2009.06.14. 07:33:28
VV.az európai nagy csapatok leggyengébb kapusai közé tartozik,ez tény!Sokat köszönhetünk neki,mert néha ő hozott egy egy meccset,de,nekem egyszer egy kapusedző azt mondta:
"A jó kapus nem csak a vonalon jó és manapság kevés a jó reflex a vonalon.Nekem inkább kellene egy megbízható kapus,aki minden meccsen hoz egy szintet,mint egy olyan,aki néha bravúrokat mutat be,majd elmegy rajta néhány mecss!"
Nos ez VV-re sajnos igaz!
Nem tudom mennyire irreális az igénye,de hogy a kezdőcsapatban 9-en megelőzik őt játékban,az biztos!
Az meg hogy Iniesta,Messi,Xavi,Touré,Alves,Eto'o-hoz és még sorolhatnám hasonlítsa magát,na az nonszensz!
Aszem itt az ideje egy jó kapust szerezni,tudom nem könnyű,de elkerülhetetlen.Ebbe a csapatba csak minőségi játékosokat lehet igazolni és POSZTRA,szerintem meg is vannak a kiszemeltek,csak kivárnak!
A Barcának egy NAGYON NAGY ELŐNYE van a többi csapathoz képest,3 trófeát nyert az idén,SZÉP JÁTÉKKAL,és aki szeret focizni,az a pénzt is sokszor háttérbe teszi azért,hogy egy ilyen csapatban játszon.
Iniesta,Xavi,Messi,Gardiola=Barca,HAJRÁ