Bojan Krkic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Subic_10
Barça B
Kapcsolat:

2007.12.20. 22:14:50

ha majd egy kicsit erosodik ... es jobban atlatja majd a palyat akko nagy szuksege lesz a Barcelonanak ra...
csak nehogy a dicsoseg a fejebe szalljon es ugy viselkedjen mitn a Chelseanel J.Cole :twisted:
BARCA...BARCAAA....BARCCCAAAAA>>>

MES QUE UN CLUB--==>TENLEG tobb mint egy KLUB...:X
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.12.18. 13:04:39

Rivaldinho írta:. remélem ha megerősödik akkor tudja helyettesíteni Ronit, és belőle is egy kombinatív, kreatív, attraktív és sokoldalú, jó cselezőkézséggel rendelkező játékos lesz mint R10-ből.. az a sarokkal való átemelős csel 2-3 hete talán az Athletico ellen, az vmi fantasztikus volt...
Bojan teljesen más játékstílus, Gio sokkal jobban hasanlít játékában Ronaldinhora.
Krkic-ből a valaha volt legnagyobb Barca játékos lehet, ha nem száll el és továbbra is keményen dolgozik, törekszik a fejlődésre.
Kép
Ákocka
Jugador d'estrella

2007.12.18. 12:34:39

Az olthatatlan bizonyítási vágya ki fog csúcsosodni az el classicón. Csereként bejön és lő egy gólt. :wink:
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.12.15. 19:41:12

Sztem C.Roni jobb, mint Rooney!Kép
Kép
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.12.15. 19:34:41

Ilúvatar írta: Attól félek, hogy Bojan is olyan lesz majd mint C. Ronaldo, mert úgy veszem észre h kicsit önző... DE! nem színészkedik, az fix. Ne is.
Dos santosnál nem önzőbb.. mindent el lőtt amit csak lehetett... nekem abszolút nem jön be a játéka, és a feje is, a tartása is olyan nagyképű.. Bojan külseje szerénységet sejtet. számomra, és ez csak egy vélemény! és minden ember elsősorban a külsőt nézi meg... (mivel mást nem tud) amúgy sztem sokkal tethségesebb is mint DS.. remélem ha megerősödik akkor tudja helyettesíteni Ronit, és belőle is egy kombinatív, kreatív, attraktív és sokoldalú, jó cselezőkézséggel rendelkező játékos lesz mint R10-ből.. az a sarokkal való átemelős csel 2-3 hete talán az Athletico ellen, az vmi fantasztikus volt...
Deus
Boixos Nois

2007.12.15. 19:30:56

Bodi írta:Én is utálom C Ronaldot,de attól a tudását még el lehet ismerni,azt hiszem nem kérdés,hogy a jelenlegi egyik legjobb csapatot Európában ki cipeli a hátán.Egy beképzelt bunkó,de focizni nagyon tud.Persze a két évvel ezelőtti Ronaldinhohoz képest sehol nincs,de jelenleg ott van a világ legjobb 3 játékosa között.

Bocs az off-ért.
ezzel teljes mértékben 1etértek veled. Én is rühelem mint a 'mit is' ?, nyálképű önző színész. De viszont a skill -jei durvák. ez az 1 pozitívum benne.

Attól félek, hogy Bojan is olyan lesz majd mint C. Ronaldo, mert úgy veszem észre h kicsit önző... DE! nem színészkedik, az fix. Ne is.
KépKép
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.12.15. 13:37:52

LG írta: Sztem nincs benne a legjobb 3ba. 1 keményebb védő letudja venni a pályárol, ezt már nem 1x láthattuk. Perxe képes gyönyörü dolgokat is müvelni, de én akkor sem tartom a világ 3 legjobbja között számon.
pontosan ezt akartam mondani..emlekezzunk vissza tavaly a milan vedoi mennyire megszoritottak..mozdulni se tudott...viszont mikor bl-t nyertunk ha jol emlekszem Ronnie egy kapufat lott milanoban..es talan :D adott egy gyonyoru golpaszt..egy szinten nagyon eros milan vedelem ellen, ot nem tudtak megfogni...szoval ha az ilyen kenyes szituaciokban ki tud emelkedni valaki akkor van a legjobb harom kozott..sztem is Kaka, Messi, Ibra.
Tiziano Crudeli fan :!:
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.15. 13:28:53

Bodi írta:
chi omega írta: jól látom, c. ronaldot a másik három úriemeberrel egy kategóriába raktad? köszönöm nincs több kérdésem : DDDDD
Én is utálom C Ronaldot,de attól a tudását még el lehet ismerni,azt hiszem nem kérdés,hogy a jelenlegi egyik legjobb csapatot Európában ki cipeli a hátán.Egy beképzelt bunkó,de focizni nagyon tud.Persze a két évvel ezelőtti Ronaldinhohoz képest sehol nincs,de jelenleg ott van a világ legjobb 3 játékosa között.

Bocs az off-ért.
Sztem nincs benne a legjobb 3ba. 1 keményebb védő letudja venni a pályárol, ezt már nem 1x láthattuk. Perxe képes gyönyörü dolgokat is müvelni, de én akkor sem tartom a világ 3 legjobbja között számon. Sőt, sztem még a saját csapatában is van nála jobb játékos Rooney személyében. Nálam a világ legjobb 3 játékosa: Messi, Kaka, Ibrahimovics

Amugy meg Krkic még be sem érett, de ti már arrol bexéltek mikor fog kiégni :lol: És Ronaldinhot hozzátok föl példának...még az sem biztos, h ő kiégett. Raul is mindenki azt gondolta, ahhoz képest most lövi a golokat :roll:
Bodi
Director del Fútbol

2007.12.15. 12:33:36

chi omega írta: jól látom, c. ronaldot a másik három úriemeberrel egy kategóriába raktad? köszönöm nincs több kérdésem : DDDDD
Én is utálom C Ronaldot,de attól a tudását még el lehet ismerni,azt hiszem nem kérdés,hogy a jelenlegi egyik legjobb csapatot Európában ki cipeli a hátán.Egy beképzelt bunkó,de focizni nagyon tud.Persze a két évvel ezelőtti Ronaldinhohoz képest sehol nincs,de jelenleg ott van a világ legjobb 3 játékosa között.

Bocs az off-ért.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.12.15. 12:27:24

Én is attól félek, hogy így, hogy Bojan 2-3 évvel állandóan megelőzi a korosztályát, és az ideális fejlődési ritmust, akkor nehogy később akár 3-4 évvel megelőzze a csúcsot is, és 28-30 évesen már csak levezessen. Ilyesfajta Owen-effektustól félek.

Owen szvsz nem kiégett, hanem egyszerűen csak sérülékeny...
Kép
Blest
Jugador d'estrella

2007.12.15. 12:23:02

én csak egy dologtól félek 27-28 éves korára nemlessz motivációja és korán kiég. nézzétel meg 17évesen itt van a világ egyik (ha nem a legnagyobb) csapatában, a legnagyobb sztárokkal és (ellen játszik), de most komolyan 10 év múlva mi motiválhatja?.. mert tegyük fel ha 1 kis csapatban kezdi.
Vegyük példának Gerát ő elég későn lett "felfedezve" harkány megye1 es csapatában játszott amikor elhozta őt a PMFC onnan meg már egyenes volt az útja az FTCbe majd WBA és ha nincs szerencséje ottfog megöregedni :? (pedig milyen első szezont produkált :!: ).Ezzel csak arra akartam utalni h neki még ilyen korban is(még viszonylag fiatal) van motivációja, ami Bojannak lehet hogy ilyen korban már nemlesz meg, és jönenk a kritikák-kritikák (Ronaldinho..)

ez az én véleményem de neígy legyen 8) :wink: !
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.12.15. 12:10:35

Ákocka írta: Bojan meg még magához képest is fejletlen fizikailag.
Nekem nem úgy tűnik. Sokkal erősebb védőket rázott le. Próbálták lerántani, de nem tudták. Aztán láttam róla egy fotót amin nincs rajta a mez. Sokan szeretnének olyan felsőtestet. :lol:
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.15. 12:06:40

Ákocka írta:Bojan meg még magához képest is fejletlen fizikailag.
Ezt jol összehoztad :wink:
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.12.13. 14:50:03

Háát komoylan eza gyerek brutális volt.. kötényt adott scelezet tmint vmi őrült:D jah és kb nála 4-5 fejjel magasabb emebrt simán felöklelte :D

Nagyon szépen játszott van jövője ennek a srácnak így tovább ! :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Ákocka
Jugador d'estrella

2007.12.13. 12:42:47

Richi írta:azért nem 2004es mert akkor messinek rövid volt a haja 8) !
Ezt honnan tudod? Lehet előtte hosszú volt, aztán levágatta, és azóta meg megint növeszti. :lol: Egyébként szerintem elég babaarcúnak tűnik még Messi. Bojan meg még magához képest is fejletlen fizikailag.
Egyébként mindegy, nem azért linkeltem. Érdekelt volna, hogy miről dumázik a 2 kis bernahajder. :lol:
BarcaMixi
Barça C
Kapcsolat:

2007.12.13. 12:27:05

Bojan Krkic európa legtehetségesebb fiatala sz.tem. Amit művel a labdával néha még Ronaldinho-t is elkápráztatja! Egyszerűen nagy tehetség! :D :D :D :D
Més Qué un Club!
Barcelona yendo a campeones!
Richi
Jugador d'estrella

2007.11.30. 12:30:22

azért nem 2004es mert akkor messinek rövid volt a haja 8) !
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.11.30. 11:20:49

lionelmessi19 írta:
Ákocka írta:Találtam egy érdekes videót 2004-ből, ahol Bojan és Messi beszélgetnek, dekázgatnak, csócsóznak :lol:
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=AziBA12k0lk
Esetleg nem tud valaki véletlenül spanyolul? :roll: :idea:
Kizárt hogy ez 2004-es video. :roll:
Szerintem is, akkoriban nem volt ilyen hosszú haja Leónak, de hát ha 2004 április van ráírva a vidire, akkor nem tudom mi az igazság. :roll:
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.11.30. 09:04:10

Én nagyon szeretem a fiatal játékosokat, főleg ha saját nevelések. Emiatt szívesen tudakolózok az ifjú tehetségekről már fiatal korukban. Pár éve láttam sok fiatal Barcás gyerekről videót, mindegyik mutatott vmit, de az akkor 12-14 éves Bojan egyből megfogott, mondogattam is a barátaimnak hogy majd meglátjátok hogy mekkora játékos lesz. Annyi évesen is ő volt a megtestesült gól. Itt is az lesz, ebben szinte biztos vagyok, csak még 1-2 év kell neki amíg be tudja tölteni a klasszikus 9es posztot 100%ig, onnantól a Barca elsőszámú( legalább holtverseny Messivel) sztárja lehet. Az adottságai vitathatatlanok. Szeressük őt, legyünk vele türelemesek, sztem megéri, hihetetlenül sok örömet fog még a Barca szurkolóknak okozni világszerte. Egy kis idő és még 10x ennyit fog mutatni.
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.11.30. 00:09:59

OFF: C. Ronaldonak sem a tudásával van a baj...
ON: Bojan, ha így fejlődik tovább, minden idők egyik legnagyobb csatára lehet belőle. A körülmények adottak. Ha a sérülések elkerülik, akkor csak rajta múlik, hogy tényleg világklasszis legyen. :)
Remélem, hogy még nagyon-nagyon sokáig hű marad a klubhoz, de ahogy olvasom a nyilatkozatait, itt akar még játszani egy jó darabig. 8) :D
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
chi omega
Entrenador del Barça

2007.11.29. 23:27:39

Bodi írta:
chi omega írta:rooney nem igazi zseni? hány meccset láttatok ti tőle? olyan megoldásokra képes, hogy káprázik az ember szeme. a fiatal csatárok közül jelenleg ő a legjobb (hacsak messit nem számítjuk csatárnak). messze nem csak az erőről szól a fickó, hihetetlenül technikás, és okos.
Nem arra gondolt sztem LG,hogy nem látunk tőle csodálatos megoldásokat,hanem arra,hogy azért nem az a típusú varázsló,mint Ronaldinho,Messi,Kaká vagy C Ronaldo.
Egy nagyon technikás játékos,jól lát a pályán és fizikailag hihetetlen mód felkészült.Kb annyit ér a MU-nak,mint nekünk Messi.
jól látom, c. ronaldot a másik három úriemeberrel egy kategóriába raktad? köszönöm nincs több kérdésem : DDDDD
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.11.29. 19:13:27

Bojan vs Rooney/Messi témáról akkor én is idefirkantom a véleményem.
Először is Rooneyról írnék, akit én egy nagyszerű játékosnak tartok és az egyetlen angol játékos akit valamilyen szinten csípek. Úgy vélem ő elég hamar kész volt arra, hogy a pl-ben játszhasson. Ráadásul számára tökéletes az a bajnokság. Fiatalon könnyen tudott bizonyítani, mert angliában azért van bőven területe a gyors és jó lövő csatároknak. Spanyolban már közel sem tudott volna ilyen hamar, ekkora karriert építeni.
Messinek sem volt különösebben nehéz dolga, merty egy olyan Barcaban mutatkozhatott be amiben még volt csapategység. Egy olyan csapatba került, olyan játékosok mellé akik tökéletesen kiszolgálták és óvták őt. Emlékezzünk, hogy Ronaldinhoék direkt megcsinálták neki a helyzeteket és csak ő rá játszottak.
Ma már ez nincs meg sajnos. Mérges is vagyok a csapatra amikor beállnak a fiatalok(Gio, Bojan), mert alig kapnak értékelhető labdákat és rendszerint pont akkor kezdünk el visszavenni a támadásokból is. Legalábbis ez volt a jellemző amikor szezon elején beálltak csereként a srácok. Azóta persze már volt kezdő Bojan, de mégsincs meg az a támogatás és nem is nyitunk meg akkora szabadterületeket a számára. Ma már ugye elég, ha 1 max 2 védő fogja a sztárjainkat. Pár éve még 3-4 védő ügyelt R10-re és Eto'o-ra is fejenként, így maradt terület Messinek. A sok játéklehetőség meg is hozta a gyümölcsét, Messi fantasztikus játékossá érett és már sokkal kisebb hely is elég neki, hogy domborítson.
Mégis meggyőződésem, hogy Bojan sokkal komplettebb játékos lesz, mint Messi vagy Rooney valaha is.
Bodi
Director del Fútbol

2007.11.29. 18:53:46

chi omega írta:rooney nem igazi zseni? hány meccset láttatok ti tőle? olyan megoldásokra képes, hogy káprázik az ember szeme. a fiatal csatárok közül jelenleg ő a legjobb (hacsak messit nem számítjuk csatárnak). messze nem csak az erőről szól a fickó, hihetetlenül technikás, és okos.
Nem arra gondolt sztem LG,hogy nem látunk tőle csodálatos megoldásokat,hanem arra,hogy azért nem az a típusú varázsló,mint Ronaldinho,Messi,Kaká vagy C Ronaldo.
Egy nagyon technikás játékos,jól lát a pályán és fizikailag hihetetlen mód felkészült.Kb annyit ér a MU-nak,mint nekünk Messi.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.29. 18:48:31

Drigo írta: Viszont nem értem, hogy miért mindenki tizenévesektől várja a csodát (Bojan Giovanni) ilyen fiatalon ekkora teherrel a válladon elég nehéz lehet megfelelni. túl korán kerültek ők oda a mélyvízbe...Igaz, ha ez nem jelent motivációt a támadó szekciónknak, akkor semmi sem.
Pont ezt nem értem én sem. A véleményem többi része pedig majd remélhetőleg megjelenik a blogban :D
chi omega
Entrenador del Barça

2007.11.29. 18:41:25

krkic neve egyébként messi miatt is jobban forog. mióta messi berobbant, azóta sokkal jobban figyel mindenki a tizenévesekre, rögtön beindult a hype, hogy hú, újabb szupertehetségek, dos santos, és krkic! ez mind a messi-lázból fakadó hullám szerintem.
én úgy látom, hogy sem dos santos, sem krkic nem annyira kész játékos, mint amennyire messi az volt már annyi idősen. persze lio sem az még teljesen.
ahogy sokan, úgy én is azt gondolom, hogy krkic hajszálnyival felkészültebbnek tűnik, mint dos santos, aki mintha nem bírná olyan jól a nyomást. messi árnyékában nehéz csodagyereknek lenni. bojannak annyi előnye van vele szemben, hogy spanyol, és őt minden korosztályban szétsztárolták, hozzászokott. összességében azonban egyik fiatalnak sem tesz jót ez a nagy felhajtás. azért bojan sem játszik még úgy, ahogy messi anno, hiába vannak ígéretes megmozdulásai.
Lezárt