Nyilasi meg sztem Barca drukker. De ez csak az én véleményem

Hát figy, én így hallottam... De lehet, hogy tévedek. Egyébként szeretheti mindkettőt.Zsolti írta:Nyilasi Liverpool drukker,ezt a saját szavaival mondta..antiimperialista írta:
Nyilasi is Madrid-szurkoló, teeeeeeeeeeeee! Majd ilyen kérdésben biztos az ő véleményére fogunk adni...
Hát ilyen a mai fiatalság! Bezzeg az én időmben!sergi1989 írta:persze értelek!de mostanába én csak ieneket láttam!ide jövök és megmondom a frankót!
Nade!! Én is voltam ugyebár első hsz-es és nem marhaságot írtam! Legalábbis azt hiszem!sergi1989 írta:eggyet értek az ien első hozzá szolások mindig a(most jol megmondom tipusuak)de aranyos ,ha reálos a az iletőő akkp jün hogy most mi nyerünk ,multal stb!ha barcás akkor hogy ő mennyire imádja a csapatát és hogy nem is tudta hogy van ez az oldal meg ilyenek
Az ilyen magasröptü hsz-ek már hiányoztak...Roli57 írta:A Real simán lenyomja a barcat!!!!!!!!!!!![]()
vagy nem ki tudja
Egy kicsit határozatlan vagyok, vagy nem?Roli57 írta:A Real simán lenyomja a barcat!!!!!!!!!!!![]()
vagy nem ki tudja
hát igazából szerintem ez elég nagy hülyeség, se a Sevilla, se a Valencia se a Werdew ellen nem sikerült fordítani. Egyszóval komoly csapatok elllen nem.Mr. Master írta:Szerintem két góllal jobbak, mint tavaly ilyenkor. Az a taktika, h az elején gyorsan be kell kapni egy gólt. És onnantól már minden megy, mint a karikacsapás. Ha az első 20 percben kapunk egy gólt, nyerünk.Vito írta:igaz, de azért a tavalyi Madridnál nem nehéz jobbnak lenni.Sharkinho írta:Hát aztán tavaly se fogadott senki arra, hogy sima 0-3 lesz, aztán...![]()
Mondjuk most jobbnak érzem őket.
Szerintem két góllal jobbak, mint tavaly ilyenkor. Az a taktika, h az elején gyorsan be kell kapni egy gólt. És onnantól már minden megy, mint a karikacsapás. Ha az első 20 percben kapunk egy gólt, nyerünk.Vito írta:igaz, de azért a tavalyi Madridnál nem nehéz jobbnak lenni.Sharkinho írta:Hát aztán tavaly se fogadott senki arra, hogy sima 0-3 lesz, aztán...![]()
Mondjuk most jobbnak érzem őket.
Capello-nak szerintem adnak elég időt,nem függ az állása 22-étől.sanyahm írta:Ha a Classicon kikap a Madrid, akkor Capello alatt meginog a kispad, ezért szerintem október 22-re úgy összeteszi a csapatot, mint még soha. A Madrid asszem nagy önbizalommal fog kimenni arra a meccsre, és ha vért izzadva is, de meglesz a 3 pont!
Egy Classicon nincs esélyes, bármi megtörténhet. Madridban azért 51:49 arányban a Real győzelmére fogadnék...
Nagyon jó lenne ez a felállás!dickricsi írta:Ez sztem is nagyon zsír felállás lenne!
Őszintén szólva elég, ha Dinho kap ki jó napot, és szórja a gólokat, gólpasszokat, de nem vagyok benne biztos.Silvanus írta:Szerintem ez a hosszabb szünet jót fog tenni a csapat nagyrészének, és most végre összekapják magukat a fiúk, én ebben bízom, és bár eddig is hoztuk a meccseinket, mostantól a játék is visszatér!!! Szóval én nem könnyű, de szép győzelmet várok/remélek mind a Sevilla, mind pedig a Madrid ellen!!! Madrid ellen idegenben egy 1:2-es eredménynek nagyon örülnék, és ez szerintem reális is lehet, ha Ronaldinho, Deco, és Guddy jó napot fog ki!!!