Jólvan! MegbeszéltükOrdog írta:Na várjunk várjunk... Sylvanus leírta ugyanazt amit RMCF mondott, de az értelmetlen, szóval neki nem jár a sör:))
ozsimiki, te pedig gyere el a kövi barca talira és fizetek egyet:DDD

Jólvan! MegbeszéltükOrdog írta:Na várjunk várjunk... Sylvanus leírta ugyanazt amit RMCF mondott, de az értelmetlen, szóval neki nem jár a sör:))
ozsimiki, te pedig gyere el a kövi barca talira és fizetek egyet:DDD
A válasz erre egyszerű:barca99 írta:Én nem értem ezt az R.M.C.F. gyereket. Egyszer támad, és ír mindent össze-vissza (ennek fele alaptalan, bár biztos ír értelmeseket is), utána egy páran "helyre rakják" aztán írogat tovább, de barátni hangnemben, egyetértésben. Aztán egy két nap, és megint jönnek a "furcsa" hsz-ei. Vagy csak nekem tűnik úgy hogy kétfajta stílusban ír??
A sör meg agysejtritkulást és olyan leszel mint pl. Csongor [mondjuk az már nagyon szélsőséges..Ordog írta:A cola csontritkulást okoz, szóval még most hagyd abba, és állj át te is a sörre....Saviola írta:R.M.C.F. azt akarta kifejteni,hogy Messi veszélyes rájuk nézve,ezért jobb lenne,ha nem játszan..![]()
Én colát kérek..
A cola csontritkulást okoz, szóval még most hagyd abba, és állj át te is a sörre....Saviola írta:R.M.C.F. azt akarta kifejteni,hogy Messi veszélyes rájuk nézve,ezért jobb lenne,ha nem játszan..![]()
Én colát kérek..
ÉLjen a FairPlayR.M.C.F írta:Messit megkell akadályozni hogy a pálya közelébe is kerüljön az El clasicón
![]()
![]()
Nem lenne nekünk jó....
Meg kell akadályozni, hogy Messi ne játsszon az El Clásicón, mert az nekik nem lenne jó.Ordog írta:Na aki tudja értelmezni ezt a legutóbbi RMCF megnyílvánulást, annak fizetek egy sört...
Természetesen a támadó fociukról beszélek, mert idén eddig ezt láttuk tőlük, és nem csak három meccsen.R.M.C.F írta:Akkor sorjában:
Lionell:
Sajna te az egyszerű tényeket magyarázod mellé.Neked a 2+2 = 5 .Erre nehéz okosnak lenni.
A BL.t miért magyarázzam.Csoport,amiből továbbjutunk.Aztán meglátjuk ugyanugy mint a többiek.ezért.
A Valencia évekig a védekező foci híve volt.3 meccsen nem ugy játszik/de inkább ugy/ és már támadófociról beszélsz.
Ha nem értetted hogy tudtunk annyi PONTOT összeszedni? Mert ezt nem értetted arra a válaszom továbbra is: Add össze!Amugy ugy tudtunk annyit nyerni ahogy bárki más/szerinted persze gondolom ez puszta véletlen műve volt/
Inkább én kérdezhetném másoktól hogy tudtak annyit "nyerni"?
illetve hogy miért fujtak el 3 meccsünket és miért nem adtak meg ezen kívűl 4 jogos büntit?Na ezért volt annyi pontunk CSAK!