Lyon ellen szerintem a legjobb megoldást válaszotta,hisz ahogy mondod,szitált eléggé a labda,ha fogni próbálja akkor is baj van belőle,ilyenkor marad az öklözés,persze akkor már elég nagyot kell beleütni...nem pedig épphogy beleérni...R.M.C.F írta:Mindenkire kihat ez a sittes időszak.Lyon ellen is öklözött sokat,igaz ugy szitált a labda mint a fene.Az első gólnál rossz ütemben jött ki.
Barca vs. Real
- ozsimiki
- Adminisztrátor

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mindenkire kihat ez a sittes időszak.Lyon ellen is öklözött sokat,igaz ugy szitált a labda mint a fene.Az első gólnál rossz ütemben jött ki.
-
- Capitá del Barça
nem tom hogy ez önbizalom hiány miatt lenne e,de meglehet!bár én öklözni csak most a soci ellen láttam de viszonz az olyan öklözés is volt az egyik majdnem a félpályánál esset le,szovval rosszul nem jöttünk ki belőle!de értem amit mondasz és lehet benne vmi!
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Casillas valóban az, bár szerintem inkább kicsit magában tartja a dühét! És ez néha meg is látszik rajta és a teljfesítményén! Igaz ő a Madrid legjobbja, igazi bravúrkapus, bár mintha az önbizalma kicsit megtépázott lenne, ezt a sok öklözés miatt mondom! Egy önbizalommal telt Casillas szintű kapus simán fog olyan lövéseket amiket Iker mostanában csak üt!R.M.C.F írta:Iker pl szerény srác.
Na holnap Betis.....bárcsak már itt lenne.
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Ezen szavakat csak megerősíteni tudom, én is kapus vagyok!gabó írta:Valdes szerintem igenis azért jó, és lesz még jobb kapus, mert Arc. Ha megnézed az összes nagy kapus Arc, vagy Arc volt. Canizares, Buffon, Zoff, Sepp Mayer, Barthez, Shilton, Zubizareta, Király Gabi és még sorolhatnám. Kahn is egy rohadt (nagy) arc, pont ezért lehet csak imádni vagy gyűlölni. A kapus minden csapatban egy külön világ, akin rohadt nagy teher van. Pont ezért kell Arcnak lenni, hogy ezt a terhet valahogy el tudja viselni. Másrészről én rohadtul sajnálom, hogy ilyen Arcokból, mint Gasconie, Maradona, Romario, Hagi, Begkamp, Baggio egyre kevesebb van a pályán.

Persze vannak kivételek! Hát nem is jó kapusok!

- gabó
- Barça B
Valdes szerintem igenis azért jó, és lesz még jobb kapus, mert Arc. Ha megnézed az összes nagy kapus Arc, vagy Arc volt. Canizares, Buffon, Zoff, Sepp Mayer, Barthez, Shilton, Zubizareta, Király Gabi és még sorolhatnám. Kahn is egy rohadt (nagy) arc, pont ezért lehet csak imádni vagy gyűlölni. A kapus minden csapatban egy külön világ, akin rohadt nagy teher van. Pont ezért kell Arcnak lenni, hogy ezt a terhet valahogy el tudja viselni. Másrészről én rohadtul sajnálom, hogy ilyen Arcokból, mint Gasconie, Maradona, Romario, Hagi, Begkamp, Baggio egyre kevesebb van a pályán. [/quote]
A Lyon ellen az elején 5-6 olyan támadást is megakasztott amiből ziccer vagy könnyen lejátszható helyzet lehetett volna.A csapat csődőt mondott és ez kihatott rá is.Attol mert Ramos a kedvenced nembiztos hogy jól játszik,elég sok hibája volt a Lyon ellen.
Ramos nem csak a Realban a kedvencem.Ő a világon a kedvencem.
Előtte Zizu volt.Nem azért mert Madridos mert már akkor ő volt nekem a "tanárbácsi" amikor az általam egyetlen és örökké gyűlölt Juve játékosa volt.
Azért mert brilliáns volt...de minek is írom hisz mindenki tudja...na szóval,Ramos lett hogy nincs a fater a pályán többé.Ramos technikája kiemelkedő a védők között,Fejjátéka szintén.Tavaly 6 gólt is fejelt!Kemény mint a beton.Van szíve és küzd ellenben párral akik vánszorogtak a pályán az elmult években.20 éves,rengeteget fejlődik még.Nagyon nagyra tartom Őt!
-
- Capitá del Barça
énnis ramosos vagyok és lion ellen pont hogy téleg a legjobb volt a védelem hiba nélkül !http://www.youtube.com/watch?v=kNlcFlUT7YA amugy meg ő az aki hozza azt amit várunk én nem mondom hogy hiba nélkül játszik a de korához képest érret ezen a poszton!de mint mindenki persze ő is hibázik!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Attol mert Ramos a kedvenced nembiztos hogy jól játszik,elég sok hibája volt a Lyon ellen.R.M.C.F írta:Nem lesz egyszerű de mindent megfogunk tenni hogy megverjük a Barcát.Talán az egy olyan pont lehet ha nyerünk ,elindulunk felfelé.
Egyenlőre,nem vagyunk formában ez látszik.Messze nem hozzák azt a játékosok amit tudnak.
Csak Iker és Sergio aki kiemelkedik.
A Barca viszont igen csak jó formát mutat.Ha jó ha nem jó nyer.általában jó.De érdekes hogy ha nem megy egy meccsen akkor is valahogy tud nyerni.Most van olyan helyzetben hogy annyi klasszisa van hogy ha nem megy 2-nek akkor eldönti más.
Akinek a játéka tetszik:Deco ,Xavi és Et'oooo
Akinek nem: Valdes,Motta,Oleger /mondjuk Valdes azért nem mert ARC/
Az El Classicón nem lehet tudni ki nyer.De a tavalyi nem fog megismétlődni az tuti.Addig még van jó pár meccs.Nem merem mondani hogy mi nyerünk de nincs több esélye a Barcának sem nyerni.
Mottával mi bajod van?Szerintem az egyik legszimpibb ember a Barcában.
És azt hogy mifog történni Okt.22-én azt te sem tudhatod...

in to exile
Kaptunk már ki azt hiszem 5-0 ra is...túléltük és felálltunk.Az nyer aki azon az adott napon jobban öszpontosít és szerencsésebb lesz.
Nem lesz egyszerű de mindent megfogunk tenni hogy megverjük a Barcát.Talán az egy olyan pont lehet ha nyerünk ,elindulunk felfelé.
Egyenlőre,nem vagyunk formában ez látszik.Messze nem hozzák azt a játékosok amit tudnak.
A Barca viszont igen csak jó formát mutat.Ha jó ha nem jó nyer.általában jó.De érdekes hogy ha nem megy egy meccsen akkor is valahogy tud nyerni.Most van olyan helyzetben hogy annyi klasszisa van hogy ha nem megy 2-nek akkor eldönti más.
Az El Classicón nem lehet tudni ki nyer.De a tavalyi nem fog megismétlődni az tuti.Addig még van jó pár meccs.Nem merem mondani hogy mi nyerünk de nincs több esélye a Barcának sem nyerni.
-
Az 1. Október 22-én madridban.
in to exile
-
- Llegenda del Barça
nem tudom miért kell b.szogatni egy olyan valakit, aki semmi rosszat nem írt a barcáról, senkit nem küldött el a pixába és semmilyen más szinten sem vét a fórum szabályai ellen?! azért mert csípi a saját csapatát? nehogy már ez probléma legyen!
igaz, lehetne összeszedettebb is, h ne 30 hszben szedje szét az egyben is elférő mondandóját, ahogy Charlie kolléga is említette.
de azért nem kell a sz.aron is csomót keresni.
igaz, lehetne összeszedettebb is, h ne 30 hszben szedje szét az egyben is elférő mondandóját, ahogy Charlie kolléga is említette.
de azért nem kell a sz.aron is csomót keresni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
Így kezdtél és mostmár elég szépen kezdesz személyeskedni...Üdv! Én madrid szurkolo vagyok.Szerintem jól jártatok az új igazolásokkal.Ez a két poszt volt amin lehetett javítani.Eddig is nagyon erős volt a keret de így még jobban az lesz.
in to exile
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Írj csak jótR.M.C.F írta:Én lennék s*ggnyaló?s*ggnyalás nem összekeverendő
Mert azt irtam jól igazoltatok? Tréfás....
Ha rosszat ír az a baj....ha jót az a baj....fura.
Miért megy fel a cukra pár Barcásnak ha megjelenik itt egy Realos....a Madridistán nincs ilyen,pedig jönnek arcok/tisztelet a kivételnek/

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Én lennék s*ggnyaló?s*ggnyalás nem összekeverendő
Mert azt irtam jól igazoltatok? Tréfás....
Ha rosszat ír az a baj....ha jót az a baj....fura.
Miért megy fel a cukra pár Barcásnak ha megjelenik itt egy Realos....a Madridistán nincs ilyen,pedig jönnek arcok/tisztelet a kivételnek/
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Ezt támogatom..akkor a realról picit..Szerintem összeszedik magukat az EL Classico-ig és egy izgalmas,szoros meccs elé nézünk..gentdelbarca írta:Ha jól látom a topic címe: Barca vs Real, nem pedig R.M.C.F. személyes problémái vs többiek!
Szóval megoldható, hogy a Madridról, nem pedig személyes gondjaidról értekezel? Mindenféle megbántás nélkül írtam!
Köszi!

,,Azt hitted, hogy mi történt."
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Ha jól látom a topic címe: Barca vs Real, nem pedig R.M.C.F. személyes problémái vs többiek!
Szóval megoldható, hogy a Madridról, nem pedig személyes gondjaidról értekezel? Mindenféle megbántás nélkül írtam!
Köszi!
Köszi!