Zozzy 5 írta:17 évesen Messi még ott tartott, hogy ült a kispadon, a nevét szinte senki sem ismerte. (legalábbis én így emlékszem. Az Albacete elleni góljánál hány éves volt? Asszem akkor volt 17, de nem biztos) 18 évesen volt asszem a zűr az útlevelével, aztán miután megkapta, utánna játszhatott és ejtett ámulatba egyre több embert. Mégegyszer hangsúlyozom, emlékeim szerint Messi ebben a korban még sehol nem volt, ahhoz képest, amilyen híre van most Bojannak. Nyilván Messi neve is forgott valamelyest, de én ezt Bojanal sokkal jobban érzem.
Jó én az eredményeihez képest is mondtam, mert Bojan húzó embere bármely U-s válogatottnak, amiben épp játszik, most épp a 21-esnek, pedig 17(!) éves.
De aki közel áll a klubhoz, az hallott anno Messiről és hallott Bojanról is, itt is nagyon sokat foglalkoztak Vele, pedig akkor 14-15 éves volt csak. Az, hogy kit hogyan kap fel a média az már a mutatott teljesítmény függvénye...Igaz, akkor egy felszállóágban lévő, szárnyaló Barçába kellett volna játszania Messinek rendszeresen, mint most Bojannak.Azért ha Ronaldinho abban a formában lenne, mint volt és Eto'o egészséges lenne, egyszóval kb Messivel együtt került volna fel, akkor nem biztos, hogy meg tudta volna mutatni, hogy mit is tud, úgy ahogy Messi is tette. Szerintem ez a megfelelő komprumisszum a vitánkban. Az meg, hogy jobb volt...Hát nem lehet őket összehasonlítani, Bojan inkább befejezőcsatár, míg Messi szélső.
Viszont nem értem, hogy miért mindenki tizenévesektől várja a csodát (Bojan Giovanni) ilyen fiatalon ekkora teherrel a válladon elég nehéz lehet megfelelni. túl korán kerültek ők oda a mélyvízbe...Igaz, ha ez nem jelent motivációt a támadó szekciónknak, akkor semmi sem.