Kölcsönösen egyetértünk akkor:) Nézd ha bármilyen edzőt kérhetnék az aranyhaltól, akkor én is Hiddinket kérném, benne nem az a lényeg milyen nemzetiségű, hanem, hogy a világ jelenlegi legjobb edzője. Legalábbis szerintem. Magasan veri Mourinhot is, Lippi kapcsán fenntartásaim csak annyiban vannak, hogy a mentalitása szerintem inkább fekszik az olasz bajnoksághoz, külföldön még nem is dolgozott és szerintem ha a Juve BL-helyen végez, akkor Lippi oda fog aláírni nyáron. Ott jellemzően elvégzik a piszkos munkát előtte. Deschamps felvitte a Seria A-ba a csapatot, Ranieri hozza az 1-4 helyet és az összes Juve-szurkoló már várja a nyarat és Lippit. Szerintem inkább oda is való.visca el barca írta:gekkodan! szinte minden szavaddal egyetértek, nagyon jól látod a dolgokat. valverderol annyit megjegyeznék, hogy nem tartom egy nagy edzonek (a barcahoz mérten). bilbaoban elég jo kerettel dolgozhatott és majdem sikerült nekik kiesni...
fránya dolog amugy ez az edzokérdés... ha "kiscsapat" lennénk akkor azt mondanam, hogy probaljuk meg egy fiatal edzot hozni, aki nemrég még rugta a bőrt (ugye ezel probalkoznak most mondjuk a bordeauxnál (blanc), vagy a getafenel is (laudrup)). itt a barcanal ez nagyon necces lenne. szvsz vagy oriasi sikereink lennének, vagy buknank mindent és mélyülne a válság
ha nevekről van szó a spanyol sajtó gyakra dobalozik spanyolhonban dolgozó "sztáredzőkkel" (juande ramos (igaz már a szpörsznél van), valverde, sanchez flores, luis fernandez stb.). ezekkel az a legnagyobb bajom, hogy kiscsapatoknál jol mukjodnek, de nem biztos, hogy egy barcaban lenne tekintélyük...
hogy én kit szeretnék? jó kérdés... talan hiddink..mást nem nagyon tudnék elképzelni... Van Basten meg maradjon meg vicc szintjén...akkor már inkább frank...
amugy én akkor irtam le végleg franket mikor egy az egyvbe lenyilatkozta, hogy ő aztan semmit nem fog változtatni a jövőben. laporta helyében abban a pillanatban rugtam volna kifele páros lábbal...
Moruinho elérhető, nem idegen Barcelonában, de Laporta nem lesz annyira karakán, hogy ide is hozza, ettől félek...Nem tartom akkora "sztárelnöknek", aki erre képes is, sosem volt rá jellemző a nagy dobás, leszámítva Ronaldinhot, Henry pedig már túl van a sikereinek idusán. Ezért nem látom esélyét, hogy Laporta idehozná...Nem meri bevállalni szerintem.
Lehet, hogy meglepődnek sokan, de Klinsmannt el tudnám képzelni, fiatal, agilis, a német válogatott sem úgy focizott vele, ahogy előtte, ötletesek voltak és szépen játszottak. Fiatal, motivált és viszonylag tapasztalt edző, aki már túl van azokon az ugródeszkákon, amik még mondjuk Guardiolára várnak.
Egyetértek veled, Hiddink tökéletes lenne, de vajmi kevés esély van rá...Mivel Abramovics pénzeli most is a válogatottnál, klubcsatpathoz szerintem ha megy, akkor nyáron az EB után leül a Chelsea-hez, megtartva Ten Cate-et.
Úgyhogy marad Klinsmann, Lippi, Mourinho és Scolari...Ha Laporta nem gondol egyet és hoz megint egy zsákbamacskát...Erre több esély van:(