Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tényleg? Nem tudtam, hogy az már nem jó játékos aki a MU ellen hiba nélkül levédekez egy meccset. Persze Garay az isten, igaz játszani még senki sem látta.messinho19 írta: Marquez egy nagyon jo játékos volt, csak annyi a gáz hogy ez MÚLT IDŐ
amugyis azvan hogy eligazol
Mondjuk ez nem egy rossz keret, de nincs igazi vezér köztük...mert akárhogyis motor Essien, az első szezon legalább első felében biztos, hogy nem lesz az igazi...messinho19 írta:így hogy megsérült milito kell venni 2 középsövédöt
sztem ezeket: Garay, Albiol
a következö évet igy képzelném:
Valdés, Jorquera
Alves, Puyol, Milito, Garay, Albiol, Sylvinho, Abidal
Xavi, Touré, Essien, Iniesta, Silva, Veloso
Messi, Eto'o, Bojan, Benzema, Güiza
Mourinho edzönek és orvosi stáb csere
ebből csak essien nehéz
messinho19 írta:Veloso egy védekezö középpályás... jo csereCapon írta:
Ez nem néz ki rosszul söt egész jó. Bár szerintem meglepő eligazolás várható a Barcából van egy olyan érzésem. Ez a Veloso meg kicsoda? Essient nem lenne rossz megszerezni. Kéne egy motor középre
Veloso egy védekezö középpályás... jo csereCapon írta:
Ez nem néz ki rosszul söt egész jó. Bár szerintem meglepő eligazolás várható a Barcából van egy olyan érzésem. Ez a Veloso meg kicsoda? Essient nem lenne rossz megszerezni. Kéne egy motor középre
Ez nem néz ki rosszul söt egész jó. Bár szerintem meglepő eligazolás várható a Barcából van egy olyan érzésem. Ez a Veloso meg kicsoda? Essient nem lenne rossz megszerezni. Kéne egy motor középremessinho19 írta:így hogy megsérült milito kell venni 2 középsövédöt
sztem ezeket: Garay, Albiol
a következö évet igy képzelném:
Valdés, Jorquera
Alves, Puyol, Milito, Garay, Albiol, Sylvinho, Abidal
Xavi, Touré, Essien, Iniesta, Silva, Veloso
Messi, Eto'o, Bojan, Benzema, Güiza
Mourinho edzönek és orvosi stáb csere
ebből csak essien nehéz
Marquez egy nagyon jo játékos volt, csak annyi a gáz hogy ez MÚLT IDŐkovinho írta:Albiol tényleg nem lenne marhaság, de csak akkor, hogyha Marquez távozna. Mert azzal, hogy elhoznánk a gyereket, kb. ugyanott lennénk. Teljesen hasonló a két játékos, mindkettő tudja vállalni a vkp posztot is. Viszont hangsúlyozom, akkor inkább maradjon Rafa.
Léfe írta:Miért nem kell csatár amikor baloldalon nincs senki. Ha Etoo és Henry marad akkor kell balra valaki. Messit jobb oldalon lehet helyettesiteni. Ha Henry vagy Etoo közül valaki megy akkor középre is kell egy gólerős ember. Giovannit meg kölcsön kell adni.
A következő felállást preferálom:isti010 írta:Kb így állnék fel:
Valdes
Alves Garay Piqué Clichy
Messi Xavi Anderson Quaresma
Benzema Eto'o
Milito most dőlt ki fél évre... szerinted mért írtam?norbert55 írta:Puyol,Milito jöhetne Garay is.lionelmessi19 írta:
Elég nagy a valószínűsége, hogy nem egy középső védővel akarunk nekifutni a jövő évnek.
Piramis!!!!
albicelesteX írta:te nagyon Marquez ellenes vagy!Csak abba gondolj bele hogy idén bevásárolni akarunk és ez is sokat jelentene hogy nem kellene nagy lóvét fektetni új védőbe!Oké hogy garay,Coloccini jó védők!de szerintem azt a szintet az itt lévő játékosok is megütik!Egyenlőre fölöslegesnek tartanám egy új középső védő vásárlását nagy pénzért!
Puyol,Milito jöhetne Garay is.lionelmessi19 írta:
Elég nagy a valószínűsége, hogy nem egy középső védővel akarunk nekifutni a jövő évnek.
Elég nagy a valószínűsége, hogy nem egy középső védővel akarunk nekifutni a jövő évnek.norbert55 írta:lionelmessi19 írta:
Marquez marad. Kb. most dőlt el.
Szegény Milito..
Ezt honnan tod?
Ha marad Márquez ak jöhetne Garay is mert Márquezre inkább a középpályára szeretnék és akk védőnek jöhetne Garay.albicelesteX írta:Szerintem Marquez nagy csapatban van ami nem is olyan rossz!!!hova menne?