Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Kell hozzá veetle:Rewolution5 írta:skacok egy linket?
http://latvsite.com/rd1.htmlRewolution5 írta:skacok egy linket?
Hosszú még a szezon, kis Thiagonak sok lehetősége lesz még és idén ő lesz az új felfedezettBarcaBaku írta:Nem értem miért nem kap egyszer lehetőséget Thiago. Csak Keita, jó játékos meg minden tény leg hasznos sokat fut de á.Ha Thiago úgy megkapná a bizalmat mint tavaly pedro már rég Keita előtt járna!
Mikor beállt a Mallorca/Malaga ellen (pontosan már nem tudom)akkor nagyon jól mozgott kérte a labdát tette vette küzdött!Nagyon kiváncsi lennék rá de Pep nagyon bele van buzulva Keita-ba.
csababarca írta:Ki mondta,hogy az lesz? amessideco írta:
Hát jó lenne mert mostanában ez valahogy kimarad.Mikaos írta:Kár, hogy nincs Mascherano a kezdőben.
A csatársorra kíváncsi leszek, végre visszatér Pedro kezdőként.
Csak legyen sok mozgás, és lőjük be a helyzeteket. Mindössze ennyit kérek
messideco írta:
Megmondtam, hogy semmi meglepetés nem lesz
De miért Villa a balszélen?
Majd ha arra kerül a sor (ne kerüljön, pl. vmelyik középső bekk lesérül) Abi behúzódik középre és jön Maxi. (mondjuk én is elnéztem volna a padon Fontás-t vagy Muniesa-tmessideco írta:Thiago ott a padon, meg Maxwell,Pinto,Masch,Adriano,Bojan,Jeffren. Milito nincs, sem az Atleticből valamelyik hátvéd. Ez így nem lesz jó...![]()
Ütős kezdő! Talán Maschot néztem volna még el Keita helyett, de üsse kő. Cseréket esetleg tudnál még mondani?csdewl írta:Hivatalos kezdő: Valdés - Alvés, Piqué, Puyol, Abidal - Iniesta, Busquets, Keita - Pedro, Messi, Villa
Semmi meglepetés.csdewl írta:Hivatalos kezdő: Valdés - Alvés, Piqué, Puyol, Abidal - Iniesta, Busquets, Keita - Pedro, Messi, Villa