2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igazad van, a ti bombavédelmeteketRaulito írta:NemfogjákLG írta:Az Arsenal mostanában elég gyenge, de azért bízom a Henry-Van Persie duoban, h kigurigatját ezeket a retkeket.
NemfogjákLG írta:Az Arsenal mostanában elég gyenge, de azért bízom a Henry-Van Persie duoban, h kigurigatját ezeket a retkeket.
A tegnapi MD-be volt, meg ma a nemzeti sport is írja, állítólag nem teccik neki a közönség fújjolása, meg 2008ban jár le a szerződése, de a 2006os vb után lehetne a legjobb áron eladni.Szakacs írta:hol olvastad h lehet h ronaldo elmegy ??? en sehol se talalom...
hol olvastad h lehet h ronaldo elmegy ??? en sehol se talalom...Cooltiszo írta:De azért Cassano nagyon problémás játékos, amellett hogy nagyon jó is. Majd kiderül mennyire akar majd játszani.
Most olvastam, hogy lehet hogy elmegy Ronaldo a nyáron. nem örülnék neki, mert akkor a real venné Adrianot vagy Henryt, mindkettő jobb mint a dagi...
Vagy ő téged.BaRcADINHO10 írta:keane egy favágó.semmi nincs belőle, úgyhogy illene a rejálba.vegyék csak meg nyugodtan, mondjuk RONALDINHOT meg a többieket sajnálni fogom, h szétrugja őket, de én biztos úgy megtaposnám.
Akkor menjen nyugdíjba.Különösebb bajom nemlenne vele,ha nem lenne már ennyire öreg..zizou fan írta:Roy Keane jelenleg nincs sehol!De remélem nem jön...
Roy Keane jelenleg nincs sehol!Raulito írta:Remélem az,h Keane marad ott ahol van és nemjön hozzánk..Los Banditos írta:Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke kedden meglehetősen szkeptikusan beszélt Roy Keane esetleges szerződtetéséről.
A hangnemváltás hátterében állítólag az áll, hogy a megbízott vezetőedző, Juan Ramón López Caro jelezte, neki nincs szüksége az egykori manchesteri középpályásra.
Hmmm.Kiváncsi vagyok mi sül ki ebböl.
Remélem az,h Keane marad ott ahol van és nemjön hozzánk..Los Banditos írta:Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke kedden meglehetősen szkeptikusan beszélt Roy Keane esetleges szerződtetéséről.
A hangnemváltás hátterében állítólag az áll, hogy a megbízott vezetőedző, Juan Ramón López Caro jelezte, neki nincs szüksége az egykori manchesteri középpályásra.
Hmmm.Kiváncsi vagyok mi sül ki ebböl.
Ezek elég durvák,két nagy paraszt!Boixos írta:nem, butcher tényleg butcher volt (terrence butcher). őutána találták ki a "nomen est omen" című mondást![]()
![]()
vinnie jones a másik fele![]()
az még egy ritka nagy paraszt volt, amíg játszott.
itt egy kép, h milyen szerény volt:
http://www.student.uib.no/~st03864/bart ... vinnie.jpg
kín méltó folytatója ezeknek a szép hagyományoknak.
na, így szűr kín (1től, 10ig)
http://www.tv2.no/sporten/bildeserier/a ... 35&picnr=0