2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Legyen igazad!Muszáj lenne,mert utána sorozatban nagyon nehéz meccseink lesznek!Maxi írta:Tavaly is 7 pontunk volt három forduló alatt és most is annyi lesz!Mr. Master írta:Azért nem bánnám, ha a tavalyi szezon eleji formánkat hoznánk.Barcelonafan írta:Jó má nehogy azt higgyétek hogy megveri a Cadíz-t a Real, a Real kifog kapni azt megmondom előre, úgyhogy nem kell bánkódni szezon eleji forma!
Tavaly is 7 pontunk volt három forduló alatt és most is annyi lesz!Mr. Master írta:Azért nem bánnám, ha a tavalyi szezon eleji formánkat hoznánk.Barcelonafan írta:Jó má nehogy azt higgyétek hogy megveri a Cadíz-t a Real, a Real kifog kapni azt megmondom előre, úgyhogy nem kell bánkódni szezon eleji forma!
Hol?sasi1 írta:Én most néztem meg a Barca-Juve meccset.......
Egyik csapattagot sem kell elítélni!!Mért kéne??Tavaly ez a csapat nyerte a bajnokságot...és a legjobb csapat egyik leghasznosabb játékosának is akadnak rossz meccsei...Mintha Ronaldinhonak nem lett volna elég rossz meccse tavaly...Giuly kiihagyta a helyzeteket de legközelebb belövi ebben biztos vagyok.A legjobb csapatnak is akadnak gyengébb, olykor szerencsétlen meccsei.Ez 1 ilyen volt.red írta:Megint Guilyt kell támadni? Mindig Guily a hibás? Nem csak ő játszik... Ez csapat játék. A többiek miért nem rúgnak gólt? Az első tétmeccs után nem kellene elítélni a kis franciát...
közbe sikerült, de nálam jobban laggol mint a tegnapi..Ordog írta:Utána alul elkezdi tölteni a csatornát, bufferel, megy fel a százalék és miután eléri a kívánt szintet windos media playerrel elindul a kívánt csatorna
sztem pedig sima Margó győzelem lesz, sajna...Barcelonafan írta:Jó má nehogy azt higgyétek hogy megveri a Cadíz-t a Real, a Real kifog kapni azt megmondom előre, úgyhogy nem kell bánkódni szezon eleji forma!
Azért nem bánnám, ha a tavalyi szezon eleji formánkat hoznánk.Barcelonafan írta:Jó má nehogy azt higgyétek hogy megveri a Cadíz-t a Real, a Real kifog kapni azt megmondom előre, úgyhogy nem kell bánkódni szezon eleji forma!