Unai Emery Alméria edzője volt ha jól tudom.albicelesteX írta:A valenciának ki lett az új edzője?
Nemzetközi Labdarúgás - Válogatottak, Egyéb bajnokságok
- albicelesteX
- A Vadász
A valenciának ki lett az új edzője?

- Fernando
- Llegenda del Barça
Nemtudom kinek mondd az a név valamit hogy Marcelino García Torres. Ő volt idén a Racing edzője. Nagy sikereket ért el vele (6. hely=UEFA kupa) előtte a Recrevel feljutott és 8. helyen végzett. Most elhagyta a csapatot, annak reményében hogy kap ajánlatot egy nagy csapattól. A Valenciáét várta de oda hoztak egy edzőt. Nagyon remélem nem fürdik be mert remek edző. Sajnálnám, ha visszafele ívelne a karrierje.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Titinho
- Director del Fútbol
Úgy néz ki, hogy megszületett a döntés bár még nem hivatalos:
Mourinho
Inter
Link: http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=711257
Lampardot és Decot is vinné az Interbe a portugál szakember!
Mourinho

Link: http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=711257
Lampardot és Decot is vinné az Interbe a portugál szakember!
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Aberdeen 2-0 Rangers
Dundee United 0-1 Celtic
Ezzel bajnok a Celtic! zsinórban harmadszor.Jol elb*szta a Rangers a tavaszt megis érdemlik hogy az utolsó fordulóban csúsztak le a bajnokságról.Bár 7végén még a skót kupát megnyerhetik!
Dundee United 0-1 Celtic
Ezzel bajnok a Celtic! zsinórban harmadszor.Jol elb*szta a Rangers a tavaszt megis érdemlik hogy az utolsó fordulóban csúsztak le a bajnokságról.Bár 7végén még a skót kupát megnyerhetik!
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Na megnéztem ma a Portugália - Livánia meccset is.
3-1re nyertek a Portugálok,de nehéz szülés volt.A litvánok szervezetten védekeztek,de támadásba nagyon súlytalanok voltak.A gólvágó Papsys ma is betalált.
Egészen más csapat játszott ma mint hétfőn,sok helyen változtatott a kapitányuk,de nekem ma se tűntek verhetetlennek.A kapusukat pedig kiszórták a második számú kapus meg elég bizonytalannak tűnt...
Én azt mondom verhetőek lesznek szombaton,csak jó napot kell kifognia a srácainknak.
3-1re nyertek a Portugálok,de nehéz szülés volt.A litvánok szervezetten védekeztek,de támadásba nagyon súlytalanok voltak.A gólvágó Papsys ma is betalált.
Egészen más csapat játszott ma mint hétfőn,sok helyen változtatott a kapitányuk,de nekem ma se tűntek verhetetlennek.A kapusukat pedig kiszórták a második számú kapus meg elég bizonytalannak tűnt...
Én azt mondom verhetőek lesznek szombaton,csak jó napot kell kifognia a srácainknak.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Bányász
Magyarország - Litvánia 2-2
Pedig már 2-0ra is vezettünk.Érthetetlen.
És az is,h miért nem közvetítették a meccset...

Pedig már 2-0ra is vezettünk.Érthetetlen.
És az is,h miért nem közvetítették a meccset...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Entrenador del Barça
Trezeguet ojanná vált, mint anno szegény Jardel. Hiába lőtt több, mint 40 gólt a portugál bajnokságban, Scolari tojt rá, majd miután megkapta a lehetőséget, hogy portugál válogatott lehessen, kinevezték Scolárit portugál kapitánynak.
Sajnálom azért Trezeguet, megérdemelte volna.
Istenem, pedig, hogy örültem, mikor a frnciák rúgott gól nélkül estek ki anno.
Ez a keret elég esélyesnek tűnik, tele fiatalokkal, célokkal, bizonyítani akarással.
Sajnálom azért Trezeguet, megérdemelte volna.
Istenem, pedig, hogy örültem, mikor a frnciák rúgott gól nélkül estek ki anno.

Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

- Bányász
Most jöttem meg a Portugália - Ciprus U-19-es Eb selejtezőről...
A Portugálok nyertek 5-0ra.Szinte helyzet nélkül rúgtak 5 gólt.Abból 2 hatalmas potyagól míg az 5. egy öngól a 90.perceben.
Hát nem nyűgöztek le a játékukkal a Portugálok.Nem láttam olyan igazi kiemelkedő játékost,csapatként jók.
Viszont a védelmük szerintem lassú így azt mondom simán lehet ellenük keresnivalónk majd szombaton.
Szerintem nincs egyébként ekkora különbség a két csapat között de hát így alakult.
Volt szerencsém tavaly megnézni itt Tb-n Svájcot,Walest és Kazahsztánt.
Azt kell,h mondjam nagyon egyenlőek az erőviszonyok.Talán az eddig általam látott csapatok közül egyedül Kazahsztán lógott ki nagyon.
Egyébként a Ciprusiak 10ese nagyon jól mozgott szerintem Ő volt a legjobb játékos a pályán,Jorgosz Efresz a neve ha jól emlékszem.
Szóval én azt mondom simán van esélye a srácainknak továbbjutni még a sok gond ellenére is.
Nagyon szurkolok nekik és amint látom vezetnek is Litvánia ellen.Sajnálom,h nem játszanak Tatabányán de szerintem lenézek Fehérvárra a Portugálok elleni meccsre.
A Portugálok nyertek 5-0ra.Szinte helyzet nélkül rúgtak 5 gólt.Abból 2 hatalmas potyagól míg az 5. egy öngól a 90.perceben.
Hát nem nyűgöztek le a játékukkal a Portugálok.Nem láttam olyan igazi kiemelkedő játékost,csapatként jók.
Viszont a védelmük szerintem lassú így azt mondom simán lehet ellenük keresnivalónk majd szombaton.
Szerintem nincs egyébként ekkora különbség a két csapat között de hát így alakult.
Volt szerencsém tavaly megnézni itt Tb-n Svájcot,Walest és Kazahsztánt.
Azt kell,h mondjam nagyon egyenlőek az erőviszonyok.Talán az eddig általam látott csapatok közül egyedül Kazahsztán lógott ki nagyon.
Egyébként a Ciprusiak 10ese nagyon jól mozgott szerintem Ő volt a legjobb játékos a pályán,Jorgosz Efresz a neve ha jól emlékszem.
Szóval én azt mondom simán van esélye a srácainknak továbbjutni még a sok gond ellenére is.
Nagyon szurkolok nekik és amint látom vezetnek is Litvánia ellen.Sajnálom,h nem játszanak Tatabányán de szerintem lenézek Fehérvárra a Portugálok elleni meccsre.

Még a harmincasból is kimaradt, pedig még ez is lesz szűkítve. Belenéznék 1-2 edző fejébe.csababarca írta:Hol van Trezeguet?Blaugrano írta:30 fős francia keret:
támadók:Nicolas Anelka (Chelsea), Hatem Ben Arfa (Olyamique Lyon), Karim Benzema (Olyampique Lyon), Sidney Govou (Olyampique Lyon), Djibril Cissé (Olyampique Marseille), Samir Nasri (Olaympique Marseille), Bafetimbi Gomis (Saint-Etienne), Thierry Henry (FC Barcelona), Florent Malouda (Chelsea), Franck Ribéry (Bayern München)
Nem hiszem el

Força Barça!!!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Hol van Trezeguet?Blaugrano írta:30 fős francia keret:
támadók:Nicolas Anelka (Chelsea), Hatem Ben Arfa (Olyamique Lyon), Karim Benzema (Olyampique Lyon), Sidney Govou (Olyampique Lyon), Djibril Cissé (Olyampique Marseille), Samir Nasri (Olaympique Marseille), Bafetimbi Gomis (Saint-Etienne), Thierry Henry (FC Barcelona), Florent Malouda (Chelsea), Franck Ribéry (Bayern München)
Nem hiszem el

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
30 fős francia keret:
kapusok: Gregory Coupet (Olympique Lyon), Sebastien Frey (Fiorentina), Mickael Landreau (Paris Saint-Germain), Steve Mandanda (Olympique Marseille)
védők: Eric Abidal (FC Barcelona) , Jean-Alain Boumsong (Olympique Lyon), Francois Clerc (Olympique Lyon), Sebastien Squillaci (Olyampique Lyon), William Gallas (Arsenal), Julien Escudé (Sevilla), Patrice Evra (Manchester United), Philippe Mexes (AS Roma), Willy Sagnol (Bayern München), Lilian Thuram (FC Barcelona)
középpályások: Alou Diarra (Girondins Bordeaux), Lassana Diarra (Portsmouth), Mathieu Flamini (Arsenal), Claude Makelele (Chelsea), Jeremy Toulalan (Olyampique Lyon), Patrick Vieira (Internazionale)
kapusok: Gregory Coupet (Olympique Lyon), Sebastien Frey (Fiorentina), Mickael Landreau (Paris Saint-Germain), Steve Mandanda (Olympique Marseille)
védők: Eric Abidal (FC Barcelona) , Jean-Alain Boumsong (Olympique Lyon), Francois Clerc (Olympique Lyon), Sebastien Squillaci (Olyampique Lyon), William Gallas (Arsenal), Julien Escudé (Sevilla), Patrice Evra (Manchester United), Philippe Mexes (AS Roma), Willy Sagnol (Bayern München), Lilian Thuram (FC Barcelona)
középpályások: Alou Diarra (Girondins Bordeaux), Lassana Diarra (Portsmouth), Mathieu Flamini (Arsenal), Claude Makelele (Chelsea), Jeremy Toulalan (Olyampique Lyon), Patrick Vieira (Internazionale)
Força Barça!!!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Aragones meghozta a döntését...Kár ezen keseregni...Güiza és Garciat választotta cserecsatároknak,ami szerintem nem rossz megoldás...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Igen, sztem is Guti befért volna...sajnálom mert idén hajtott, sokszor jól játszott, mozgatta a középpályát, megérdemelte volna hogy kimenjen az Eb-re! A Raúlos téma no comment, furcsa forma Aragones...De azért VIVA ESPANA!
- Fernando
- Llegenda del Barça
De la Red szted nemvolt jo idén? Szerintem rászolgált.Lesy írta:Inkább de la Redet hagynám ki, Cazorla azér elég jól játszott a sárgáknál...Csak a Barca! írta:Mondjuk de la Red, vagy Cazorla helyett.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
....szerintem is....Lesy írta:Nekem személy szerint hiányzik ebből a keretből Guti. A Real bajnok lett, mégis csak 2 játékosa van a spanyol keretben. Pedig nyugodtan beférne Guti mellett még Raul is...
....szerintem....
Mondjuk de la Red, vagy Cazorla helyett.
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nagyszerűen játszott az utóbbi időben? He? Mikor, hol? Lemaradtam valamiről?nso írta:„Azért választottam Garcíát, mert nagyszerűen játszott az utóbbi időben, és alkalmazható lesz második csatárként, valamint már az U17-es és az U21-es válogatottban is bizonyított” – mondta Aragonés.
U17ben, U21ben bizonyított? 24 éves. Akkor most mi van?
Vagy én vagyok hüle, vagy Aragonésnek gurult el a gyógyszere.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Ha jol tudom Raul inkább a pihenésre akart koncentrálni mint az EB-re. De azért Sergio García durva.
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hát ja. Abból a Zaragozából, ami (lehet) kiesik az élvonalból. Jódöntés.robag írta:Sergio Garcia OMG!