Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
gekkodan
Director del Fútbol

2007.12.28. 13:10:42

visca el barca írta:gekkodan! szinte minden szavaddal egyetértek, nagyon jól látod a dolgokat. valverderol annyit megjegyeznék, hogy nem tartom egy nagy edzonek (a barcahoz mérten). bilbaoban elég jo kerettel dolgozhatott és majdem sikerült nekik kiesni...

fránya dolog amugy ez az edzokérdés... ha "kiscsapat" lennénk akkor azt mondanam, hogy probaljuk meg egy fiatal edzot hozni, aki nemrég még rugta a bőrt (ugye ezel probalkoznak most mondjuk a bordeauxnál (blanc), vagy a getafenel is (laudrup)). itt a barcanal ez nagyon necces lenne. szvsz vagy oriasi sikereink lennének, vagy buknank mindent és mélyülne a válság

ha nevekről van szó a spanyol sajtó gyakra dobalozik spanyolhonban dolgozó "sztáredzőkkel" (juande ramos (igaz már a szpörsznél van), valverde, sanchez flores, luis fernandez stb.). ezekkel az a legnagyobb bajom, hogy kiscsapatoknál jol mukjodnek, de nem biztos, hogy egy barcaban lenne tekintélyük...

hogy én kit szeretnék? jó kérdés... talan hiddink..mást nem nagyon tudnék elképzelni... Van Basten meg maradjon meg vicc szintjén...akkor már inkább frank...:D

amugy én akkor irtam le végleg franket mikor egy az egyvbe lenyilatkozta, hogy ő aztan semmit nem fog változtatni a jövőben. laporta helyében abban a pillanatban rugtam volna kifele páros lábbal...
Kölcsönösen egyetértünk akkor:) Nézd ha bármilyen edzőt kérhetnék az aranyhaltól, akkor én is Hiddinket kérném, benne nem az a lényeg milyen nemzetiségű, hanem, hogy a világ jelenlegi legjobb edzője. Legalábbis szerintem. Magasan veri Mourinhot is, Lippi kapcsán fenntartásaim csak annyiban vannak, hogy a mentalitása szerintem inkább fekszik az olasz bajnoksághoz, külföldön még nem is dolgozott és szerintem ha a Juve BL-helyen végez, akkor Lippi oda fog aláírni nyáron. Ott jellemzően elvégzik a piszkos munkát előtte. Deschamps felvitte a Seria A-ba a csapatot, Ranieri hozza az 1-4 helyet és az összes Juve-szurkoló már várja a nyarat és Lippit. Szerintem inkább oda is való.

Moruinho elérhető, nem idegen Barcelonában, de Laporta nem lesz annyira karakán, hogy ide is hozza, ettől félek...Nem tartom akkora "sztárelnöknek", aki erre képes is, sosem volt rá jellemző a nagy dobás, leszámítva Ronaldinhot, Henry pedig már túl van a sikereinek idusán. Ezért nem látom esélyét, hogy Laporta idehozná...Nem meri bevállalni szerintem.

Lehet, hogy meglepődnek sokan, de Klinsmannt el tudnám képzelni, fiatal, agilis, a német válogatott sem úgy focizott vele, ahogy előtte, ötletesek voltak és szépen játszottak. Fiatal, motivált és viszonylag tapasztalt edző, aki már túl van azokon az ugródeszkákon, amik még mondjuk Guardiolára várnak.

Egyetértek veled, Hiddink tökéletes lenne, de vajmi kevés esély van rá...Mivel Abramovics pénzeli most is a válogatottnál, klubcsatpathoz szerintem ha megy, akkor nyáron az EB után leül a Chelsea-hez, megtartva Ten Cate-et.

Úgyhogy marad Klinsmann, Lippi, Mourinho és Scolari...Ha Laporta nem gondol egyet és hoz megint egy zsákbamacskát...Erre több esély van:(
visca el barca
Presidente del Barça

2007.12.28. 13:01:09

gekkodan! szinte minden szavaddal egyetértek, nagyon jól látod a dolgokat. valverderol annyit megjegyeznék, hogy nem tartom egy nagy edzonek (a barcahoz mérten). bilbaoban elég jo kerettel dolgozhatott és majdem sikerült nekik kiesni...

fránya dolog amugy ez az edzokérdés... ha "kiscsapat" lennénk akkor azt mondanam, hogy probaljuk meg egy fiatal edzot hozni, aki nemrég még rugta a bőrt (ugye ezel probalkoznak most mondjuk a bordeauxnál (blanc), vagy a getafenel is (laudrup)). itt a barcanal ez nagyon necces lenne. szvsz vagy oriasi sikereink lennének, vagy buknank mindent és mélyülne a válság

ha nevekről van szó a spanyol sajtó gyakra dobalozik spanyolhonban dolgozó "sztáredzőkkel" (juande ramos (igaz már a szpörsznél van), valverde, sanchez flores, luis fernandez stb.). ezekkel az a legnagyobb bajom, hogy kiscsapatoknál jol mukjodnek, de nem biztos, hogy egy barcaban lenne tekintélyük...

hogy én kit szeretnék? jó kérdés... talan hiddink..mást nem nagyon tudnék elképzelni... Van Basten meg maradjon meg vicc szintjén...akkor már inkább frank...:D

amugy én akkor irtam le végleg franket mikor egy az egyvbe lenyilatkozta, hogy ő aztan semmit nem fog változtatni a jövőben. laporta helyében abban a pillanatban rugtam volna kifele páros lábbal...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2007.12.28. 12:33:42

Előre is bocsánatot kérek ha valakit megsértenék, de már akkor sem fognám a fejemet ha Laporta kitalálná, hogy Rijkaard menjen és Neskeens csinálja nyárig a többit, ő meg kapna egy új segítőt. Mielőtt megdöbbennétek, gondolkodjatok el rajta, hogy Laporta mennyire töketlen volt idáid ebben a kérdésben. Simán el tudok képzelni sajnos egy diplomáciai döntést, nekik is, nekünk is jó...

A magyarázatom: 2003-ban, amikor Laporta elnök lett és Rijkaardot ültette le, legalább annyira meglepődtünk, mint most, hogy nem rúgta ki. Hollandok után egy újabb holland, aki nagyjából Davidsnak köszönhette, hogy a padon maradhatott, brutális tavasz volt. Ott volt Ten Cate, jöttek az eredmények, majd elhúzott a jobbkéz és jött egy hihetetlen béna Neeskens. Nem hiszem el, hogy már ott ilyen töketlennek kellett lennie Laportának. Neeskens idáig Hiddink segítője volt, na most tudhatjuk, hogy az öreg Guus a világ 4 legjobb edzőjének egyikre, nemhogy taktikailag egy zseni, meccselni is borzalmasan tud, belenyúlni, változtatni, akármikor. Szegény Laportáék azt gondolták, hogy a kis Johan hozza amit Hiddink beleégetett...Csak azt felejtették el, hogy Hiddink mellé sokkal kevésbé kell segítő mint Rijkaard mellé. Míg a mi Frankünk nagyjából Ten Cate-ből élt, addig Hiddinknek kb édes mindegy volt hogy Neeskens vagy Csertői Aurél ül mellette a padon...Zseni ő anélkül is. Valamint azt se felejtsük el, hogy egy válogatott pályaedzője korántsem azt a funkciót látja el, mint amit egy klubcsapaté.

A nevekről: Guardiola kb olyan húzás lenne, mint Rijkaard volt anno, vagy bejön, vagy nem, de rutinjában nulla, bármekkora edző is lesz, 2-3 év még kéne neki egy spanyol 2-es, majd 1-es középcsapatnál. Lehet, hogy ő lesz az új Deschamps, de most még ütne neki a Barca. Van Basten? Hát szerintem ezt a kérdést hagyjuk, nem tudom elképzelni, hogy miért égett bele ennyire az egész katalán városba ez a narancssárga szín, de folyamatosan csak hollandiában megy a turkálás, hol sikerrel, hol nem. Van Bastent szintén aludtejnek tartom.

A nagy rivális Espanyol edzője pedig sem taktikailag, sem diplomáciailag nem lenne jó húzás, edzői képességei azonban a felsorolt 3 jelölt közül még mindig neki a legjobbak, nem vitás. Ha ebből a hármasból kell dönteni, akkor jöjjön Ő, egyértelmű.

Egyébként csak a szájunkat tépjük, de talán elolvassa egyszer már végre valaki amit írunk: Laporta Úr! Ilyen kerethez sztáredző kell, aki rutinos, neve van, taktikailag és pszichológiailag hibátlan, valamint tekintélyt teremt és motivál! Egy ekkora eltunyult helyzetben nem Van Basten fog csodát tenni az biztos. Néhány név: Lippi, Scolari, Mourinho, Klinsmann...Lehet velük kapcsolatban kritikákat hozni, de fontos pont: azoknál az edzőknél kopognék, ahol az Angol Szövetség is kopogtatott pár hete. Mert motiváció és elvárások szintjén kb most egy pályán focizunk a háromoroszlános válogatottal...
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.28. 11:27:35

Rivaldo11 írta:Jelen pillanatban szerintem egyértelműen Mourinhot kellene kinevezni. Egyszerűen nincs jobb megoldás. Scolari le van kötve, Lippi szerintem nem illik ide, Klinsmann még tapasztalatlan egy Barcához, Hiddinkre ugyanaz érvényes, mint Scolarira.
Nekünk pedig MOST kell(ene) lépnünk.
Nemtudom, én Murinnyo és Lippi közül inkább az olaszt támogatnám :roll: Sztem ő nagyobb edző. Jose se tudott két év után ujitani a cselzivel, ugyanugy mert Ferie. Igaz, az ő helyzete sokkal nehezebb volt, a holland ellenben nagyon jo körülmények között dolgozhat, de akkor is. Inkább Lippit szeretném. Bár akkor sem sirnék ha Jose jönne, Rijkaardnál ő is 1000x jobb.
Van Basten viszont vicc.
Guardiola tapasztalatlan, de még neki is jobban örülnék, mint Ferenc testvér maradásának.
Kalap1988
Director del Fútbol

2007.12.28. 11:26:32

Sztem ha a játékunk újra a régi lenne és bajnokságban is elég jól szerepelnénk csak a real nem botlana,akkor maradhat,de őszíntén szólva erre az esély kb 5%
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.28. 11:22:06

Még lenne egy kérdésem. Ugye ugy néz ki Rijkaard marad. Ha a bajnokságban ugyanugy botladoznánk mint eddig, a BLben viszont jo eredményt érnénk el, akkor ti megbocsáttanátok neki a rossz bajnoki szereplést :?: Örülnétek akkor, ha maradna :?: Ugye, h maradna az 100 százalék, Laporta szerelmes belé, még akkor is, ha semmit nem nyer, nem még egy BL győzelemnél.

Én biztos, h nem. Ahogy már többször irtam, az első legyen mindig a BAJNOKSÁG :!: Azt ezzel a kerettel KÖTELEZŐ megynyerni. A BL is perxe fontos, de csak ha nem m1 a bajnokság kárára :!:
Ezt Iván a cikkében nagyon jol leirta :!: Mikor a Milanrol meg a Poolrol irt. Ők nyertek béel, a bajnoksághoz viszont közük nincs évek ota...hát én ezt nem akarom =;
Boixos
Llegenda del Barça

2007.12.27. 20:09:29

sztem a samsungsport által feldobott három ember bármelyikénél csak az lenne rosszabb, h ha rijkaard maradna hosszútávon a góré.
v basten ugyanolyan impotens balfsz, mint a frenki, az espanyolos fa.szi vicc kategória, guardiola pedig hiába az egyik ikonja a barcának, ha rijkaardot sem veszik komolyan, akkor mi lenne peppel, akivel még többen együtt is játszottak a brigádból... az esetlegesen felmerülő többiekkel kapcsolatban pedig uaz a véleményem, mint Riva11nek.
murinnyó kell.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.27. 19:30:42

Jelen pillanatban szerintem egyértelműen Mourinhot kellene kinevezni. Egyszerűen nincs jobb megoldás. Scolari le van kötve, Lippi szerintem nem illik ide, Klinsmann még tapasztalatlan egy Barcához, Hiddinkre ugyanaz érvényes, mint Scolarira.
Nekünk pedig MOST kell(ene) lépnünk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Szandi
Főnökasszony

2007.12.27. 19:07:25

Ja. Utálják egymást nem kicsit. Mondjuk nem csodálom, ez az Espanyol szutyi egy csapat...
De Tamás szerintem ez a név kb annyira valószínű, minthogy én legyek a Barca edzője...
Lippi, Joséé...favoritok.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
vicky.girl
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2007.12.27. 19:01:04

Espanyol edzőjét támogatná Laporta? Hisz a 2 városi csapat viszonya nem éppen felhőtlen... Nem tudom, nem tudom... :roll:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.27. 18:55:45

Mihu írta:
varga tamás írta:Tudom, hogy a samsungsport nem a legmegbízhatóbb hírforrás, de érdekes dolgot olvastam. Eszerint Frank napjai meg vannak számlálva, ugyanis Johan I is 'ejtette' a hollandust.
A kispadra 3 jelölt van:
3. Josep Guardiola
2. Marco van Basten - :cry:
1. Ernesto Valverde Tejedor, az Espanyol edzője: állítólag őt támogatja Nagy Johan.
Lehet, hogy csak kacsa, de akkoris érdekes. Főleg Valverde.
Áááá nem hiszem hogy ebből akármi is igaz lenne. Főleg ezek a nevek...Nem hinném hogy Lapi ilyen "nevesincs" szakemberekket ültetne le a padra.

Amúgy ez a Johan I ez gondolom Johan Cruyff akar lenni. Jól gondolom? :roll: Johan II meg gondolom Neeskens.
Igen, Mihu jól gondolod.
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2007.12.27. 18:53:48

varga tamás írta:Tudom, hogy a samsungsport nem a legmegbízhatóbb hírforrás, de érdekes dolgot olvastam. Eszerint Frank napjai meg vannak számlálva, ugyanis Johan I is 'ejtette' a hollandust.
A kispadra 3 jelölt van:
3. Josep Guardiola
1. Ernesto Valverde Tejedor, az Espanyol edzője: állítólag őt támogatja Nagy Johan.
Áááá nem hiszem hogy ebből akármi is igaz lenne. Főleg ezek a nevek...Nem hinném hogy Lapi ilyen "nevesincs" szakemberekket ültetne le a padra.

Amúgy ez a Johan I ez gondolom Johan Cruyff akar lenni. Jól gondolom? :roll: Johan II meg gondolom Neeskens.
Kép
Tim
Mezei fórumozó

2007.12.27. 18:53:29

A kispadra 3 jelölt van:
3. Josep Guardiola
A holland szövetségi kapitány valószínüleg nem válallja,ami nem is baj megmondom őszintén minden idők egyik legjobb támadójának tartom,ráadásul személyes kedvencem is de nem jó edző,ezt be kell látni..
Guardiola neve már felmerült pletyka szinten,ha igaz valószínüleg csak átmeneti megoldás lenne.Az Espanyol edzője szerintem a legvalószínűtlenebb!
Kép
fcjoc
Entrenador del Barça

2007.12.27. 18:51:20

varga tamás írta: 3. Josep Guardiola
1. Ernesto Valverde Tejedor
nemtudom. valahogy nem tudnék választani közüllük. guardiola még szerintem rutintalan ezen a poszt, van basten-ről mindenkinek megvan a véleménye mint ahogy nekem is, így őt is kizárnám... valverde-re nem tudok mit mondani.. még mindig JOSé-t favorizálom, ha ő nincs is a választási lehetőségek között..
bár lehet a hír kacsa.. sőt :roll:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.27. 18:45:49

Tudom, hogy a samsungsport nem a legmegbízhatóbb hírforrás, de érdekes dolgot olvastam. Eszerint Frank napjai meg vannak számlálva, ugyanis Johan I is 'ejtette' a hollandust.
A kispadra 3 jelölt van:
3. Josep Guardiola
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2007.12.27. 18:17:22

Ez a párbeszéd még a szombati meccs után zajlott le a modi topicban:
Drigo írta:
Sharky írta:Sztetek holnap még Rijkaard lesz az edző :?:

Ezt csak így zártba kérdezem meg
Hát én már nem tudom, nagyon sokszor megmenekült már, csak akkor megy, ha lemond kirúgni nem fogják én úgy érzem, de reggelre okosabbak leszünk.

Csak arról jutott eszembe, hogy LG is írt. Azért egészen döbbenetes, hogy itt már lehet égszakadás földindulás Laporta nem nagyon akar váltani, mert ha egy ilyen meccs után sem rúgta ki, akkor nem tudom, hogy mi kéne ahhoz, hogy meghozza ezt a döntést.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
fcbarcelona1899
Barça C

2007.12.27. 17:31:39

[/quote]
Végezetül 1 kérdésem lenne hozzátok:Szerintetek a jó Johan Cruyff nem vállalná el újra a barca tréneri feladatát,őszíntén szólva el tudnám képzelni a kispadon:)

En is el tudnam kepzelni,de sztem nem vallalna el most a barcat...Nem tudom miert de nekem most az az erzesem,hogy nem vallalna el!!!
Richi
Jugador d'estrella

2007.12.27. 17:31:18

h Abidal nem gyors???hát sztem gyors az a csávó!nem labdazsonglőr de amit az előbb írtam h megbízható bekkek kellenek akkor spec rá gondoltam!ő a tökéletes balbekk!nekem a csapatból csak Puyol a tökéletes középsővédő és többiekkel nagyon nem vagyok megelégedve!de most Rijkaard topicban vagyunk szal ne tereljük el a témát!am most olvastam a samsungsporton h vagy Valverde vagy Van Basten vagy Guardiola lesz az edző Frankie helyett!remélem egyik se!
OvaMind
Jugador d'estrella

2007.12.27. 17:31:04

Dinhónak már nem tudnék olyan posztot kitalálni, hogy meg tudjon újulni. Lelassult, visszavontan pedig az lenne a gáz, hogy nem tud védekezni.

Már egy ideje hangoztatják, hogy más típusú játékos lett. Ha más típusú, akkor kamatoztassa az új erényeit (ha van), mert ő szerintem csak a régi játékát próbálja játszani, és csak görcsösséget látok tőle a pályán.
OvaMind
Jugador d'estrella

2007.12.27. 17:26:02

Vagy Deco helyére Henryt betenni visszavont ékként.
Bár Deco király... nemtom.

A 4 védős felállással az a probléma, h Abidal nem 1 futógép, inkább kemény, stabil, mint gyors, Zambrotta pedig egyelőre nem hozza Juvés formáját.
Kalap1988
Director del Fútbol

2007.12.27. 17:24:46

gekkodan írta:Nos, egyet azért kérnék:) Ne azon akadjanak fenn a szurkolótársak, hogy éppen Decot hoztam fel ellenpéldának. Tulajdonképpen beszélhetnénk másról is, épp őt írtam le, bevallom én nem tartom távozásra ítéltnek, de a mondanivalóm lényege mégsem ez:)

Nos, hogy kit vennék helyette, az megint egy újabb történet, talán visszahoznám a saját nevelésű Fabregast, akkor tényleg mehetne előrébb Iniesta és Xavi-Fabregas-Yaya szűrhetne mögöttük. De ez megint egy más téma, a lényeg, mivel a topic is arra vonatkozik, hogy legelső lépésnek távozzon Rijkaard. Ezt jelenleg mindennél fontosabbnak tartom, ez a csapat első érdeke és ez a szurkolók érdeke is. Új foci, sikeresebb foci és talán új játékrendszer és motiváció.

Mit mondhatok még? Talán azt, hogy Ronaldinho sem kell feltétlen távozzon, ha az új edző új tüze rá is kihat, mi leszünk a legboldogabbak ha visszatér a régi formájába. És megint kérlek titeket, hogy ne a személyen akadjatok fenn, de hozok egy példát: Lehet, hogy Mourinho elkapná a tököcskéit a brazilnak és nem mellesleg más posztot is adhat egy új edző. Valamint azt sem kéne elfelejteni, hogy ha egy vadonatúj stáb jönne és R10 úgy padozná végig az első heteket, még észhez is térhetne...

Miért mondom ezt? Mert Ronaldinho nagyon jól tudja, hogy Rijkaard hiába teszi padra, így is 10ből 8 meccsen kezdőként számít rá. Ennek a padozás dolognak már a fene sem hisz Rijkaardtól...Amikor a mester, Cruyff már hónapok óta ezt tanácsolta több újságban és Scolaritól kezdve sokan mások említették, hogy tegye padra, akkor nagy nehezen odaültette pár hónapra rá. Lehet, ha hamarabb kap észhez Frankie, akkor már régen más R10 van a pályán...De nem tette. És egy újabb indok az alkalmatlanságára: mikor már nem egy nagy öreg a száját tépi, akkor felfogja a hollandus és leülteti a padra. Saját fejéből nem jött volna rá, hogy megoldás lehet, de még akkor sem kapcsolt rögtön, amikor már hónapok óta ezt csengette neki nem egy tekintély...Csőd.
Nagyon is egyetértek a véleményeddel gekkodan,sztem a hsz.eid hűen tükrözik a hozzáértésedet!Egy új edző mindenképp segítene a barcának és sztem Ronaldinhonak sem kellenne távoznia(bár most belőlem 1 picit az elfogultság beszél)A padozására vsszatérve Rijkaard elég idiótán csinálta a dolgát,emlékezzünk csak vissza az ősz folyamán mikor Eto'o-n kivül mindenki rendelkezésére állt Ronnie kezdett és szenvedett erősen,míg jött a sérülés hullám Ronnie bizonyíthatott volna többször(a Stuttgart ellen pl elég jól mozgott) és unszolásra leültette a kispadra pont akkor amikor játszania kellett volna(azt hiszem az espanyol ellen volt Bojan kezdő remélem jól emlékszem)és ezek döntetleneket hoztak a cspatnak pedig Ronnie önbizalmat szerezhetett volna és még így is nyilvánvalóan hasznosabb lett volna mint a 17 éves Bojan(fizikailag,rutin szempontjából stb).Jött a Valencia elleni meccs,akár gólparádét rendezhettünk volna a Valencia ellen ha egy kicsit jobban hajtunk és R10 pedig komoly önbizalom kapszulát kaphatott volna,mert azon az estén azt csinálhatott volna a Valencia védőkkel amit csak akar,de jött Giovanni és Bojan..................
Szal sztem is Rijkaard teljesen alkalmatlan,nem tudja motiválni a játékosait,pszichológiailag nulla,pedig a mai futballban ez az egyik legfontosabb edzői tulajdonság!
Végezetül 1 kérdésem lenne hozzátok:Szerintetek a jó Johan Cruyff nem vállalná el újra a barca tréneri feladatát,őszíntén szólva el tudnám képzelni a kispadon:)
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.27. 17:19:09

Pár hsz-al lejjebb ugyanezt irtam, látom baxtatok rá =D>
punki5
Barça C

2007.12.27. 17:17:09

Kluivert55 írta:Ezt nem tudom hova kellett volna írnom, de mindenki szidja Rijkaardot ezért írom ide:
Szóval karácsonyi unalmamban megnéztem a 2006-os Bl-döntőt, és azt vettem észre, hogy akkor is játszottunk teljesen [auto_cenzúra] meccseket, mert alig tudtunk a 10 emberrel játszó Arsenallal mit kezdeni, csak akkor még voltunk olyan szerencsések, hogy döntő pillanatokban jöttek a gólok! Most sem játszunk sokkal roszabban (kivéve azokat a meccseket amikor teljesen lélektelenül játszik a csapat nagy része) csak nincsenek meg ezek a gólok! Szerintem ez normális is, mert tényleg nem lehet éveken keresztül nyerni, és nyerni! Én hozzáállásban látok javulást és szerintem szépen lassan jönnek a fontos gólok is! Én teljesen kiállok Rijkaard mellet, mert imádom ezt a támadó felfogást (pl. hátrányban azonnal küld be támadót védekező játékos helyett) bár néha ez nagyon veszélyes, de nem baj, mert ezért szerettem bele a Barcelonába vagy a Holland válogatottba (Őket pl. alig bírom nézni mióta van Basten az edző) úgyhogy aki komolyan gondolja, hogy nekünk holmi capellóra,morinnyóra vagy lippire van szükségünk az kicsit gondolkozzon el miért is szurkol ennek a csapatnak! Inkább bízzon benne, hogy újra eredményesek leszünk és trófeákat nyerünk! Még ebben a szezonban is meglehet bármelyik!
Kicsit hosszú lett elnézést kérek!
Visca el Barca!
BÚÉK mindenkinek!
Ne tegyél tönkre :lol: Mikor küld be Rijkaard védekező helyett támadót?Most például a sérült puyol helyett0:1-nél nyugodtan be lehetett volna küldeni egy támadót,de no kockázat!!
Richi
Jugador d'estrella

2007.12.27. 17:09:42

amit Kralo csinált csapatot azt ki lehetne próbálni egy meccsre legalább!!!én eddig bármikor állítottam össze csapatot mindig azt figyeltem h legyen egy masszív, védekezni nagyon jól tudó középpálya és a védelem is olyan védőkből álljon akik védők és nem olyanok akik védő posztjuk létére sok gólt rúgnak!és persze a támadókból kettő vagy három igazán gólerős csatár de mindenféleképpen egy olyan játékos aki oda tudja nekik passzolni a labdát!és ez egy olyan csapat!
vicky.girl
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2007.12.27. 17:08:33

Ja, nekem is teteszik, de én talán Iniestat és Decot megcserélném... Nem tudom, mindenesetre nem rossz. :D
Lezárt