Élő közvetítések 09/10
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Elérkezett ez a pillanat is... : )
Mutassátok meg nekik fiúk, mindent bele !!!
Visca el BARCA !!!
Mutassátok meg nekik fiúk, mindent bele !!!
Visca el BARCA !!!
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- isti010
- Jugador del Barça
szerintem azért van Alves a középpályán mert nem mindig jön vissza meg Maxwell se ugye és kockázatos lenne két ilyen védővel játszani. Szerintem ez lehet Pep fejében is majd kiderül mi lesz Visca El Barca
Óriási kockázatot vállalt Pep, ha bejön, mindenki őt fogja ünnepelni, ha nem...
Iniesta-t hiányolom, mert tőle abszolút tartanak a madridiak, igy leköthette volna az ellenfél figyelmét. Igy viszont jobban tudnak majd figyelni Messi-re.
Persze ki tudja, mi van a háttérben.
Iniesta-t hiányolom, mert tőle abszolút tartanak a madridiak, igy leköthette volna az ellenfél figyelmét. Igy viszont jobban tudnak majd figyelni Messi-re.
Persze ki tudja, mi van a háttérben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2010.04.10. 21:48:26-kor.
ez nem olyan lesz mint tavaly...
nagyon meg fogunk szenvedni. így főleg...
nagyon meg fogunk szenvedni. így főleg...
-
- Director del Fútbol
Sok embernek nem tetszik a kezdő, én is meg vagyok lepődve, de ameddig nem látom, hogy mire jó/rossz ez a döntés, addig tényleg kár rajta agyalni. Nem szabad feladni és ha hátrányba kerülünk is nyomni kell, mert jó formában vagyunk és van egy Messink és egy Xavink, akik a fellegekben járnak olyan képességekkel vannak megáldva.
Mindenki mondja, hogy nem ez a meccs fog dönteni, márpedig ez fog. Morálisan, lélektanilag ez nem 3 pontos meccs, hanem bajnoki címről döntő meccs. Valószínűleg ez lebeg Pep előtt is és a sok félrebeszélés után nem akar egy kiélezett, nyílt meccset játszani a 15/15-ös Madrid otthonában. És talán neki lesz igaza. Ebben kell hinnünk ma!
visca el BARÇA i visca catalunya!
Mindenki mondja, hogy nem ez a meccs fog dönteni, márpedig ez fog. Morálisan, lélektanilag ez nem 3 pontos meccs, hanem bajnoki címről döntő meccs. Valószínűleg ez lebeg Pep előtt is és a sok félrebeszélés után nem akar egy kiélezett, nyílt meccset játszani a 15/15-ös Madrid otthonában. És talán neki lesz igaza. Ebben kell hinnünk ma!
visca el BARÇA i visca catalunya!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
-
- Capitá del Barça
Te jó ég ez a kezdő
Nem tudom mi lesz belőle de nagyon nehéz lesz így. Remélem Pep rám cáfol és a kis kedvencei alakítanak valamit.
Mindenkinek jó meccset és barca győzelemét kívánok!!

Nem tudom mi lesz belőle de nagyon nehéz lesz így. Remélem Pep rám cáfol és a kis kedvencei alakítanak valamit.
Mindenkinek jó meccset és barca győzelemét kívánok!!
itt a lényeg!! én sem értem épp ezért ezt a kezdőt...Slither írta:Fura kezdő 11-gyel állunk fel.![]()
Remélem nem sül el rosszul ez a Pep-kavarás, de sztem nem volt egy okos ötlet. Labdabiztos kzp fontosabb lett volna a védekezni tudónál...ha nálunk a labda akkor az ellen úgyse tudott volna mit csinálni...![]()
ininek, henrynak és tourénak és a pályán lenne a helye!! ini kihagyását akkor megértem ha guardiola nem akar kockázatot vállalni a sérülés miatt...
de az öreg franci róka mért nem? pedig itt épphogy jól jönne! lehet tényleg nincs jóban peppel mostanában...(az a titokzatos szalagprobléma..)
sergio vs. yaya... és ki kerül be? a kis kedvence josep úrnak...
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
fiúk csatlakozom... nálam má keményen megy a himnusz....Visca el bArca!LM10 írta:Veled vagyok!szajko írta:Simán nyerünk.
Barca!!!![]()
Nagyon kemény lesz, de ha valami nem úgy alakulna mint kéne,akkor Iniesta,Henry,Bojan és Touré a padról beszállhatnak.

- ab1daL
- Director del Fútbol
Teljesen nyugodt vagyok. Ez nemtudom miért van, vagy azért mert bajt érzek, vagy azért mert valamiért olyan sejtésem van hogy simán hozzuk? Ezzel nem nagyképű, és lenéző akarok lenni, de egy Arsenal "alázás" után nemtudok vereséget elképzelni. Remélme máshol azért nem így állnak a témához, hogy már leírtuk a csapatot, kikapunk, kész, vége, ennyi.... VAMOS BARCA!szajko írta:Simán nyerünk.
Barca!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ab1daL 2010.04.10. 21:43:03-kor.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- levproff
- Director del Fútbol
Ájj, de nem bírom..
És ez a kezdő..
Bízok benned Pep és Barca!!!!
És ez a kezdő..
Bízok benned Pep és Barca!!!!

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
HAJRÁ BARCA!ZÚZZATOK!!!
Simán nyerünk. 
Barca!!!

Barca!!!
Nincs Iniesta és Henry sem!Őrület az egész! 

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Én egyáltalán nem örülök. Főleg Pedronak. Oké a második félidőben talán bevinném, de ide nagyon rutintalan. Iniesta meg mindenféleképpen kéne, tudom, hogy még van benne egy pici sérülés, de én a kezdőbe vártam. Busquets, megint?
Az érdekes 11 ellenére
Visca el Barca!

Az érdekes 11 ellenére
Visca el Barca!

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
-
- Jugador del Barça
Nem akarok vészmadár lenni , de basszus az év legfontosabb meccsén kell ilyen hülyeségeket csinálni ??
Legalább ini játszana , vagy henry . De 2 támadóval mit akarunk ?? Nagyon de nagyon rossz előérzetem van . Egyedül Messiben tudunk bízni , hátha kihoz egy x et

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Nyitva!
Fura kezdő 11-gyel állunk fel.
Remélem nem sül el rosszul ez a Pep-kavarás, de sztem nem volt egy okos ötlet. Labdabiztos kzp fontosabb lett volna a védekezni tudónál...ha nálunk a labda akkor az ellen úgyse tudott volna mit csinálni...
Azért hajrá!
Fura kezdő 11-gyel állunk fel.

Remélem nem sül el rosszul ez a Pep-kavarás, de sztem nem volt egy okos ötlet. Labdabiztos kzp fontosabb lett volna a védekezni tudónál...ha nálunk a labda akkor az ellen úgyse tudott volna mit csinálni...

Azért hajrá!
műgirnyó, itt az ideje, h elkezdd a sajtóhadjáratot!! más esélyetek nem szabad, h legyen!
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Továbbmentünk
Viszlát Inter
Viszlát Inter

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Fossál Mourinho. Jövünk

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem.