csak nehogy a dicsoseg a fejebe szalljon es ugy viselkedjen mitn a Chelseanel J.Cole

Bojan teljesen más játékstílus, Gio sokkal jobban hasanlít játékában Ronaldinhora.Rivaldinho írta:. remélem ha megerősödik akkor tudja helyettesíteni Ronit, és belőle is egy kombinatív, kreatív, attraktív és sokoldalú, jó cselezőkézséggel rendelkező játékos lesz mint R10-ből.. az a sarokkal való átemelős csel 2-3 hete talán az Athletico ellen, az vmi fantasztikus volt...
Dos santosnál nem önzőbb.. mindent el lőtt amit csak lehetett... nekem abszolút nem jön be a játéka, és a feje is, a tartása is olyan nagyképű.. Bojan külseje szerénységet sejtet. számomra, és ez csak egy vélemény! és minden ember elsősorban a külsőt nézi meg... (mivel mást nem tud) amúgy sztem sokkal tethségesebb is mint DS.. remélem ha megerősödik akkor tudja helyettesíteni Ronit, és belőle is egy kombinatív, kreatív, attraktív és sokoldalú, jó cselezőkézséggel rendelkező játékos lesz mint R10-ből.. az a sarokkal való átemelős csel 2-3 hete talán az Athletico ellen, az vmi fantasztikus volt...Ilúvatar írta: Attól félek, hogy Bojan is olyan lesz majd mint C. Ronaldo, mert úgy veszem észre h kicsit önző... DE! nem színészkedik, az fix. Ne is.
ezzel teljes mértékben 1etértek veled. Én is rühelem mint a 'mit is' ?, nyálképű önző színész. De viszont a skill -jei durvák. ez az 1 pozitívum benne.Bodi írta:Én is utálom C Ronaldot,de attól a tudását még el lehet ismerni,azt hiszem nem kérdés,hogy a jelenlegi egyik legjobb csapatot Európában ki cipeli a hátán.Egy beképzelt bunkó,de focizni nagyon tud.Persze a két évvel ezelőtti Ronaldinhohoz képest sehol nincs,de jelenleg ott van a világ legjobb 3 játékosa között.
Bocs az off-ért.
pontosan ezt akartam mondani..emlekezzunk vissza tavaly a milan vedoi mennyire megszoritottak..mozdulni se tudott...viszont mikor bl-t nyertunk ha jol emlekszem Ronnie egy kapufat lott milanoban..es talanLG írta: Sztem nincs benne a legjobb 3ba. 1 keményebb védő letudja venni a pályárol, ezt már nem 1x láthattuk. Perxe képes gyönyörü dolgokat is müvelni, de én akkor sem tartom a világ 3 legjobbja között számon.
Sztem nincs benne a legjobb 3ba. 1 keményebb védő letudja venni a pályárol, ezt már nem 1x láthattuk. Perxe képes gyönyörü dolgokat is müvelni, de én akkor sem tartom a világ 3 legjobbja között számon. Sőt, sztem még a saját csapatában is van nála jobb játékos Rooney személyében. Nálam a világ legjobb 3 játékosa: Messi, Kaka, IbrahimovicsBodi írta:Én is utálom C Ronaldot,de attól a tudását még el lehet ismerni,azt hiszem nem kérdés,hogy a jelenlegi egyik legjobb csapatot Európában ki cipeli a hátán.Egy beképzelt bunkó,de focizni nagyon tud.Persze a két évvel ezelőtti Ronaldinhohoz képest sehol nincs,de jelenleg ott van a világ legjobb 3 játékosa között.chi omega írta: jól látom, c. ronaldot a másik három úriemeberrel egy kategóriába raktad? köszönöm nincs több kérdésem : DDDDD
Bocs az off-ért.
Én is utálom C Ronaldot,de attól a tudását még el lehet ismerni,azt hiszem nem kérdés,hogy a jelenlegi egyik legjobb csapatot Európában ki cipeli a hátán.Egy beképzelt bunkó,de focizni nagyon tud.Persze a két évvel ezelőtti Ronaldinhohoz képest sehol nincs,de jelenleg ott van a világ legjobb 3 játékosa között.chi omega írta: jól látom, c. ronaldot a másik három úriemeberrel egy kategóriába raktad? köszönöm nincs több kérdésem : DDDDD
Én is attól félek, hogy így, hogy Bojan 2-3 évvel állandóan megelőzi a korosztályát, és az ideális fejlődési ritmust, akkor nehogy később akár 3-4 évvel megelőzze a csúcsot is, és 28-30 évesen már csak levezessen. Ilyesfajta Owen-effektustól félek.
Nekem nem úgy tűnik. Sokkal erősebb védőket rázott le. Próbálták lerántani, de nem tudták. Aztán láttam róla egy fotót amin nincs rajta a mez. Sokan szeretnének olyan felsőtestet.Ákocka írta: Bojan meg még magához képest is fejletlen fizikailag.
Ezt jol összehoztadÁkocka írta:Bojan meg még magához képest is fejletlen fizikailag.
Ezt honnan tudod? Lehet előtte hosszú volt, aztán levágatta, és azóta meg megint növeszti.Richi írta:azért nem 2004es mert akkor messinek rövid volt a haja!
Szerintem is, akkoriban nem volt ilyen hosszú haja Leónak, de hát ha 2004 április van ráírva a vidire, akkor nem tudom mi az igazság.lionelmessi19 írta:Kizárt hogy ez 2004-es video.Ákocka írta:Találtam egy érdekes videót 2004-ből, ahol Bojan és Messi beszélgetnek, dekázgatnak, csócsóznak![]()
http://www.youtube.com/watch?v=AziBA12k0lk
Esetleg nem tud valaki véletlenül spanyolul?![]()
OFF: C. Ronaldonak sem a tudásával van a baj...chi omega írta: jól látom, c. ronaldot a másik három úriemeberrel egy kategóriába raktad? köszönöm nincs több kérdésem : DDDDD
jól látom, c. ronaldot a másik három úriemeberrel egy kategóriába raktad? köszönöm nincs több kérdésem : DDDDDBodi írta:Nem arra gondolt sztem LG,hogy nem látunk tőle csodálatos megoldásokat,hanem arra,hogy azért nem az a típusú varázsló,mint Ronaldinho,Messi,Kaká vagy C Ronaldo.chi omega írta:rooney nem igazi zseni? hány meccset láttatok ti tőle? olyan megoldásokra képes, hogy káprázik az ember szeme. a fiatal csatárok közül jelenleg ő a legjobb (hacsak messit nem számítjuk csatárnak). messze nem csak az erőről szól a fickó, hihetetlenül technikás, és okos.
Egy nagyon technikás játékos,jól lát a pályán és fizikailag hihetetlen mód felkészült.Kb annyit ér a MU-nak,mint nekünk Messi.
Nem arra gondolt sztem LG,hogy nem látunk tőle csodálatos megoldásokat,hanem arra,hogy azért nem az a típusú varázsló,mint Ronaldinho,Messi,Kaká vagy C Ronaldo.chi omega írta:rooney nem igazi zseni? hány meccset láttatok ti tőle? olyan megoldásokra képes, hogy káprázik az ember szeme. a fiatal csatárok közül jelenleg ő a legjobb (hacsak messit nem számítjuk csatárnak). messze nem csak az erőről szól a fickó, hihetetlenül technikás, és okos.
Pont ezt nem értem én sem. A véleményem többi része pedig majd remélhetőleg megjelenik a blogbanDrigo írta: Viszont nem értem, hogy miért mindenki tizenévesektől várja a csodát (Bojan Giovanni) ilyen fiatalon ekkora teherrel a válladon elég nehéz lehet megfelelni. túl korán kerültek ők oda a mélyvízbe...Igaz, ha ez nem jelent motivációt a támadó szekciónknak, akkor semmi sem.