albicelesteX írta:Viszont egy meccset gólokkal lehet megnyerni,nem szép játékkal és több tucat kihasználatlan helyzettel,győztes meccsért járnak a pontok amivel pedig bajnokságot lehet nyerni illetve az sem mindegy a Madridot látva,hogy nem ártana ezeket a kis csapatokat megszórni mivel nekik +18-as már most a gólkülönbségük 10-el több mint nekünk a nagy helyzet kialakítóknak,és ez a végelszámolásnál sokat érhet majd,mert lehet itt magyarázni a bizonyítványt,hogy mert eddig csak kis csapatokkal játszottak ne de majd,ha ellenünk jönnek...és?Ez nem a régi madrid itt izony lehet meglepetés,ha az meglepetés,hogy esetleg megvernek bennünket?!A másik rész persze,hogy Pep felé megy a támadásom!Miért kifelé menjen?A játékosokat nem akarom bántani,mert nekem Ők!! hozták a 8 kupát és nem az edző,ráadásul túl vagyunk egy VB-n ami szintén nem jött jól ezeknek az amúgy is túlterhelt játékosoknak.Elsősorban Pep a felelős,hogy enervált a keret.Nem ő mondta a nyáron,hogy rövid a keret,de bivaly erős??De!Nem ő nem akart igazolni játékos?Csak Fabregas és senki más?DE!Nem azt mondta,hogy vállaja a felelősséget?DE!Akkor most vállalja!Másik kérdés jót tenne,ha idén nem nyernénk semmit!Ő eddig még csak nyert és nem tapasztalta a bőrén milyen érzés veszíteni.Jó lenne pedig!Kíváncsi leszek a madrd elleni meccsre,mert őket kell megverni,pontosabban Mout!Ráadásul szerintem mióta ő formálja a keretet azóta látványosan gyengült,főleg az utóbbi két nyáron!
A helyzetkihasználás kapcsán egyetértünk. Írtam, hogy ezen változtatni kell, de hadd kérdezzem már meg, hogy melyiken egyszerűbb változtatni? Ha egy csapat nullát játszik és abból kell várat építeni, vagy ha egy csapat nem lövi be a helyzeteit? Valszeg egyetértünk, hogy az utóbbin egyszerűbb. Ha így marad nem nyerünk semmit, abban egyetértünk, de miből gondoljátok, hogy így fog maradni? Az is természetes, ha Pepet éri kritika, de ti nem kritizáljátok, hanem már temetitek az egész csapatot és az ő teljesítményét nullának állítjátok be szinte. Azért van különbség, ha valaki azt mondja, hogy hiba volt Özil meg nem szerzése, vagy Toure eladása (ha szigorúan ezt az igazolási időszakot nézzük), de ettől még sok minden szép várhat ránk. mint, ha azt mondja valaki, amit ti. Csak ezen gondolkodj el. Mit kellene szerinted Pepnek tennie? Lemondani mikor nem rossz a játék és az eredmények sem annyira vészesek? Vagy milyen felelősségre gondolsz? Zűrös a felfogásotok azt hiszem épp ezért, hiszen ti sem tudjátok, hogy minek örülnétek. Edzőket nem szoktak ilyen eredmények és játék után csak úgy elküldeni...
Egyébként én is sokkal inkább a játékosoknak tudom be a sikereket, de addig örüljünk, amíg nem a taktika nyeri nekünk a meccseket, mint Mourinho csapatainál

Ez utóbbi félmondatot ne vegyétek komolyan.
Sokkal inkább a játékosok érdeme a cím, de ehhez kell egy edző és eddig még nem adott okot rá, hogy temessük. A kritikára igen, de arra, amit ti csináltok nem. Van egy kis szemantikai különbség.