Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem meg nem kell 1-2 év, még idén kezdo lex! Es nem csak a kiscsapatokat fogja alázni, a Juve beton védelmét is szétszivatta, sztem Dinhonál is nagyobb zsugás lexMr. Master írta:Szerintem a kis csapatokat, mint Getafe, vagy vagy ilyenek, úgy foga alázni, mint monjuk Ronaldinho a margitot. Egy-két év és szerintem már állandó kezdő lesz. Asszem már nem kell nekünk ide Henry. Meg vagyunk mi már nélküle is!
Ezt csak Frankie tudhatja!én nekem nagyon szimpi edző Frankie de nem értem Oleguert miért erőlteti a csapatba!?totobike írta:csak eggyet áruljatok el hogy az oleguer miért kezdő esküszöm a b csapatba 5 jobbépességű játékos van kiszorítja a bellettit a gabrit vagy damiat![]()
Nem az egyik,hanem a LEGJOBB támadósorunk lesz!balboa7 írta:...meg ám!Mr. Master írta:Asszem már nem kell nekünk ide Henry. Meg vagyunk mi már nélküle is!![]()
...támadó posztokra meg teljesen fölösleges nagy neveken hozni!
...már így is felállítható 2 különböző támadó trió!
...szvsz, ha Messi ilyen keményen fejlődik, akkor az egyik legjobb támadó3asunk nekünk lesz!![]()
...és amint meglesznek a papírjai, játszatni kell!
Ezzel sztem sokan így vagyunk, csak félek attól, hogy Frankie, nem fogja para ültetni Guilyt!De ajánlom neki, hogy legkésőbb a klasszikuson kezdő legyen Messi!Vito írta:úgy gondolom, h nem kell 2 év, sőt egy sem, ha (azt, amit mutatott eddig) tudja a tétmeccseken folyamatosan, akkor 3-4 meccs.Mr. Master írta:Szerintem a kis csapatokat, mint Getafe, vagy vagy ilyenek, úgy foga alázni, mint monjuk Ronaldinho a margitot. Egy-két év és szerintem már állandó kezdő lesz. Asszem már nem kell nekünk ide Henry. Meg vagyunk mi már nélküle is!
úgy gondolom, h nem kell 2 év, sőt egy sem, ha (azt, amit mutatott eddig) tudja a tétmeccseken folyamatosan, akkor 3-4 meccs.Mr. Master írta:Szerintem a kis csapatokat, mint Getafe, vagy vagy ilyenek, úgy foga alázni, mint monjuk Ronaldinho a margitot. Egy-két év és szerintem már állandó kezdő lesz. Asszem már nem kell nekünk ide Henry. Meg vagyunk mi már nélküle is!
...meg ám!Mr. Master írta:Asszem már nem kell nekünk ide Henry. Meg vagyunk mi már nélküle is!
Hát Messi nem csak Getafét fogja alázni, majd néznek a madridisták amikor Pavont oda-vissza bőröziMr. Master írta:Szerintem a kis csapatokat, mint Getafe, vagy vagy ilyenek, úgy foga alázni, mint monjuk Ronaldinho a margitot. Egy-két év és szerintem már állandó kezdő lesz. Asszem már nem kell nekünk ide Henry. Meg vagyunk mi már nélküle is!
...sztem is!merx írta:És Messi az én véleményem szerint legalább olyan jó mint robinho!!!
Perxe h nem, sot még veretlenul sem!antiimperialista írta:Ne legyetek már így letörve! Ez még csak az első meccs volt, az ilyen botlások benne vannak a fociban. Egyébként sem fog senki egy ilyen erős bajnokságot 100%-osan megnyerni.
jaja csak akkor a 3.fordulóban botlottunkMaxi írta:Tavaly is 7 pontunk volt három forduló alatt és most is annyi lesz!Mr. Master írta:Azért nem bánnám, ha a tavalyi szezon eleji formánkat hoznánk.Barcelonafan írta:Jó má nehogy azt higgyétek hogy megveri a Cadíz-t a Real, a Real kifog kapni azt megmondom előre, úgyhogy nem kell bánkódni szezon eleji forma!