Barca vs. Real
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Jobbulást Cicinhonak, utálok sérüléseket látni a pályán!
Tegnap csak az első félidőt sikerült végig néznem és elég kiegyenlítettnek tűnt a játék!
Sajnos a Betis elég gyenge, én legalább egy X-re számítottam!
Tegnap csak az első félidőt sikerült végig néznem és elég kiegyenlítettnek tűnt a játék!
Sajnos a Betis elég gyenge, én legalább egy X-re számítottam!
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Yah!Ordog írta:Ez azért pozitív nekünk, mert akkor okt. 22-én Salgado fogja fogni Ronaldinho-t... Azok a boldog szép napok.........
Nosztalgiáznak majd egyet a fiúk is....
Mondjuk szerintem Cicinhonak is meggyűlne a baja vele,de száguldónak már most rémálmai lesznek...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Capitá del Barça
Nem,nem!Itt nálunk lenne neki a legjobb helye!képzeld csak el mijen lenne egy Cicinho-Marquez-Puyol-Zambrotta védősorSubinho írta: ha igazolnak valakit télen jobb szélre, akkor cicinhot télleg elküldik. sztem a milanban lenne a legjobb helye!!! cafú méltó utóda lehetne ott is és a selecaóban is!!!

Més qué un Club!!!
- Subinho
- Director del Fútbol
láttam én is cicinho szenvedését. akkor már gondoltam, itt komoly bajok vannak... pedig semmi komolyat nem csinált, csak rosszul lépett!!! jobbulást neki!!! nagyon bírom a srácot, szinpatikus nagyon. mondanom sem kell, hogy mennyivel jobban járt volna a magrit vele, mint a micsel-száguldóval!
tegnap végre már mutatott valamit a real. és miért??? mert nem játszott raul és beckham (eleinte)...
ha igazolnak valakit télen jobb szélre, akkor cicinhot télleg elküldik. sztem a milanban lenne a legjobb helye!!! cafú méltó utóda lehetne ott is és a selecaóban is!!!
tegnap végre már mutatott valamit a real. és miért??? mert nem játszott raul és beckham (eleinte)...
ha igazolnak valakit télen jobb szélre, akkor cicinhot télleg elküldik. sztem a milanban lenne a legjobb helye!!! cafú méltó utóda lehetne ott is és a selecaóban is!!!
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Ki gondolta volna?sergi1989 írta:irták hogy igazolnak valakit télen..

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
Michel "száguldó"Szegény Cicinho. Rossz volt nézni a szenvedését... kiváncsi leszek, hogy ki fog ott játszani a jövőben...
Úgy látom, nemcsak nekem szimpatikus ez a Cicinho gyerek!Los Banditos írta:Cicinho tényleg egy szimpatikus srác,jobbulást neki!

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Cicinho tényleg egy szimpatikus srác,jobbulást neki!
Valószínűleg Salgado lesz a jobbszélsőjük,hát nem egy életbiztosítás a srác.
Valószínűleg Salgado lesz a jobbszélsőjük,hát nem egy életbiztosítás a srác.

in to exile
-
- Capitá del Barça
én nem parázok ezzen mert,annyira talán nem hülye ugyis ráfog jönni majd szépen sajna kikel kapnunk hozzá párszor és majd akkor játszatni fogja a kisgyereket!vagy ha nem kapunk ki akkor is megfogja kapni a lehetőséget!sztm!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hy!Fejo írta:Sajnos aki tehetne ellene az pont nem igy látja... Érdekes, hogy ő a nagybetűs edző, de ő az aki nem veszi észre, hogy Robinhot kéne játszani nem a tetű lassú körülményes Rault...R.M.C.F írta:Beigazolódott amitől tartottam RAul,Beck nem megfelelő támadók.Robinho nagyon hiányzik!
Ha magától nincs ennyi esze, akkor nézzen már bele a Marca közvéleménykutatásába...
Mivel tudja Capello,h mostanában(3éve) mennyire [auto_cenzúra] Raul,berakja őt inkább mivel támadni úgyse igen tud...(védekező szisztéme

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Igen én is hiányolom Robinho játékát.De ezt Capello tudja miért teszi.Oka van rá az biztos.Olyan edző aki magasról sz**a le hogy ki kicsoda,aki az adott periódusban nem dolgozik megfelelően azt jegeli.Hogy ez jó vagy rossz a csapatnak én nem tudom.Ő ilyen.Reyest talán azért hozta le,mert kifutotta magát,jól játszott,egy az egyben megtud verni bárkit.Cicinho kiütütte szegény magát az egész idényre ugyhogy Bravo nem volt igazi megoldás,Talán azért is hozta be Becks-et mert jobban tud hátraérni mint Reyes , mghát pihenni is kell.
- Fejo
- Jugador del Barça
Sajnos aki tehetne ellene az pont nem igy látja... Érdekes, hogy ő a nagybetűs edző, de ő az aki nem veszi észre, hogy Robinhot kéne játszani nem a tetű lassú körülményes Rault...R.M.C.F írta:Beigazolódott amitől tartottam RAul,Beck nem megfelelő támadók.Robinho nagyon hiányzik!
Ha magától nincs ennyi esze, akkor nézzen már bele a Marca közvéleménykutatásába...

Ez egy ilyen győzelem.Fontos a 3 pont.Egyenlőre nem lehet megváltásról beszélni.Ezt a klubbot szisztematikusan tették tönkre olyan vezetők akiket a hatalomvágy előbbre vitt mint a csapat érdeke.Mint Pl Pérez.
Sajnos Madridban mindig elégedetlen a közönség.Ez egy rossz felfogás amit nehéz feledtetni.Ma támadó játékunk nem volt jó,mint ahogy eddig egyszer sem igazán.Ez változni fog,hiszen ezen dolgoznak.Beigazolódott amitől tartottam RAul,Beck nem megfelelő támadók.Robinho nagyon hiányzik!Reyes jól játszik.Veszélyes támadó.Jól érzi magát bármelyik oldalon.Ruud nem kapott támogatást.Ronaldo egy-két hét visszatér ő azért nagyon veszélyes és mindig betalál.Idén hajtani fog.Már nem engedhetik meg a játékosok hogy lazítsanak mint az elmult években.Kedvencem Ramos ujra nagyszerűen játszott , egyszer megverték fejjel.
Holnap vagyis ma Barca- Valencia.Megnézem.Nagy derbi lesz.
Sztem egy góllal jobb a Barca.
Sok sikert.Bár .....jó lenne már végre a tabellán előbb lenni mint a Barca.
Sajnos Madridban mindig elégedetlen a közönség.Ez egy rossz felfogás amit nehéz feledtetni.Ma támadó játékunk nem volt jó,mint ahogy eddig egyszer sem igazán.Ez változni fog,hiszen ezen dolgoznak.Beigazolódott amitől tartottam RAul,Beck nem megfelelő támadók.Robinho nagyon hiányzik!Reyes jól játszik.Veszélyes támadó.Jól érzi magát bármelyik oldalon.Ruud nem kapott támogatást.Ronaldo egy-két hét visszatér ő azért nagyon veszélyes és mindig betalál.Idén hajtani fog.Már nem engedhetik meg a játékosok hogy lazítsanak mint az elmult években.Kedvencem Ramos ujra nagyszerűen játszott , egyszer megverték fejjel.
Holnap vagyis ma Barca- Valencia.Megnézem.Nagy derbi lesz.
Sztem egy góllal jobb a Barca.
Sok sikert.Bár .....jó lenne már végre a tabellán előbb lenni mint a Barca.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Real Betis-Real Madrid 0-1
Nem játszott jól egyik csapat sem,talán a madridiakhoz közelebb állt a győzelem.Viszont Cicinho és a mohamed és sérülést szenvedtek,elöbbinek 6 hónapot kikell hagynia!
Nem játszott jól egyik csapat sem,talán a madridiakhoz közelebb állt a győzelem.Viszont Cicinho és a mohamed és sérülést szenvedtek,elöbbinek 6 hónapot kikell hagynia!
in to exile
- Pedro
- Jugador d'estrella
Hát nyert a Reál.
Hogy hogyan? Nos:
Diarra: 6. perc szögletből fejes gól... És ennyi
Védekezés, labdatartás, Betisnek nem nagyon adták át a teret, de támadni, azt nem nagyon tudtak. Jó, az 1. félidőben volt 1-2 szép megmozdulásuk, de semmi gyorsaság.
1-0, oszt' bekkelés
Betisnél 2 sárga (plusz egy piros a 95. percben, gondolom a csóka elveszíthette a fejét, hogy egy ilyen nem túl erős Madridot sem tudtak legyőzni), RM-nál 7
...
Ismerős a taktika... ki is az edző?
Jó, jó, első az eredmény, meg jön még a szebb foci is, de azért a játék képe még mindig nem az igazi. Ettől függetlenül Reyes-szel sokat nyertek, nagyon jól tolja. De a kpálya továbbra is hót'gyenge.
Cicinho - akinek jobbulást, sajnálom, jó kis spiller az - meg lehet, hogy fél évre kidőlt. Talán keresztszalag. Fogy a védősor, a kispad meg nem túl hosszú
Csak nehogy önbizalmat szerezzenek ilyen kulabula győzelmekkel
Hogy hogyan? Nos:
Diarra: 6. perc szögletből fejes gól... És ennyi
Védekezés, labdatartás, Betisnek nem nagyon adták át a teret, de támadni, azt nem nagyon tudtak. Jó, az 1. félidőben volt 1-2 szép megmozdulásuk, de semmi gyorsaság.
1-0, oszt' bekkelés
Betisnél 2 sárga (plusz egy piros a 95. percben, gondolom a csóka elveszíthette a fejét, hogy egy ilyen nem túl erős Madridot sem tudtak legyőzni), RM-nál 7

Ismerős a taktika... ki is az edző?

Jó, jó, első az eredmény, meg jön még a szebb foci is, de azért a játék képe még mindig nem az igazi. Ettől függetlenül Reyes-szel sokat nyertek, nagyon jól tolja. De a kpálya továbbra is hót'gyenge.
Cicinho - akinek jobbulást, sajnálom, jó kis spiller az - meg lehet, hogy fél évre kidőlt. Talán keresztszalag. Fogy a védősor, a kispad meg nem túl hosszú

Csak nehogy önbizalmat szerezzenek ilyen kulabula győzelmekkel

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pedro 2006.09.23. 23:41:44-kor.
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Holnap megyünk az egyik legjobb barátommal/veszett nagy Barca drukker/ Sportklubbot felkutatni.Van egy helyen egy füstös vidéki kocsmában már kinyomoztuk.Mekkora cirkuszt fog csinálni ha gól lesz.....Kemény derbi lesz.Odakell figyelni a Barcának igencsak.Habár a bufurc marchena kiesett az nagy veszteség a Velenciának.