2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem amúgy semmi bajom Giulyvel, de a real ellen miket hagyott ki... Ott vesztettünk. A Chelsea ellen miket hagyott ki... Ott vesztettünk. Most az Alaves ellen miket hagyott ki... Elúszott a bajoki nyitányon két pontunk. Alig rúg fontos gólokat. Bezzeg Ronaldinhocsak akkor talál be, ha fontos meccs van. Egyszer a milan, kétszer a real, egyszer a cselzi, egyszer a valencia ellen. Erről ennyit. Kéne Giuly helyéer vki, aki be is lövi a helyzeteket: Thierry Henry. Vagy akár Lionel Andres Messi. Giuly meg beállhatna, amikor már nyertünk, tuti úgy sokkal több gólt rúgna.LG írta:Ne bántsd Giulyt! Etoo még nagyobb helyzetet hagyott kiCooltiszo írta:Amint lehet Messit a kezdőbe, ő 3 glt rúgott volna GIuly helyzeteiből, hiheteltlen ohgy csak akkor lő gólt amikor már vezetünk/eldőlt a meccs, de amikor baj van akkor kihagyja a kihagyhatatlant is.Viszont Messi jol jott volna, sztem ha itt van akkor gyozunk
Ne bántsd Giulyt! Etoo még nagyobb helyzetet hagyott kiCooltiszo írta:Amint lehet Messit a kezdőbe, ő 3 glt rúgott volna GIuly helyzeteiből, hiheteltlen ohgy csak akkor lő gólt amikor már vezetünk/eldőlt a meccs, de amikor baj van akkor kihagyja a kihagyhatatlant is.
Sajna 11 emberrel védekeztek a támadgatás helyet...Rapika írta:Sztem ez a hozzáállás csak nekünk kedvez!
Ha úgy állnának ki,h juj semmi esély....
beállnának 10 emberrel bekkelni,az nem szül sok jót!
így pont jó lesz!
Támadgassanak csak!
Hát én nem is értem, hogy gondolunk olyanokat, hogy Ronaldinho a világ legjobbja mikor ott van Nené!Róla teljesen elfeledkezünk!pffffff vicces a srác!Morminho írta:de ebben az a legjobb , h...LG írta:Attol fog h komolyan gondolja-e! A viccnek szánta, akkor jo vicc volt, de ha nem akkor komoly problémák vannal..
... ki az a Nené??
ki az a Bodipo??
ki az a Wesley??
lehet, h 10 gólokat rúgtak, de a másodosztályban... és ez sokat számít
de ebben az a legjobb , h...LG írta:Attol fog h komolyan gondolja-e! A viccnek szánta, akkor jo vicc volt, de ha nem akkor komoly problémák vannal..
Vagy a védelmben Edmilson, Rafa meg a kp-n! Mind1, de semmiképpen nem Oleguer. Nekem is nagyon szimpatikus a Presas, meg Barcelonában is nagyon szeretik, meg saját nevelés meg minden...de ettol még nem kell a kezdobe tenni, ha sokkal jobb embereink vannak odaVito írta:úgy gondoltam, hogy Presas helyett RafaCharlie írta: Edmilsont kihagyni?Hiba lenne sztem.
C.![]()
a kp.-n pedig Rafa helyett, Edmilson
Vagy 1 nagyon vicces ember, vagy elmebetegEnrique írta:Apró durva ez a Piterman nyilatkozat. Olvassátok el.![]()
Edmilsont kihagyni?Vito írta:remélem, hogy nem így fogunk játszani és Presas helyett Rafa lesz Puyol mellett.FC Barcelona: Valdés; Belletti, Puyol, Oleguer, Gio; Xavi, Márquez, Deco; Giuly, Ronaldinho és Eto'o.
Cserék: Jorquera (kapus); Larsson, Edmílson, Sylvinho, Van Bommel, Iniesta és Gabri.
ez ugyanaz a csapat, amelyik tavaly volt
remélem, hogy nem így fogunk játszani és Presas helyett Rafa lesz Puyol mellett.FC Barcelona: Valdés; Belletti, Puyol, Oleguer, Gio; Xavi, Márquez, Deco; Giuly, Ronaldinho és Eto'o.
Cserék: Jorquera (kapus); Larsson, Edmílson, Sylvinho, Van Bommel, Iniesta és Gabri.
A madridistán rajta van mindegyik spanyol csapat igazolása:PetI írta:Meg lehet valahol nézni a spanyol átigazolásokat, mindegyik csapatnál
A 2-2 ok, csak sajna a 11-kben nem gyoztunk.barcafan írta:2-2
büntikkel gyözünk