Jókat lehet röhögni pár emberen

Szerintem az lenne a legegyszerűbb, ha Rosellt és Pepet is fegyújtanánk (nem a zászlót, az nem fáj nekik), két ekkora barmot még a világ nem látott. Tiszta szégyen, hogy nem költünk idén is 100 milla fölött, miközben a Real tavaly 250et költött. Akkor szidták páran ezért őket? Igen, de most rólunk van szó, teljesen más minden, az FM-ben is ultimátumot adok az elnöknek ha nem ad pízt igazolásokra.
Más: Cescet megvenni 60 körül saját magunk szembe köpése lenne, mert egy saját nevelésről van szó, aki bagóért ment el innen. Ezzel morálisan gyengülnénk, ugyanis a példa sok fiatal játékos előtt lehetne az, hogyha elmegyek és világklasszis leszek, akkor úgyis visszavesznek minden áron. Nem ez a helyes út, hanem az amit Iniesta testesít meg: 16 évesen is mindenki zseninek tarotta, nem ment el, sokáig nem volt kezdő, kb 22-23 éves korára lett kezdő, addig állandó csere volt, amolyan "jolly joker". Mégse sírt, hanem küzdött és mára, 26 évesen a top 5 játékosa között van, kihagyhatatlan a klubból és a válogatottból is. Cesc a pályán segítene, biztos húzás, jobb és mélyebb lenne tőle a csapat. Viszont ez nem ér meg minden pénzt.
A másik része a dolognak, hogy itt van Jonathan és Thiago, akik csiszolatlan gyémántok, hatalmas tehetségek. Ketten szerintem betölthetik a csere kreatív középpályás űrt. Kockázatosabb ,mint az első út (Cesc), viszont morálisan és anyagilag is jobb. Xavi még idén ugyanolyan lesz mint az előző szezonokban, Iniesta remélhetőleg a kp-n fog játszani, ahol a legjobb. Az a lényeg, hogy Pep merje is majd használni a 2 fiatalt, ugyanis Keita minden, csak nem kreatív. Ha ők kevesek, akkor a szezonunk szenvedős lesz 1-1 sérülés esetén, de ha beválnak (elég nagy esélyt adok rá, hogy legalább az egyik beválik), akkor olcsón megoldottunk egy nagyon fontos posztot 10 évig.
Marquez mehet tőlem. Bírom a palit, viszont árnyéka régi önmagának. Nagyon tehetséges fiataljaink vannak, simán merném őket használni: Muniesa és Fontás mint 4-5. középhátvédek simán jók lesznek, és robbanthatnak is. A Piqué-Puyol-Milito hármas igen erős, szélre már nem kell kihúzódnia Puyinak, így a 2 fiatalra nagy valószínűséggel nem hárulna hatalmas felelősség, viszont lehetőséget is kapnának, nekem ez a felállás teljesen megfelel.