2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Persze, ez az lenne, de ezt sztm legalább másfél-két hete olvastam.Varatrix írta: Ez magyarázat lehet a "rejtélyre"!
Ezt asszem Gurdiola is meg értené!
Ez magyarázat lehet a "rejtélyre"!Grege írta:Tényleg, azt hiszem itt végülis nem jelent meg a hír a kisfiának az állítólagos molesztálásáról...
Múltkor olvastam egy cikket, h felmentették a pasast, aki korábban Samu barátja volt, és babysitterkedett neki olykor, amikor ő neki vmi dolga akadt, aztán vhogy kiderült, hogy talán molesztálta a picurt.
Azóta nem hallottam semmit a dologról, de már akkor is furcsáltam, h hogyan tudták ennyire titokban tartani, ha még bírósági ügy is lett belőle.
No mind1, csak eszembe jutott, Samu problémái felvetésre.
Most már korántsem annyira problémás ember, mint régen volt, és erősebb kezű az edző is, tehát vélhetően nem lesz ilyenekből olyan nagy galiba, mint 1 éve.ALEXDP írta:Azt azért ne felejtsük el,hogy a problémás Eto,ugyanaz a személy,aki mióta ittvan számolatlanul lövi a gólokat,...
Másrészt ha kicsit visszatekintünk az elmúlt idők igazi sztárjaira,szinte kivétel nélkül problémásak.....
de mindez csak vélemény.......
Én a problémás Eto-hoz is ragaszkodom!
Mert neki a legnagyobb az igazságérzete vagy nem tudom...Aprieto írta:Egy játékos sem engedte meg magának azt sem, hogy meccs félidejében elmenjen a stadionból... csak Eto'o. Csak ő. Sad
És igaza is van...mindenki magának nyújtlionelmessi19 írta:Eto'o a nyújtási gyakorlatot nem végezte rendesen az edzés végén Pep szerint, mire ő azt válaszolta hogy saját meglátása szerint rendben volt az.
Köszi a pontos infót! Azért az abból is látszott, h annyira nem nagy dolog.lionelmessi19 írta: Utálom a goal.com-ot, és végre mindenki más is elfelejthetné hogy azt olvassa.![]()
Ennek örülök, bár azért az Elmundoból idézett a goal.com, annak meg általában Barcával kapcsolatban lehet hinni.Titinho írta:...
Ez a link nem egy cikkre, hanem a goal.com főoldalára mutat.Grege írta:Na, eljött a pillanat, h Eto'o-ból előbújjon megint a kisördög...![]()
http://www.goal.com/en/
Visszadumált Pepnek, amikor ő kritizálta az edzésen mutatott teljesítményét.
Pep nem szórakozott, nem mondott semmit, csak elküldte haza, ügyes, nyugodt megoldás, hátha hazafelé Eto'o is rájött, h edzőnek nem kellene visszadumálni, és bocsánatot kér. Vagy ha azt nem is, de legalább hamar kibékülnek.
Egy kicsit pontosítanék ha nem haragszol meg...Grege írta:Na, eljött a pillanat, h Eto'o-ból előbújjon megint a kisördög...![]()
http://www.goal.com/en/
Visszadumált Pepnek, amikor ő kritizálta az edzésen mutatott teljesítményét.
Pep nem szórakozott, nem mondott semmit, csak elküldte haza, ügyes, nyugodt megoldás, hátha hazafelé Eto'o is rájött, h edzőnek nem kellene visszadumálni, és bocsánatot kér. Vagy ha azt nem is, de legalább hamar kibékülnek.