Frank Rijkaard #2
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én csak arra próbáltam kilyukadni,hogy ha bajnokságot akarunk nyerni minden meccset meg kell nyerni,ezzel a vitát befejezettnek tekintem.Egyébként sok dologban igazad van csak szerintem mindegy hogy mekkora a hátrány.VÉGE!!!!!!
..................................
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Aha világos!messi1918 írta:Nem azt mondtam,hogy mindegy,de szerintem még mindig az a célunk(legalábbis nekem)hogy megnyerjük a bajnokságot,és ezt csak úgy érhetjük el ha nyerünk,és ha nyerni akarunk támadni kell,és ha támadunk valószínű gólt is rúgunk(VALÓSZÍNŰ).És azért nem jó a bajnokságban az ami jó a BL-ben,mert mint mondtam a bajnokságban hét pontos hátrányban vagyunk!!!!!!!!
És az szerited úgy megy,h csak mi rugunk gólt,nekünk senki nem rúg...!Mert nekünk 7 vagy hány kiváló csatárunk van...másnak meg egy sincs?
Meg ott lenne a 3 védő meg Valdes!Sima ügy,levédekeznek akár kit!Csak ha rossz napot fognak ki akkor nem megy,mert akkor két ember mattot ad az egész védelemnek(ld tegnap)!
Persze,h szeretném ha bajnok lenne a Barca..ezen a fórumon kevesen nem szeretnék!De eszetlenül sose leszünk bajnokok!

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Mihu
- Director del Fútbol
Azt hiszem erről a felfogásról a Real drukkerek tudnának mesélni. Ez a bizonyos nembaj ha kapunk 2-őt, elől úgyis rúgnak 3-at felfogással bebizonyosodott hogy nem lehet komoly eredményt elérni.

- Mihu
- Director del Fútbol
Ne hasonlítsd már össze azt a focit napjaink futballjával. Merőben más a kettő. Nem kell itt semmi felállásbeli változtatás, a kezdő is úgy jó ahogy van, viszont egy új edző kellene, aki új taktikát találná ki, nem ezt az elfásult focit amit játszunk már lassan 3-4 éve. Nem igaz hogy nem veszi észre hogy a játékunk már nyitott könyv az ellenfelek előtt. Tudják hogy ki mit fog csinálni, hogy fogunk játszani. ÚJÍTANI KELL. Illetve egy olyan edző kell, akiért élnek halnak a játékosok. Mind a pályán, mind a pályán kívül. Lásd ott van Drogba vagy Malouda. Mind a kettő mióta element onnan José, azt hajtogatja hogy el akar menni, nem érzi jól magát. Olyan kell akire felnéznek a játékosok. Nem olyan akiről tudják hogy ha valamit elrontanak, akkor is barátian fogja kezelni a dolgot. Most őszintén. Ha mi lennénk olyan helyzetben mint pl R10 van. Aranylabdás, világbajnok, BL győztes, 2x-es spanyol bajnok. Ha valamit elront az edző nem fogja leb@szni vagy ha rosszul játszik akkor is kezdő a csapatában. Ennek ellenére leakasztja a horribilis heti fizetését, reklámfilmekben szerepel, saját márkája van a Nike-on belül. Kell ennél több. Innentől kezdve én is [auto_cenzúra] a világra. Nem olvasnék újságot, nem hallgatnék rádiót vagy nem néznék sporthíreket. Ha jönne egy olyan edző aki minden edzésen kihajtja a lelket a játékosokból, és ha a meccsen látja rajta hogy nem maximális intenzitással focizott, kihagyja a csapatból a következő mérkőzésen. Ez hiányzik azóta, mióta elment Henk Ten Cate.messi1918 írta:Hét pontos hátrányban nem teljesen mindegy ha kikapunk mennyire kpunk,mert szerintem igen,érdekes a kubala-féle Barca 4 csatárral játszott,és szét is zúztak mindenkit,azért szeretjük a Barcát,mert támad,de ha már itt tartunk,akkor szerinted,milyen felállásban kéne játszani,mert hát ugye a 3-3-4 az nem jó.Ja,és amit írtam felállást természetesen a bajnokságra értettem.A Bl-ben és a kupában jó a mostani.

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nem azt mondtam,hogy mindegy,de szerintem még mindig az a célunk(legalábbis nekem)hogy megnyerjük a bajnokságot,és ezt csak úgy érhetjük el ha nyerünk,és ha nyerni akarunk támadni kell,és ha támadunk valószínű gólt is rúgunk(VALÓSZÍNŰ).És azért nem jó a bajnokságban az ami jó a BL-ben,mert mint mondtam a bajnokságban hét pontos hátrányban vagyunk!!!!!!!!
- Bányász
A Kubala féle Barca....???messi1918 írta:Hét pontos hátrányban nem teljesen mindegy ha kikapunk mennyire kpunk,mert szerintem igen,érdekes a kubala-féle Barca 4 csatárral játszott,és szét is zúztak mindenkit,azért szeretjük a Barcát,mert támad,de ha már itt tartunk,akkor szerinted,milyen felállásban kéne játszani,mert hát ugye a 3-3-4 az nem jó.Ja,és amit írtam felállást természetesen a bajnokságra értettem.A Bl-ben és a kupában jó a mostani.

Neked ezek szerint az se baj,ha kikapunk...mert hát hét pont az hét pont!Tehát ha már hét pont akkor lehet akár 20 is...csak akkor nem indulunk semmilyen kupában!
Ha a kupában és a Bl-ben jó a mostani,akkor a bajnokságban miért nem???

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ha valaki, jön, akkor az legyen Mourinho. A világ legjobb edzője, még akkor is, ha a stílusa pokróc.
Ha valaki, akkor Ő képes felpörgetni, és nyerővé tenni újra a csapatot.
De sajnos nem látom azt, hogy Laporta hasonlóan gondolkodna.
És kettőnk közül nem én vagyok a Barca elnöke...
Ha valaki, akkor Ő képes felpörgetni, és nyerővé tenni újra a csapatot.
De sajnos nem látom azt, hogy Laporta hasonlóan gondolkodna.
És kettőnk közül nem én vagyok a Barca elnöke...
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hét pontos hátrányban nem teljesen mindegy ha kikapunk mennyire kpunk,mert szerintem igen,érdekes a kubala-féle Barca 4 csatárral játszott,és szét is zúztak mindenkit,azért szeretjük a Barcát,mert támad,de ha már itt tartunk,akkor szerinted,milyen felállásban kéne játszani,mert hát ugye a 3-3-4 az nem jó.Ja,és amit írtam felállást természetesen a bajnokságra értettem.A Bl-ben és a kupában jó a mostani.
- Mihu
- Director del Fútbol
Az a Chelsea, ami 4-et rúg nekünk, vagy amely sokszor játszott 3-4-5-6 sőt ha jól emlékszem akkor volt egy meccs amikor 7-et rúgtak (bár lehet keverem az Arsenal-Middlesborough-valMosiG írta:Bárkit csak ők kettőjüket ne!!!!nem akarok védekező Barcát!!!!ha új edző akkor hiddinkAprieto írta:Mourinho v. Lippi ez itt a kérdés.
Én Lippire szavazok...
Rémálmaimban a -még nem- menesztett Koemant hozza LaportaVagy Van Bastent... na még attól mentsen az Isten.

- Bányász
Egyértelműen komolytalan gondolat!Annak ellenére,h szerintem se Mourinho kell...!Mihu írta:Persze...teljes mértékben igazad van. Mi lenne ha 1-9-ben küldenénk ki a srácokat? Puyol úgyis megold mindent hátul, a többiek meg hagy támadjanak. Amit írtál szerintem még Te sem gondoltad komolyanmessi1918 írta:nem Mourinho kell,hanem támadófoci négy csatárral meg három támadó középpályással,meg mondom ha Bojan és Giovani mindig beállna a szünetbe az óriási fegyvertény és előny a többi csapattal szemben hogy van hat ilyen játékosunk + Gudjohnsen+Ezquerro vészhelyzetbenLegalább is remélem

- Mihu
- Director del Fútbol
Persze...teljes mértékben igazad van. Mi lenne ha 1-9-ben küldenénk ki a srácokat? Puyol úgyis megold mindent hátul, a többiek meg hagy támadjanak. Amit írtál szerintem még Te sem gondoltad komolyanmessi1918 írta:nem Mourinho kell,hanem támadófoci négy csatárral meg három támadó középpályással,meg mondom ha Bojan és Giovani mindig beállna a szünetbe az óriási fegyvertény és előny a többi csapattal szemben hogy van hat ilyen játékosunk + Gudjohnsen+Ezquerro vészhelyzetben

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
nem Mourinho kell,hanem támadófoci négy csatárral meg három támadó középpályással,meg mondom ha Bojan és Giovani mindig beállna a szünetbe az óriási fegyvertény és előny a többi csapattal szemben hogy van hat ilyen játékosunk + Gudjohnsen+Ezquerro vészhelyzetben
Ennek a csapatnak egy Mourinho kell! Ő beszól akinek kell, ő majd megmutatja. Nem véletlenül ' tanulja ' a szakmát 15 éves kora óta!
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Hm, nem rooossz... Ezt kéne elküldeni valahogy Rijkaardnak...messi1918 írta:Januártól így kell játszani:
VV
Puyol milito Abidal
Iniesta xavi deco
Messi eto'o Henry Ronaldinho
Azért hagytam ki a védekező középpályásokat,mert 7 pontos hátrányban mindenkit meg kell verni.

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ja,és a két fiatalt minden meccsen behozni a szünetben,mert így folyamatosan frissülne,a támadó sor és a védők egyszerűen nem tudnának mit csinálni!!!!!!!!!!!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Januártól így kell játszani:
VV
Puyol milito Abidal
Iniesta xavi deco
Azért hagytam ki a védekező középpályásokat,mert 7 pontos hátrányban mindenkit meg kell verni.
VV
Puyol milito Abidal
Iniesta xavi deco
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem se fog akarni elmenni, csak azt nem tudom, hogy a játékosok mit szólnának mondjuk Mourinhóhoz. Úgy vettem észre, hogy szeretik Rijkaardot...

Ez a fickó nem akar/nem fog lemondani...mondjuk tényleg jó állás!!!
Bárkit csak ők kettőjüket ne!!!!nem akarok védekező Barcát!!!!ha új edző akkor hiddinkAprieto írta:Mourinho v. Lippi ez itt a kérdés.
Én Lippire szavazok...
Rémálmaimban a -még nem- menesztett Koemant hozza LaportaVagy Van Bastent... na még attól mentsen az Isten.
Visca Barca!
Xavi,Puyol,Messi,Iniesta,Yaya,Alves
Xavi,Puyol,Messi,Iniesta,Yaya,Alves
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A holland vonalat nem Johan I kezdte meg, hanem egy bizonyos Marinus Michels az 1970-es évek első felében. Ő is elég sikeres volt a Barca kispadján, de Nagy Johannal nem nagyon jött ki, és ő húzta a rövidebbet, nem pedig a játékos. Igaz, egy évvel később visszatért a padra.gekkodan írta:pontosan, sajnos ez a hollandus-átok ül a barcán, Johan mester nagyot alkotott és azóta nem szabadulunk az átoktól:) Sajnos jól látjátok, bár Koeman nem alkot olyat Valenciában, hogy megkapjon egy Barcelonát, de egy EB után szabaduló Van Basten elég esélyes...:sAprieto írta:Mourinho v. Lippi ez itt a kérdés.
Én Lippire szavazok...
![]()

Valaki mondja már meg nekem hogy 1,5 hónapja volt egy cikk addig kap
haladékott a tulipán a Reál meccsig nincs javulás repül a mester??????????????
haladékott a tulipán a Reál meccsig nincs javulás repül a mester??????????????
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
dr. Mezey írta:Hát nem csak nyert két bajokságot két ezüst meg egy BL, tényle elég gyengusz. Persze mikor megy akkor azért mert Ronnie a király (ami persze így van) ha nem megy akkor meg az Edző a balfék.
Abba azért benne volt Henk Ten Cate is, aki folyamatosan visszafogta az előtérben gyakran elszabaduló Rijkaard-rémet.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Van Basten -> Bayern. Kb. annyira bizonytalan, mint hogy Hitzfeld távozik-e a nyáron. (ő max akkor nem távozik a nyáron, ha előtte kirugják)gekkodan írta:pontosan, sajnos ez a hollandus-átok ül a barcán, Johan mester nagyot alkotott és azóta nem szabadulunk az átoktól:) Sajnos jól látjátok, bár Koeman nem alkot olyat Valenciában, hogy megkapjon egy Barcelonát, de egy EB után szabaduló Van Basten elég esélyes...:sAprieto írta:Mourinho v. Lippi ez itt a kérdés.
Én Lippire szavazok...
![]()
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
Rhynnblog:
Rhynnblog:
-
- Director del Fútbol
Chelsea 5-1 hazai pályán...mai napig nem felejtem el:)Rivaldo11 írta:Nem, igaz. 1999-2000-ben mi voltunk a legnagyobb esélyesek. Az elődöntőig sima volt minden, majd jött a Valencia...dr. Mezey írta:Bár szerintem ez ugyanaz mint amit most játszunk, csak annyi a különbség hogy te hátra soroltad a szélsőket, de és Rivaldot se sokat láttam védekezni. Plussz a BL-ben meg nagy nulla volt akkor a produkció, már amikor bejutottunk.