Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyik osztálytársamnak simán megy!Bányász írta:Viszont a könyöködet télleg nem tudod megnyalni...vagyis asszem azt senki se tudja meg...
Viszont a könyöködet télleg nem tudod megnyalni...vagyis asszem azt senki se tudja meg...gekkodan írta: 1.:Nem éred el a nyelveddel az összes fogadat.
2.:Minden hülye miután az 1. pontot elolvasta meg is probálja.
3.:Az első igazság hazugság.
4.:Nevess most mert idióta vagy.
Én nem.McLovin írta:Ezt én is benyeltem!!gekkodan írta:Az élet 4 nagy igazsága!
1.:Nem éred el a nyelveddel az összes fogadat.
4.:Nevess most mert idióta vagy.![]()
![]()
Ezt én is benyeltem!!gekkodan írta:Az élet 4 nagy igazsága!
bzmeg'gekkodan írta:Az élet 4 nagy igazsága!
Ez jó!gekkodan írta:Az élet 4 nagy igazsága!
A r***dt életbe,én is elkezdtem rögtön megnéznigekkodan írta:Az élet 4 nagy igazsága!
Ez jó, mert ha a nyitott ajtóhoz mész, mindkettő nemet, ha a csukotthoz, mindkettő igent fog mondani, tehát ha a válasz nem, akkor ezen, ha igen, akkor a másik ajtón kell kimenni. Melkoré is lényegében ez.cps46 írta:A vastag betűst egy kérdéssel nem lehet kideríteni, ha viszont csak az a kérdés, hogy melyik a nyitott ajtó, akkor ezt kell kérdezni: A hazug őr a nyitott ajtónál áll?
Szerintem...
Nem igazán jön be a srácnak ez a bunkós stílusa, de vannak benne olyan szövegek, hogy fekszek a röhögéstőlPocsa11 írta:Ez hatalmas
Jól kezelte a helyzetet.Ilúvatar írta:[aero9-3] fhaszfej szobatárs megint alkotott
[aero9-3] beesik egyik pénteken este 7kor enyhén bebhaszva
[aero9-3] mondom hátte? aszondja ittunk
[aero9-3] tényleg? mondom. aszondja de nem marad soká lefürcsizik és folytköv.
[aero9-3] remek
[aero9-3] bevonul fürdőbe nekifog közben énekel
[aero9-3] megasztár selejtező kábé
[robi-80]![]()
[aero9-3] közben megérkezik egy várt vendég egy régi csajismerősöm
[aero9-3] lefőzöm a kávét és bevonulunk szobába pofázni
[aero9-3] nagy zajjal jön ki szobatárs a fürdőből
[aero9-3] beront a szobába full meztelenül kivont karddal
[aero9-3] nem látott semmit mer vadul törölte az arcát meg a mosott fejét
[aero9-3] döbbenten ülünk ott szó nem jön ki szánkon
[aero9-3] leveszi a törölközőt a fejéről az ő arcán döbbenetnek nyoma sincs
[emili]![]()
[aero9-3] kis hatásszünet után ennyit szól a csajhoz:
[aero9-3] " szevasz, asszem téged még nem ismerlek, ádám "
[aero9-3] ..
![]()
![]()
A vastag betűst egy kérdéssel nem lehet kideríteni, ha viszont csak az a kérdés, hogy melyik a nyitott ajtó, akkor ezt kell kérdezni: A hazug őr a nyitott ajtónál áll?musti írta:Te egy rab wagy, egy cellaba. Elotted wan 2 ajto, mindegyik ajtonal wan 1-1 or. Az egyik or mindig hazudik a masik nem! Az 1ik ajto nyitwa a masik nem, de te egyiket sem tudod...!! Odamehetsz EGY orhoz es EGY mondatot (ami allitolag nem lehet osszetett) kerdezhetsz walameiktol, es abbol ra kell gyere ugye h hazug-e wagy sem es h nyitwa wan-e az ajto wagy sem..
Jaja, így is jó.sneco7 írta:Melkor írta:
De megvan a megoldás![]()
![]()
Ez ugyan összetett kérdés, de én nem látok más lehetőséget.
Azt kell kérdezni, hogy:
"Mit válaszolna a másik őr arra a kérdésre, hogy ez-e a jó ajtó, ha ő lenne az igazmondó."
Ha a jó ajtóra gondolsz, akkor mindkét őr azt válaszolná, hogy nem, ellenben ha a rossz ajtónál állsz, akkor mindkettő azt mondaná, hogy igen.
Gondoljátok végig!
ui:
Musti! Légyszíves hanyagold ezt a W-zést, mert szerintem elég gáz.
Ha minden igaz,akkor az a jó kérdés,hogy: Melyik ajtót mondaná nyitottnak a másik őr? Kicsit fáradt vagyok,szóval gondoljátok át Ti is!
Melkor írta:
De megvan a megoldás![]()
![]()
Ez ugyan összetett kérdés, de én nem látok más lehetőséget.
Azt kell kérdezni, hogy:
"Mit válaszolna a másik őr arra a kérdésre, hogy ez-e a jó ajtó, ha ő lenne az igazmondó."
Ha a jó ajtóra gondolsz, akkor mindkét őr azt válaszolná, hogy nem, ellenben ha a rossz ajtónál állsz, akkor mindkettő azt mondaná, hogy igen.
Gondoljátok végig!
ui:
Musti! Légyszíves hanyagold ezt a W-zést, mert szerintem elég gáz.
Semmi baj Csongor! Gondoltam, hogy ez nem fog menni neked.Perrero írta:szerintem az Ablak Zsiráf kinyitására gondoltak, az lehet neked való fejtörő...musti írta:sziasztok! lenne egy erdekes kerdesem! hawerek mondtak egy fejtorot amit ok is hallodtak regen walkitol. A baj az h ok sem hallodtak a helyes walaszt = > lehet h nincs is, csak 1 sziwatas wolt. Nos hatha walaki kozuletek hallodta mar,(ha 1altalan letezik)?
Te egy rab wagy, egy cellaba. Elotted wan 2 ajto, mindegyik ajtonal wan 1-1 or. Az egyik or mindig hazudik a masik nem! Az 1ik ajto nyitwa a masik nem, de te egyiket sem tudod...!! Odamehetsz EGY orhoz es EGY mondatot (ami allitolag nem lehet osszetett) kerdezhetsz walameiktol, es abbol ra kell gyere ugye h hazug-e wagy sem es h nyitwa wan-e az ajto wagy sem...
Szerintunk erre nem lehet rajonni...?! kiwancsiak wagyunk ti mit szoltok...
Ha már az open stage-nél járunk akkor ez még az előzőnél is jobb: http://www.youtube.com/watch?v=Pyc4XZgQ ... re=relatedEtooka írta:http://www.youtube.com/watch?v=qUZppD_Zd0s