Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem jobb lenne, ha Touré lenne kezdő és nem Busquets meg Piqué helyére Cáceres.palesz77 írta:kezdő(hivatalos): valdes, alves, puyol, pique, abidal, busquets, keita, xavi, messi, henry, eto
csere:pinto, syl, yaya, caceres, bojan, hleb, gudjonsen
Ha jól gondolom a classicora gondolt. Jól vetted észre a Tots units fem forca feliratot, csak itt lennt van a középkezdésnél a Bl-szimbólum ez pedig a tavalyi Mu elleni elődöntővan Bommel írta:http://farm4.static.flickr.com/3067/243 ... 50.jpg?v=0Ákocka írta:Szevasztok!
Valamikor délelőtt olvastam valamelyik topikban, hogy előjött a kérdés, hogy milyen volt az élőkép. (Bocsi, hogy nem idézek senkit, de most nincs időm visszakeresni.) Nos, letöltöttem a spanyol közvetítést, és belenéztem az elejébe. Igazából nem nagyon találtam olyan élőképet, amilyen mondjuk tavaly volt. Nem tudom, mi lehet az oka, talán az eső.
Kimentettem 2 képet.
valamiféle élőképszerűség
és a teltház látványa
Ezt kerested?
http://farm4.static.flickr.com/3067/243 ... 50.jpg?v=0Ákocka írta:Szevasztok!
Valamikor délelőtt olvastam valamelyik topikban, hogy előjött a kérdés, hogy milyen volt az élőkép. (Bocsi, hogy nem idézek senkit, de most nincs időm visszakeresni.) Nos, letöltöttem a spanyol közvetítést, és belenéztem az elejébe. Igazából nem nagyon találtam olyan élőképet, amilyen mondjuk tavaly volt. Nem tudom, mi lehet az oka, talán az eső.
Kimentettem 2 képet.
és a teltház látványa
Messi volt a második gólszerzőXavi#6 írta:szép győzelem volt Barca-Real 2-0,GSZ:Eto'o,Henry szép volt,csak a Barca
Danka00792 írta: OFF: Szerintem meg az a gáz, hogy igy kell fogadni egy uj felhasználót, alig vagy(tok) bunkó(k)... Tévesztett ennyi, lehet normális hangnemben is kijavítani...
ON
Egyetértek, hogy ez lesz a legnehezebb. A madrid sikerében azért nem vagyok biztos. . .Rivaldo11 írta:A Bl sorsolás árnyékában picit feledésbe merül a holnapi Villarreal elleni bajnoki. Szerintem ez lesz a legnehezebb meccsünk a rangadók közül, egy döntetlennel elégedett lennék. Mivel a Madrid -ha nem is könnyen-de legyűri a Valenciát-már ezzel is tovább növelhetjük az előnyt a tabellán.
Elvileg a sárga lapokból az jött volna ki hogy "Tots units fem forca!"Ákocka írta:Szevasztok!
Kimentettem 2 képet.
és a teltház látványa
Ezért van a padon Pep, hogy ezekkel a hullámokkal tudjon valamit kezdeni. Eddig tud. Már önmagában az sem feltétlen megszokott, hogy szeptember közepe óta ilyen hatékonysággal játszunk. Ha Guardiola nagy edző, majd megoldja. Márpedig eddig megoldotta, miért ne tenné ezek után is?BarcasKrisz írta:Lesz ez a "bugi" (copyright Boixos) szorosabb is, de a hozzáállás megmarad és valami azt súgja nyerünk valamit idén...
Ez pontosan így van. Ha a nagy rangadók előtt azt mondják nekem, hogy 12-ből 9 pontot szerzünk, akkor én szó nélkül aláírtam volna. Ugye már a 9 megvan, innen már csak több lehet, és szerintem a 10 már jó, de ha 12 lenne akkor még boldogabb lennékSzerintem egy döntetlen sem a világ vége (pl. 1-1), 1 kapott góllal. És akkor a "nagy sorozatban" lenne 10 pontunk, 10-1-es gólkülönbséggel! Ez számomra megfelelő lenne a csapattól, de persze a győzelemmel még elégedettebb lennék!
Ehhez én még hozzátenném, hogy EGÉSZ EURÓPA JELENLEGI LEGJOBB CSAPATA VAGYUNK!gekkodan írta: MONDTAM MÁR, HOGY MI VAGYUNK A LEGJOBBAK???
ÚRISTEN SRÁCOK DE SZÉP A TABELLA![]()
Az előtte levőn pedig az ő tizenegyesével estek ki Elefántcsontpart ellen.csülök írta:Tudvalevőleg Eto'o és Messi felváltva lövik a büntetőket. Ezt nem helyben találják ki a játékosok. Eto'o a legutóbbi Afrika Kupán minden 11-esét belőtte. Tudja ő ezt, bár ezúttal tényleg elszúrta.