szted lesz itt még valami???
mert nekem az üzletben van NET és ki kellen jönnöm, aztán feleslegesen nem szeretnék éjjel itt bóklászni

Well???
szomoru...mit csinalsz te egesz nap?Enrique írta:Még nem találtam semmit..
ja. ezt szeretném énis megtudni. jo lenne ha vki feltenne egy linket ide ahol esetleg neten lehet nézni és MŰKÖDIK is rendesen. felolem az al-dzsazirán is mehet csak lássamRivaldinho írta:Most nézem fajom! Nem közvetítik élőben a Barca meccset?? vmi német adó vagy ilyesmi, nem adja??![]()
Óó, nehogy azt hidd, hogy a tegnapi produkciója után mondom ezt Giliről... És lehet hogy tavaly ő lőtte a 2. legtöbb gólt, elismerem, szép teljesítmény, de akkor sem volt a kedvencem... A hangsúly viszont azon van, hogy ha Messi (Ezqu) játszana, mi is végre egy sokkal virtuózabb Barcát látnánk. Giulyvel ezt teljességgel lehetetlen, mert magának soha nem fog helyzetet teremteni, emiatt pedig a csapatra van utalva. Ha esetleg nem m1 se Ronnienak, se Eto'onak, akkor ő soha nem fogja felizzítani a csapatot, mert nem képes rá. Ellenben Messi erre simán képes lenne már 18 évesen.gPROject írta:Szerintem egyáltalán nem ezt érdemli Giuly.Az elöző idényben ő lőtte a második legtöbb gólt, és most pár kihagyott ziccer miatt már a Barca c-be zavarnátok. Messi is játszott már idén eleget mégsem lőtt gólt, pedig neki is voltak 100%-os helyzetei.
Messi még nagyon fiatal, nehogymár rögtön kezdőt csináljatok belőle pár jó meccs után. Ez több játékosra nézve is degradáló. Vannak nála sokkal tapasztaltabb játékosok a padon akik szintén alig kapnak lehetőséget, sőt van aki még a kispadra is ritkán ülhet le.
Nagy Messi mánia lett kis hazánkban, ami nem lenne baj, ha nem társulna szemellenzővel és lila köddel.
peace!
Forca Barca!
Ebben van egy kis igazság..de tegnap Giuly sajnos nagyon sok ziccert hagyott ki,ezért szerintem is le kellett volna hozni..de díjazandó az akarás és hajtása,csak mindig a végé rontja elgPROject írta:Szerintem egyáltalán nem ezt érdemli Giuly.Ordog írta:Igaza van Enriquenek. Guilly annyira nem való ebbe a barcába... Most is volt legalább két 100%-os ziccerre amit elpuskázott. Ha Messi lenne a helyén, akkor igazi világverő gárda lennénk, de vele sajna kicsit döcög a gépezet a jobb szélen:(
Messit a csapatba!!!!! Guilly meg beszálhat az ucsó 20-25 percekre ha már eldőlt a meccs![]()
![]()
Nálam ilyen a rangsor jobb szélen: Messi, Ezq, Guilly
Persze ha jobb napjai vannak Guillynek akkor talán Ezq elé tenném, de azok elég ritkák sajnaAz elöző idényben ő lőtte a második legtöbb gólt, és most pár kihagyott ziccer miatt már a Barca c-be zavarnátok. Messi is játszott már idén eleget mégsem lőtt gólt, pedig neki is voltak 100%-os helyzetei.
Messi még nagyon fiatal, nehogymár rögtön kezdőt csináljatok belőle pár jó meccs után. Ez több játékosra nézve is degradáló. Vannak nála sokkal tapasztaltabb játékosok a padon akik szintén alig kapnak lehetőséget, sőt van aki még a kispadra is ritkán ülhet le.
Nagy Messi mánia lett kis hazánkban, ami nem lenne baj, ha nem társulna szemellenzővel és lila köddel.
peace!
Forca Barca!
Giuly isten hírével, jöhet Henry még két-három évre, és az ő cseréjének Messi tökéletes lesz egy darabig. Utána amajd úgyis kezdő lesz Messi. Csak ne 18 évesentörténjen ez, szerintem.Ordog írta:Igaza van Enriquenek. Guilly annyira nem való ebbe a barcába... Most is volt legalább két 100%-os ziccerre amit elpuskázott. Ha Messi lenne a helyén, akkor igazi világverő gárda lennénk, de vele sajna kicsit döcög a gépezet a jobb szélen:(
Messit a csapatba!!!!! Guilly meg beszálhat az ucsó 20-25 percekre ha már eldőlt a meccs![]()
![]()
Nálam ilyen a rangsor jobb szélen: Messi, Ezq, Guilly
Persze ha jobb napjai vannak Guillynek akkor talán Ezq elé tenném, de azok elég ritkák sajna
redlions írta:Bocs, de kezdesz kicsit hiteltelen lenni számomra...
redlions írta:(Nem láttam a meccset! Nincs Sport2-m... Eddigi tapasztalatokból írok...)
Nekem meg az az érzésem, hogy nem szereted Guily-t.... Tőled mindig csak rosszat olvasok róla....Enrique írta: Gili: Brusztolt, hajtott, robotolt, ami helyes is, sőt, életemben másodszor láttam cselezni, de amit művel a kapu előtt, meg mezőnyben az TOTAL DISASTER...![]()
Van egy olyan érzésem, hogy nagyon félti a helyét, és a nagy akarása a teljesítménye rovására megy.. És még mindig benne akad el a legtöbb támadásunk.![]()
Nálam a leggyengébb láncszem titulus őt illeti, Messit szeretném a csapatba. Vagy ha őt nem, mert esetleg még nem elég érett, akkor Santít. (Persze, lehet kicsit elfogult vagyok vele szemben, de egyszerűen nem szeretem nézni a játékát....)
A többiekre ill. az ellenfélre nem érdemes több szót fecsérelni, a RSOC szép nagybetűs trágyadomb volt, Dinnyóék meg fantasztikusak voltak.
Fernando írta:Egy kis összegzés:
...
Edmílson:
Ma inkább hátulról osztogatta a labdákat és remekül szűrt hátul és a középpályán is, sok összjátékban volt ő is benne.
...
Giuly:
Rengeteget segítette a védekezést és a támadást egyaránt. Remekül játszott. Sokat futott el a szélen. Rendkívül megbontotta gyorsaságával a védelmet. Egy-két rossz beadáson kívül nem volt hibája.
Nincs mit...krissz88 írta:kössz szépen
krissz88 írta:Tud valaki képet esetleg videót a gólokról?
Valószínű hogy az csak hónap lesz!krissz88 írta:Tud valaki képet esetleg videót a gólokról?