LG írta:chi omega írta:21 meccsen 21 gól ne legyen már rossz helyzetkihasználás..
MINDEN csatár kihagy egy rakás helyzetet, olyan nincs, aki mindent belövi. nem tudom elképzelni, hogy 50%-os helyzetkihasználási mutatónál többel rendelkezzen valaki hosszabb ideig.
eto'o-nál inkább az van, hogy amikor kihagyja, akkor NAGYON CSÚNYÁN hagyja ki, nem egyszerűen a kapus kezébe adja, hanem totál mellélövi, meg ilyenek. cserébe viszont gyönyörű az összes befejezése.
viszont mezőnyben nagyon rossz mostanában - bár a legutóbbi meccset pont nem láttam -, remélem visszaszerzi az őszi formát.
Azért sztem Pipo Inzaghinak megvolt az 50 százalékos mutatója, nem igen láttam én azt az embert ziccert hibázni.
jó, de pippo AZ ISTEN: DDDDDDDD
komolyra fordítva a szót, én már láttam hibázni. meg nézd meg a statisztikáit, nem igazán ér eto'o nyomába (a játszott meccs/lőtt gól statra gondolok persze), úgyhogy nem hiszem, hogy ne hibázna ziccert. mondjuk ritkábban kerül helyzetbe, oké.
összességében én nem érzem eto'o helyzetkihasználását rosszabbnak az elitcsatárok átlagánál. ha odakerül hozzá a labda a 16oson belül, és tiszta helyzet, szinte biztos vagyok benne, hogy gól lesz.
gondoljatok bele, minél látványosabb, és emlékezetesebb, hogy egy csatár ziccert hibáz, az annál inkább azt bizonyítja, hogy amúgy rendszeresen belövi.
a kevesebb helyzete jobban bánt mostanában a gyenge játéka mellett. a góllövési képességére viszont eddig sosem lehetett panasz.