gekkodan írta:
MONDTAM MÁR, HOGY MI VAGYUNK A LEGJOBBAK???
ÚRISTEN SRÁCOK DE SZÉP A TABELLA

Ehhez én még hozzátenném, hogy EGÉSZ EURÓPA JELENLEGI LEGJOBB CSAPATA VAGYUNK!
Tényleg ha ránézek a tabellára, önkéntelenül is mosolyra áll a szám.

15 forduló, 38 pont, 44-9-es gólkülönbség és már 8 pontos előnyünk van!!! Atyavilág...elképesztő adatok!
Ugye én teljes mellszélességgel Pep mellett álltam és bíztam benne, amikor kinevezték Rijkaard után, de azért erre nem számítottam, hogy így tönkreverjük az egész ligát eddig! (és szerintem vannak még így rajtam kívül sokan) Ha eddig csak a 4 legnagyobb meccsünket nézzük (Atletico-6-1, Sevilla-0-3, Valencia-4-0, Real-2-0) már akkor is tátva marad az ember szája. 15-1-es gólkülönbség! És az utolsó 3 bajnokin gólt sem kaptunk pedig ugye ekkor voltak a legnagyobb meccsek! Nem tudott gól szerezni, pl. Villa, Kanouté, Fabiano, Higuain, akiknek azért idén jól megy a bajnokságban! Ezen komolyabban tegnap gondolkoztam és tényleg ekkor jöttem rá, hogy micsoda erő van a jelenlegi Barçában!
Egyszerűen csodálatos, hétről-hétre dönti meg Pep és a csapat a 20-30-40-50 éves rekordokat! Ha továbbra is ilyen ütemben tudja folytatni a megkezdett munkát Pep és a CSAPAT (azért írtam nagybetűvel, mert idén ez a legjobb szó, ha a Barça szóba kerül) akkor nagyon messzire eljuthat ez a társaság az idény végére! Reméljük, hogy így is lesz...
Vasárnap El Mádrigal, nem lesz könnyű meccs, de vereségre mindenesetre nem számítok! Az utóbbi években ha jól emlékszem, akkor nem nagyon ment a Villarreal otthonában, reméljük most ez az időszak is megszakad.

Szerintem egy döntetlen sem a világ vége (pl. 1-1), 1 kapott góllal. És akkor a "nagy sorozatban" lenne 10 pontunk, 10-1-es gólkülönbséggel! Ez számomra megfelelő lenne a csapattól, de persze a győzelemmel még elégedettebb lennék! Persze ki nem...

De ha esetleg behúznánk a vasárnapi meccset is, kapott gól nélkül, hát akkor én magam alá csinálok az tuti.

De szerintem ott már kapni fogunk gólt...A Barça után szerintem a Villarreal játssza a legszebb focit jelenleg a ligában. Bennük benne lesz a gól lehetősége. Na majd meglátjuk...
Összességében én tökéletesen, maximálisan elégedett vagyok azzal, ahogy eddig a csapat szerepelt, bízom a további jó formában és akkor megállíthatatlanok leszünk!
VISCA EL PEP! VISCA EL BARCA!