2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Persze tudom, csak én arra értettem, hogy az uefa kupa győzelem után sok nagycsapat bejelentkezett egy akkor 26 éves játékosért, és ugyan ilyen hozzászólásokat olvastam, hogy eddig senki nem ismerte, meg hogy túl drága, meg nem állja meg egy nagycsapatba a helyét , és tessék bevállt.fcbarca0827 írta:Arshavint sokan ismerték 3-4 hónapja... Lényegében Arshavint kb. 1,5 éve ismeri a futballt szerető ember! (Tudod, UEFA-kupa győzelem)fradika87 írta:Ez azért pofán csapott!
3-4 hónapja azt se tudta egész Európa, hogy ki ez a kimondhatatlan nevű ukrán gyerek, erre már klasszis védő.
Miért Arshavint ki ismerte anno?
Idióta...szerintem ő is az UEFA-kupa győzelem előttre gondolt, mert akkor tényleg senki nem ismerte. És igen, ő is pár hónap alatt lett klasszis mindenki szemébenfcbarca0827 írta:Arshavint sokan ismerték 3-4 hónapja... Lényegében Arshavint kb. 1,5 éve ismeri a futballt szerető ember! (Tudod, UEFA-kupa győzelem)fradika87 írta:Ez azért pofán csapott!
3-4 hónapja azt se tudta egész Európa, hogy ki ez a kimondhatatlan nevű ukrán gyerek, erre már klasszis védő.
Arshavint sokan ismerték 3-4 hónapja... Lényegében Arshavint kb. 1,5 éve ismeri a futballt szerető ember! (Tudod, UEFA-kupa győzelem)fradika87 írta:Ez azért pofán csapott!
Azért vagyunk emberek, hogy a véleményünk a sajátunk legyen, még, ha különbözik is másétól!:-)Barcaádám írta:hát ha igaz a hír és tényleg jön én nem örülök neki.
lehet hogy jó de azért nem olyan nagy név hogy 25-t kiadjunk érte.
Henriquet meg lepasszolják Cácerest már le is passzolták.
Ha jön remélem Márquez fog játszani a védekező középpályás szerepkörében, ott is jó és szükség is lesz az ANK idején...
mondjon bárki bármit én nem ezt az igazolást ellenzem.
majd ha nagyon jól játszik legalább egy Rafa szinten megbékélek vele...
Nem hiszem, hogy játszani fog ellenünk, ha már leigazoltuk. Másrészt meg nem hinném, hogy akkora hiba lenne a leigazolása könyörgöm bízzunk már Pep-benbarka írta:Sziasztok!
Szerintem is nagy hülyeség Chygrynskiy-ért ennyit kiadni. Jól meg szívjuk vele, mint a Caceressel, pedig ő legalább a spanyol ligában játszott és nem is rosszul, és fele ennyibe került. Csak hát Pepnek nem tetszett és szinte sose játszatta. Azért nem kénne a padra ennyiért vásárolni. Főleg, hogy Guardiola azt nyilatkozta, hogy nem tud más védőt elképzelni mert csak ő felel meg számára. Hát legyen így,de én azért nem hiszem, hogy nem találtunk volna ugyan ilyen képességű játékost, aki fele ennyibe kerül.
Ha meg belegondolok, hogy Maxvell 5 millió volt, és nem kicsit játszott eddig jól, akkor már a fejemet is fogom! Fel kénne ébredni!
Remélem a holnap esti meccsen rúgunk róla vagy hármat és átgondolják ezt a transzfert!
Hajrá Barca!
Lőtt gólt tétmeccsen csak itt olyan keveset hogy mindenki elfelejtette hogy ki is ő valójában. A Gremio-ban és a Porto-ban nagyon jó volt.Gyurinho írta:Anderson kb. a vicc kategória ahhoz képest ,hogy irányító középpályás (bár mostmár ki tudja) a kapuval nincs nagy barátságban nem is tudom ,hogy egyáltalán lőtt-e gólt tétmeccsen de ha igen nem sokat..
Emelett szerintm teljesen átlagos ,elveszne a labdazsonglőrök közt a Barcában.Szerintem.
Anderson eladó? Csak úgy felhívom a figyelmet arra hogy Anderson amúgy egy rohadtul technikás játékos csak Fergie nevelt belőle egy állatot. Néha mutat is valamit az igazi énjéből. Pélául a BL döntőben kiosztott egy óriási kötényt toure-nak. És nemrég lőtt egy szép szabadrúgásgólt egy felkészülési meccsen. És most olvasom róla hogy az igazi posztja a támadó középpályás s a bal oldalon is szívesen játszik. Egyszóval semmi köze a védekező kp poszthoz. De most mondtátok hogy kell egy vkp egy támadó kp és egy bal oldali támadó egyszerre.gygerike írta:Nem azért csak mivel ugy is vkp-át kerestünk , és Mascerano szerződtetni is akartuk , Csak Anderson jóval fiatalabb, bőven jó lene, és valószinű hogy ha el akkarták volna adni akkor nem is kérnek olyan hatalams összeget, De hát igy nincs rá esély ugy hogy kár is ezzen vitakoznidanikaa10 írta:Szerinted mindenki jó lenne. Volt egy- egy kis cikk is róla?? Nem.gygerike írta:Én még megprobálnám Andersont leigazolni ha tényleg hogy eladó, ugy is akkartak 1 vkp-át és ő nem csak ott vethető be szerintem jó vétel lenne
Am: http://www.manutdfanatics.hu/index.php?n=1251280928
Szerintem egy kicsit eltúlzod ezt a magabiztosságot a jövőjére nézve. Nem mondom, nem ő lesz a legjobb igazolása a Barca történelmében, de azt sem hogy, ahogy te írtad "a leghülyébb", majd meglátjuk. Igaz nemzetközileg még nem klasszis, de itt azzá válhat, és az is igaz, hogy ugyan úgy eltűnhet mint Cáceres (bár ebben kétségeim vannak), de én, az ukrán válogatott összes meccsét (na jó nem, 1-2 kivételével) láttam amióta ő válogatott és bízok benne, látván a teljesítményét a nemzeti csapatában, hogy nem fog. Ráadásul védekező kp-ként is belehet vetni, de szerintem nem ott fog rá Pep számítani.Titinho írta:
Na majd meglátjuk, de mégegyszer mondom, nem értek vele egyet, sőt az utóbbi évek leghülyébb igazolásának tartom az ára meg kész vicc!
Év végén ugye az ÉV SZAVAZÁSÁN belül, legalább már megvan a "Az év csalódása Barcelonában" pont nyertese!
Nem azért csak mivel ugy is vkp-át kerestünk , és Mascerano szerződtetni is akartuk , Csak Anderson jóval fiatalabb, bőven jó lene, és valószinű hogy ha el akkarták volna adni akkor nem is kérnek olyan hatalams összeget, De hát igy nincs rá esély ugy hogy kár is ezzen vitakoznidanikaa10 írta:Szerinted mindenki jó lenne. Volt egy- egy kis cikk is róla?? Nem.gygerike írta:Én még megprobálnám Andersont leigazolni ha tényleg hogy eladó, ugy is akkartak 1 vkp-át és ő nem csak ott vethető be szerintem jó vétel lenne
Am: http://www.manutdfanatics.hu/index.php?n=1251280928
Viszont őket mindenki úgy várta, hogy mekkora játékos, Chygrynskiy pedig majdnem Perezék beépített embere.Titinho írta:. . .
Mért a döntő nem tartozik bele a blbe?ab1daL írta:Egy kérdés, mert nem vagyok benne biztos. Csigrinszkij mostmár biztos hogy jön, de a BL-ben nem játszhat. Ez azt jelenti hogy csak a csoportkör küzdelmei alatt nem játszhat, vagy az egész BL-ben (beleértve a nyolcaddöntőt, negyed-,elődöntőt? és persze a döntőt is?
Ez azért pofán csapott!messi1996 írta:Nem értek egyet veled!ez nbem pénzszórás ha egy klasszis védőért 25 milliót adunk!ugy hogy alig kap fizetést!
Szerinted mindenki jó lenne. Volt egy- egy kis cikk is róla?? Nem.gygerike írta:Én még megprobálnám Andersont leigazolni ha tényleg hogy eladó, ugy is akkartak 1 vkp-át és ő nem csak ott vethető be szerintem jó vétel lenne