Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Aláírásodhoz annyit...Pár éve formán kívűl, hírnevünkhöz és tudásunkhoz képest gyengén játszunk.
Mégis 2. helyen zártunk.
Akkor hol az igazi helyünk?Mi van ha megy a játék?
R.M.C.F írta:Mert a foga miatt mindig mosolyog......
de most már van nekünk egy Zambrotta-nk!doki írta:Nem lehet mindenki David Beckham ,aki a hölgyek szerint jól néz ki,de focizni nem nagyon tud.R.M.C.F írta:Mert a foga miatt mindig mosolyog......Ronaldinho mosolyogni fog október 22.-én (minden Barca szurkolók nevében mondom) Very Happy![]()
![]()
Nem lehet mindenki David Beckham ,aki a hölgyek szerint jól néz ki,de focizni nem nagyon tud.R.M.C.F írta:Mert a foga miatt mindig mosolyog......Ronaldinho mosolyogni fog október 22.-én (minden Barca szurkolók nevében mondom) Very Happy
Mert a foga miatt mindig mosolyog......Ronaldinho mosolyogni fog október 22.-én (minden Barca szurkolók nevében mondom) Very Happy
Ha valaki hozzászól egy adott témához, akkor a saját véleményét közli, így a "szerintem" szócska elhanyagolható!sergi1989 írta:én csak annyit mondok ami a TE véleményed ahozz mindig tedd hozzá a SZERINTEMET és ugy ird mert attol mert te ezt mondod attol bőven lehet más is sztd mosolyogni fog....sztm x lesz ennyi!
elismerem, zambi télleg elég dúrva volt, de capello nevelés...sergi1989 írta:subinho: azzé a zambi elég otromba volt .és a márkez gyerek is elég rendes késésel kapálta el villát!jah és a ronaldinhot se láttam még ilyennek ez az ember tegnap tiszat ideg beteg volt,nemis értem hogy mért ,ő életébe ennyit nem volt ideges mint a tegnap sztm!
A szabálytalanság benne van a fociban, akárcsak minden más csapatsportban! És a meccsenkénti egy durva szabálytalanság az semmi!!sergi1989 írta:subinho: azzé a zambi elég otromba volt .és a márkez gyerek is elég rendes késésel kapálta el villát!jah és a ronaldinhot se láttam még ilyennek ez az ember tegnap tiszat ideg beteg volt,nemis értem hogy mért ,ő életébe ennyit nem volt ideges mint a tegnap sztm!
a barca nagyon gyorsan játszik és nagyon szépen!!! a classicón 2 eredmény lehet:R.M.C.F írta:Na megnéztem a derbit.Nagyon gyorsan játszik a Barca.Jól egyérintőznek.A Valencia kemény ellenfél volt.Nem feküdt annyira a Barcának a határozott ,kemény védekezés.Ennek ellenére a BArca volt a jobb ha a játékot nézzük,viszont a Valencia hősiesen védekezett.
Egy 11 est meglehetett volna adni.De volt egy visszafujt les/Villa/,az nem volt az és a kapuig ment volna.Összeségében jó a Barca,Szép akciók voltak.Az El Classicón nagy meccs lesz.ÉS......mi győzünk.
az a múltkori én voltam!sergi1989 írta:mutkó volt itt valaki aki azt mondta hogy real játékosok direkt rugdalnak
fel játékosokat és hogy capello mondja ezeket!hát a barca játékosai is csinálnak bőven olyan kemény belemenéseket sztm ebbe nincs külömbség!
Így van.Épüljön fel gyorsan!Barcaforever írta:Jaj.Enrique írta:Sajnos Cicinhot is elérte a térdszalag-szakadás réme, mint a Barçát az utóbbi években...
Jobbulást neki.![]()
Jobbulást kívánunk!
Jaj.Enrique írta:Sajnos Cicinhot is elérte a térdszalag-szakadás réme, mint a Barçát az utóbbi években...
Jobbulást neki.
Mintha a Valencia játékosai kisangyalok lennének..hát hagyjuk már..sergi1989 írta:mutkó volt itt valaki aki azt mondta hogy real játékosok direkt rugdalnak
fel játékosokat és hogy capello mondja ezeket!hát a barca játékosai is csinálnak bőven olyan kemény belemenéseket sztm ebbe nincs külömbség!