Barça Élő Közvetítések

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Vito
Llegenda del Barça

2005.11.02. 16:20:16

Enrique! találtam egy stream-et, de az nem élőben nyomja.

szted lesz itt még valami???
mert nekem az üzletben van NET és ki kellen jönnöm, aztán feleslegesen nem szeretnék éjjel itt bóklászni :)

Well???
visca el barca
Presidente del Barça

2005.11.02. 14:56:34

Enrique írta:Még nem találtam semmit.. :roll:
szomoru...mit csinalsz te egesz nap? :wink: :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.11.02. 14:51:55

Még nem találtam semmit.. :roll:
visca el barca
Presidente del Barça

2005.11.02. 13:14:35

Rivaldinho írta:Most nézem fajom! Nem közvetítik élőben a Barca meccset?? vmi német adó vagy ilyesmi, nem adja?? :evil: :cry:
ja. ezt szeretném énis megtudni. jo lenne ha vki feltenne egy linket ide ahol esetleg neten lehet nézni és MŰKÖDIK is rendesen. felolem az al-dzsazirán is mehet csak lássam :wink:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2005.11.02. 08:54:34

Most nézem fajom! Nem közvetítik élőben a Barca meccset?? vmi német adó vagy ilyesmi, nem adja?? :evil: :cry:
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.11.01. 20:05:45

Mr. Master írta:Akkor ma játszunk vagy holnap?
Holnap. :)
Mr. Master
Director del Fútbol

2005.11.01. 19:58:36

Akk ma játsznk vagy holnap?
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Silvanus
Director del Fútbol

2005.11.01. 18:36:13

Ami igaz, az igaz! Giuly-t jómagam imádom, jó játékosnak tartom, DE!!! Amit Enrique mondott, az maximálisan igaz, azaz Giuly soha nem lesz képes (nem is volt), hogy egymaga keverjen-kavarjon, és helyzetbe zsonglörködje magát, ő egy rettenetesen hasznos játékos, de csak ha kiszolgálják! Messi még csak 18, Maxi pedig még tapasztalatlan (IGEN, MAXI LOPEZ - ő az én titkos favoritom!)) ez igaz, de ha BL döntőben majd a Chelsea vezet 1:0-ra a 70 percben, akkor előbb állítanám be őket a padról, mint Giuly-t!!! Eleve kezdőnek raknám Messit, vagy Maxit... Ennyi...
"Més Cuen un Club"
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.10.31. 12:03:27

gPROject írta:Szerintem egyáltalán nem ezt érdemli Giuly. :evil: Az elöző idényben ő lőtte a második legtöbb gólt, és most pár kihagyott ziccer miatt már a Barca c-be zavarnátok. Messi is játszott már idén eleget mégsem lőtt gólt, pedig neki is voltak 100%-os helyzetei.
Messi még nagyon fiatal, nehogymár rögtön kezdőt csináljatok belőle pár jó meccs után. Ez több játékosra nézve is degradáló. Vannak nála sokkal tapasztaltabb játékosok a padon akik szintén alig kapnak lehetőséget, sőt van aki még a kispadra is ritkán ülhet le.
Nagy Messi mánia lett kis hazánkban, ami nem lenne baj, ha nem társulna szemellenzővel és lila köddel.
peace!

Forca Barca!
Óó, nehogy azt hidd, hogy a tegnapi produkciója után mondom ezt Giliről... És lehet hogy tavaly ő lőtte a 2. legtöbb gólt, elismerem, szép teljesítmény, de akkor sem volt a kedvencem... A hangsúly viszont azon van, hogy ha Messi (Ezqu) játszana, mi is végre egy sokkal virtuózabb Barcát látnánk. Giulyvel ezt teljességgel lehetetlen, mert magának soha nem fog helyzetet teremteni, emiatt pedig a csapatra van utalva. Ha esetleg nem m1 se Ronnienak, se Eto'onak, akkor ő soha nem fogja felizzítani a csapatot, mert nem képes rá. Ellenben Messi erre simán képes lenne már 18 évesen.

Persze azzal nagyban egyetértek, hogy kicsit szorosan kell fogni a gyeplőt a kis argentinon, nehogy ellszálljon vele a ló, de ez esetben én biztos h Ezquerronak szavaznék bizalamat. Annyit ő is biztos csinálna a jobb oldalon, mint a francia, a baszk legalább fejjátékban és cselezésben legalább ott van.

All in all, szerintem Giuly nem illik bele ebbe a labdazsonglőrökből álló, vitruóz Barcába. Persze a véleményem csupán szubjektív. Örülni fogok természetesen akkor is ha gólt szerez, vagy ha miatta nyerünk meg esetleg egy meccset, de a véleményem akkor sem fog megváltozni.

Peace (:
Saviola
Júdás 2, az áruló

2005.10.31. 09:52:50

gPROject írta:
Ordog írta:Igaza van Enriquenek. Guilly annyira nem való ebbe a barcába... Most is volt legalább két 100%-os ziccerre amit elpuskázott. Ha Messi lenne a helyén, akkor igazi világverő gárda lennénk, de vele sajna kicsit döcög a gépezet a jobb szélen:(

Messit a csapatba!!!!! Guilly meg beszálhat az ucsó 20-25 percekre ha már eldőlt a meccs :lol: :lol:

Nálam ilyen a rangsor jobb szélen: Messi, Ezq, Guilly
Persze ha jobb napjai vannak Guillynek akkor talán Ezq elé tenném, de azok elég ritkák sajna
Szerintem egyáltalán nem ezt érdemli Giuly. :evil: Az elöző idényben ő lőtte a második legtöbb gólt, és most pár kihagyott ziccer miatt már a Barca c-be zavarnátok. Messi is játszott már idén eleget mégsem lőtt gólt, pedig neki is voltak 100%-os helyzetei.
Messi még nagyon fiatal, nehogymár rögtön kezdőt csináljatok belőle pár jó meccs után. Ez több játékosra nézve is degradáló. Vannak nála sokkal tapasztaltabb játékosok a padon akik szintén alig kapnak lehetőséget, sőt van aki még a kispadra is ritkán ülhet le.
Nagy Messi mánia lett kis hazánkban, ami nem lenne baj, ha nem társulna szemellenzővel és lila köddel.
peace!

Forca Barca!
Ebben van egy kis igazság..de tegnap Giuly sajnos nagyon sok ziccert hagyott ki,ezért szerintem is le kellett volna hozni..de díjazandó az akarás és hajtása,csak mindig a végé rontja el :oops: :roll:

VisCa el BarCa!
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.10.31. 08:48:10

Tegnapi meccs statisztikája: Kép

Apró fölény.. :lol: 8)
LG
Az Év fórumozója 2016

2005.10.31. 08:45:47

Asszitem szegény Anrirol már leszáltatok, de ugy látszik mégsem :(
Mr. Master
Director del Fútbol

2005.10.31. 08:43:10

Ordog írta:Igaza van Enriquenek. Guilly annyira nem való ebbe a barcába... Most is volt legalább két 100%-os ziccerre amit elpuskázott. Ha Messi lenne a helyén, akkor igazi világverő gárda lennénk, de vele sajna kicsit döcög a gépezet a jobb szélen:(

Messit a csapatba!!!!! Guilly meg beszálhat az ucsó 20-25 percekre ha már eldőlt a meccs :lol: :lol:

Persze ha jobb napjai vannak Guillynek akkor talán Ezq elé tenném, de azok elég ritkák sajna
Giuly isten hírével, jöhet Henry még két-három évre, és az ő cseréjének Messi tökéletes lesz egy darabig. Utána amajd úgyis kezdő lesz Messi. Csak ne 18 évesentörténjen ez, szerintem.
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.10.31. 02:19:24

Igaza van Enriquenek. Guilly annyira nem való ebbe a barcába... Most is volt legalább két 100%-os ziccerre amit elpuskázott. Ha Messi lenne a helyén, akkor igazi világverő gárda lennénk, de vele sajna kicsit döcög a gépezet a jobb szélen:(

Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.10.30. 23:58:26

Azt hittem ez eddig is tiszta volt mindenki számára h őt szeretem legkevésbé a csapatban...
redlions írta:Bocs, de kezdesz kicsit hiteltelen lenni számomra...
:arrow:
redlions írta:(Nem láttam a meccset! Nincs Sport2-m... Eddigi tapasztalatokból írok...)

Azt hiszem nincs is miről beszélnünk..
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.10.30. 22:37:39

Enrique írta: Gili: Brusztolt, hajtott, robotolt, ami helyes is, sőt, életemben másodszor láttam cselezni, de amit művel a kapu előtt, meg mezőnyben az TOTAL DISASTER... :shock:

Van egy olyan érzésem, hogy nagyon félti a helyét, és a nagy akarása a teljesítménye rovására megy.. És még mindig benne akad el a legtöbb támadásunk. :(
Nálam a leggyengébb láncszem titulus őt illeti, Messit szeretném a csapatba. Vagy ha őt nem, mert esetleg még nem elég érett, akkor Santít. (Persze, lehet kicsit elfogult vagyok vele szemben, de egyszerűen nem szeretem nézni a játékát....)

A többiekre ill. az ellenfélre nem érdemes több szót fecsérelni, a RSOC szép nagybetűs trágyadomb volt, Dinnyóék meg fantasztikusak voltak. 8)
Nekem meg az az érzésem, hogy nem szereted Guily-t.... Tőled mindig csak rosszat olvasok róla....
Bocs, de kezdesz kicsit hiteltelen lenni számomra... Nem kötöszködés képen írom! Elhiszem, hogy szereted Messit! De azért nem kellene a kis franciát állandóan porig alázni...
(Nem láttam a meccset! Nincs Sport2-m... Eddigi tapasztalatokból írok...)
Inkább tartsd meg a véleményed....
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.10.30. 22:22:36

Fernando írta:Egy kis összegzés 8) :
...

Edmílson:
Ma inkább hátulról osztogatta a labdákat és remekül szűrt hátul és a középpályán is, sok összjátékban volt ő is benne.

...

Giuly:
Rengeteget segítette a védekezést és a támadást egyaránt. Remekül játszott. Sokat futott el a szélen. Rendkívül megbontotta gyorsaságával a védelmet. Egy-két rossz beadáson kívül nem volt hibája.
:shock: :shock: :shock:

Ugyanazt a meccset néztük? :roll:
Edmilka: Igaz h nem sokat kellett védekezenie, de volt néhány nagyon birka megoldása. Nagyon nem találja a helyét sem szűrő poszton, sem középhátvédként. :roll:

Gili: Brusztolt, hajtott, robotolt, ami helyes is, sőt, életemben másodszor láttam cselezni, de amit művel a kapu előtt, meg mezőnyben az TOTAL DISASTER... :shock:

Van egy olyan érzésem, hogy nagyon félti a helyét, és a nagy akarása a teljesítménye rovására megy.. És még mindig benne akad el a legtöbb támadásunk. :(
Nálam a leggyengébb láncszem titulus őt illeti, Messit szeretném a csapatba. Vagy ha őt nem, mert esetleg még nem elég érett, akkor Santít. (Persze, lehet kicsit elfogult vagyok vele szemben, de egyszerűen nem szeretem nézni a játékát....)

A többiekre ill. az ellenfélre nem érdemes több szót fecsérelni, a RSOC szép nagybetűs trágyadomb volt, Dinnyóék meg fantasztikusak voltak. 8)
barcakiraly
Jugador d'estrella

2005.10.30. 21:25:02

Akko tévedtem! :oops:
imadom a spanyol jatekvezetest (L)
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2005.10.30. 21:24:00

krissz88 írta:kössz szépen :D
Nincs mit...
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Badi 2005.10.30. 21:27:04-kor.
krissz88
Barça B

2005.10.30. 21:23:26

kössz szépen :D
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2005.10.30. 21:21:54

krissz88 írta:Tud valaki képet esetleg videót a gólokról?
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

videó majd később...
barcakiraly
Jugador d'estrella

2005.10.30. 21:21:21

krissz88 írta:Tud valaki képet esetleg videót a gólokról?
Valószínű hogy az csak hónap lesz!
imadom a spanyol jatekvezetest (L)
Fernando
Llegenda del Barça

2005.10.30. 21:13:13

Egy kis összegzés 8) :

Valdés:
Az elején volt egy-két (de tényleg nem több) bizonytalansága, de egy bravúr mindent helyre tett nála, magabiztosan és jól védte a kapunkat.

Oleguer:
Sokat kísérte a támadásokat. Remekül játszott. Sok összjátékban volt benne, lehetett benne bízni.

Puyol:
Fantasztikusan "pusztított" és számos szólójával segítette a támadásokat, majd gólt is egy szerzett szöglet utáni fejesből.

Edmílson:
Ma inkább hátulról osztogatta a labdákat és remekül szűrt hátul és a középpályán is, sok összjátékban volt ő is benne.

Sylvinho:
Fantasztikusan játszott (megint). Rengeteget robotolt a bal-szélen sokat segítette a támadást, elfutásaival és beadásaival bőven hozzátett a győzelemhez. 2 gólpassz (no comment)

Xavi:
Remekül zűrt volt egy-két átlövése, sokat irányítot a pályán. Jó volt. Őt lehozta a pályárol Frankie tartalékolván a Pana ellen.

Van Bommel:
Fantasztikus gólt lőtt. Remekül szervezett, volt szólója is nem is egy. Sok passz. (kezdi felvenni a spanyol ritmust). Nálam a meccs egyik legjobbja volt.

Iniesta:
Jól játszott. Az első félidőben szinte hibátlanul, Középről indulván sokszor megbontotta a védelmet. Szervezett Ronaldinhoval együtt.

Ronaldinho:
Kiválóan játszott! Rengetegszer bontotta meg a baszkok védelmét. Egy gyönyörű lapos lövéssel 2, majd egy szabadrúgásból 3-0 ra módosította az eredményt, és az 1. gólnál is oroszlánrészt vállalt. (Nálam: Man of the Match)

Eto'o:
Nem játszott rosszul, de nem nagyon találja a szezon (leg)eleji formáját, próbálkozott átlövésekkel, és távoli lövéssel is de inkább összjátékaival vívta ki a jó elismerést.

Giuly:
Rengeteget segítette a védekezést és a támadást egyaránt. Remekül játszott. Sokat futott el a szélen. Rendkívül megbontotta gyorsaságával a védelmet. Egy-két rossz beadáson kívül nem volt hibája.

Motta:
Jó volt újra látni, miután beállt nem igazán érezte a ritmust, de utána nem volt rossz, középről irányított Xavi helyén.

Ezquerro:
Ezúttal a baloldalon jeleskedett. Nem játszott sokat igazából nem lehet értékelni.

Larsson:
1 megmozdulás, 1 gól bár a védő-kapus kommunikáció nem állt a helyzet magaslatán. Ő sem játszott rosszul csak keveset.

Szóval ennyi történt MA!!! 8)
Lezárt