. legalább is szerintem. de most lehet hülyeségeket beszélek.higany írta:Versenyre meg egy alternativa. Felirat meg nem kerult ra, de majd fog.
Velemenyek?
Újra csak azt mondom, h nem kell rá ennyi Messi. A bal oldali még elfér, de ami középen van kicsi az felesleges, szvsz. Csak eltakarja a címert. Ezt kivéve nekem tetszik, bár kicsit "rikitó" színű lett, ami nem feltétlen baj.FtcSikiHun írta:
Ez ment versenybe, utólag hiba volt a bal oldali rendert is odarakni, egyébként vélemény?
azt tudom. ^^ de hát nem írhattam rá a mostani csapatát . egyszeruen jo volt a render.L.Messi 10 írta:Enyhén nem aktuális, de jó lett.ronaldinho89 írta:
Enyhén nem aktuális, de jó lett.ronaldinho89 írta:
fanbarca írta:
Tetszik, viszont a betűk túl nagyok, állítsd kisebbekre és perfect lesz
Ezt én is kipróbálom, van nekem elképzelésem, hogy hogy működik ez. csinálni fogok egy színes verziót meg egy fekete-fehéret is.fanbarca írta: Ez fantasztikus! Hogyan csináltad? A hungfx-en nem értettem a magyarázatot.
A felirat nagyon elüt a képtől ami szerintem azért tűnik befejezetlennek mert túl színtelen. Szerintem elég lenne pár textúra még és egy kissebb text, de természetesen így is jóronaldinho89 írta:
A felirat lehúzza, pedig nagyon tetszik.ronaldinho89 írta:
Még kicserélhetem mert szerintem is jobbak.ronaldinho89 írta:
MessiFan: egyébként amit a topic alján raktál be 2 siget. odaírtad melléjük hogy kipróbáltam valamit. szvsz sokkal ütősebbek(én azokbol neveztem volna valamelyiket) mint szerintem amit neveztél. szerintem az tul exponált.