Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Danka00792 írta:Nehogymár ez kérdés legyen. Persze hogy kamu. A tagoknál a második kép egy elhiresült (nem épp eszéröl) sg forumozó.Varatrix írta:ÜnneprontóMichaaBee írta:Azt hiszem, tudom, hogy ezt ki szerkeszti. Ez alapján mondom: 100%, hogy hülyeségből van.!
Mindenesetre elsőre nagyon nagy poén!
Ha kamu, akkor elismerésem!
Ha nem, akkor 100% Gyökér!
SZERK: Azér ott van a srácon, a Ronaldinhos póló!
Látszik az egészen hogy kamu.![]()
(Ha komoly lett volna akkor nagyot csalódtam volna az emberiségben)
Nehogymár ez kérdés legyen. Persze hogy kamu. A tagoknál a második kép egy elhiresült (nem épp eszéröl) sg forumozó.Varatrix írta:ÜnneprontóMichaaBee írta:Azt hiszem, tudom, hogy ezt ki szerkeszti. Ez alapján mondom: 100%, hogy hülyeségből van.!
Mindenesetre elsőre nagyon nagy poén!
Ha kamu, akkor elismerésem!
Ha nem, akkor 100% Gyökér!
SZERK: Azér ott van a srácon, a Ronaldinhos póló!
ÜnneprontóMichaaBee írta:Azt hiszem, tudom, hogy ezt ki szerkeszti. Ez alapján mondom: 100%, hogy hülyeségből van.
Beszarokkk!!! Mekkorafaithnomore írta:lol olvastam vicceket és nézzétek mit találtam: ilyen fos oldalt áhh!! ki az aki ilyet talál ki? nézzétek meg a menüpontokat ha akartok jót röhögni![]()
![]()
![]()
![]()
www.amr.mlap.hu
Kluivertinho írta:Megfájdult a hasam a röhögéstől, az 1. gyerek azon a képen. Kész...faithnomore írta:lol olvastam vicceket és nézzétek mit találtam: ilyen fos oldalt áhh!! ki az aki ilyet talál ki? nézzétek meg a menüpontokat ha akartok jót röhögni![]()
![]()
![]()
![]()
www.amr.mlap.hu
Nem értem!Kluivertinho írta:Megfájdult a hasam a röhögéstől, az 1. gyerek azon a képen. Kész...faithnomore írta:lol olvastam vicceket és nézzétek mit találtam: ilyen fos oldalt áhh!! ki az aki ilyet talál ki? nézzétek meg a menüpontokat ha akartok jót röhögni![]()
![]()
![]()
![]()
www.amr.mlap.hu
a másodikon meg Mama2 van (napiszar fanok előnyben)Kluivertinho írta:Megfájdult a hasam a röhögéstől, az 1. gyerek azon a képen. Kész...faithnomore írta:lol olvastam vicceket és nézzétek mit találtam: ilyen fos oldalt áhh!! ki az aki ilyet talál ki? nézzétek meg a menüpontokat ha akartok jót röhögni![]()
![]()
![]()
![]()
www.amr.mlap.hu
Megfájdult a hasam a röhögéstől, az 1. gyerek azon a képen. Kész...faithnomore írta:lol olvastam vicceket és nézzétek mit találtam: ilyen fos oldalt áhh!! ki az aki ilyet talál ki? nézzétek meg a menüpontokat ha akartok jót röhögni![]()
![]()
![]()
![]()
www.amr.mlap.hu
Csak azt tudnám, hogy ebben a magyarnak mi a jó? Vagy ez most egy "gúnyvicc" akart lenni?Ilúvatar írta:**Magyar közbeszerzés**
Három ügynök, egy amerikai, egy német és egy magyar egyszerre látogat meg
egy múzeumot. Közben észreveszik, hogy a hátsó kerítés javításra szorul, hát
mind a hárman felajánlják, hogy megszervezik a munkálatokat a múzeumnak.
Az amerikai megméri centivel a kerítést, felír néhány adatot, hosszan
számolgat, majd kiböki:
- Azt hiszem, 90.000 forintért meg tudnám csinálni. 40.000 az anyagköltség,
40.000 a munkások bére és 10.000 lesz az én hasznom.
A német szintén méricskél, számolgat, aztán:
- Szerintem ki lehet hozni 70.000-ből is. 30.000 az anyag, 30.000 a melósok
és 10.000 nekem.
A magyar odanéz zsebretett kézzel és méregetés nélkül, foghegyről odaveti:
- 270.000 forint.
A múzeumigazgató teljesen elhűlve:
- Hogy jön elő ekkora összeggel, amikor meg se nézte rendesen, hogy mit kell
csinálni, mint a többiek!?!
- Roppant egyszerű. 100.000 magának, 100.000 nekem és a munkával megbízzuk a
németet.
- OK tiéd a meló
majd szólj ha lesz ts karaoke, szivesen beneveznék, nyertem is már egyet, egy hónapig ingyen használhattam egy szervert:):)szajko írta:Nem vettem fel, de a Sej haj akácfát, és az 50 pengőt énekeltem, na meg az It's my life-t
Majd elkornyikálom kövi ts karaoken is felvesezm és megosztom veletek
Ma sem fekszem le szakadó röhögés nélkül....fetreng...lol...rotflSanama írta:Valami Amerikat te énekelted?:D Mert akkor nagy arc vagy!!!!!szajko írta:Az egyik karaoke ts-t én nyertem remélem nem ezaz és nem égek be
szajko lnik a tiedet pls
Valami Amerikat te énekelted?:D Mert akkor nagy arc vagy!!!!!szajko írta:Az egyik karaoke ts-t én nyertem remélem nem ezaz és nem égek be
Naaagyon komoly!:DDanka00792 írta:Multkor fentvoltam egy karaoke ts-en. Mik születtek te jó ég, tele van tehetséggel magyarország. Csináltam is egy kis videót.![]()
Csekk díz áut!
http://www.youtube.com/watch?v=0xtCBcfUBkA
Cseréljétek meg...kézfejet akartam írni...a kézfejetek lefelé néz.Tehát úgy érintsed meg a vállad ahogy tudod.Majd ha csináltad fél percig akkor nézzen lefelé a tenyered és úgy mérd össze a két kezed.CFirpo3 írta:Én csak azt nem értem, hogy hogy érintsem meg a vállamat, ha a tenyerem lefelé néz? Képtelenség...Bányász írta:úgy,h a tenyeretek lefelé néz.Eztuán valamelyik tenyeretekkel kezdjétek el megérintgetni a vállatokat![]()
Én csak azt nem értem, hogy hogy érintsem meg a vállamat, ha a tenyerem lefelé néz? Képtelenség...Bányász írta:úgy,h a tenyeretek lefelé néz.Eztuán valamelyik tenyeretekkel kezdjétek el megérintgetni a vállatokat
Igen,azt én is láttam,de a következő részben megmutatták,hogy nagy hülyeség volt mert egy csomó képet kaptak amin megnyalták a könyöküketBányász írta:Hát nem tudom...én még nem találkoztam olyannal aki a könyökének a hegyét megnyalta de ha Ti mondjátok..
Faintnomore. Ezt a honlapot direkt csinálták hülyére. Szándékosan, ez egyböl leesett.faithnomore írta:lol olvastam vicceket és nézzétek mit találtam: ilyen fos oldalt áhh!! ki az aki ilyet talál ki? nézzétek meg a menüpontokat ha akartok jót röhögni![]()
![]()
![]()
![]()
www.amr.mlap.hu
Én is beneveztem magam.gekkodan írta:Az élet 4 nagy igazsága!
1.:Nem éred el a nyelveddel az összes fogadat.
2.:Minden hülye miután az 1. pontot elolvasta meg is probálja.
3.:Az első igazság hazugság.
4.:Nevess most mert idióta vagy.