Annyival hogy tavaly a Celta előrébb végzett mint a Villarreal.matthaus írta:hol van a villareal szintjéhez a celta vigo?

Annyival hogy tavaly a Celta előrébb végzett mint a Villarreal.matthaus írta:hol van a villareal szintjéhez a celta vigo?
Ez igaz,bár ha egy BARCA elhúz 10 ponttal akkor nehezen éritek úton! Tavaly sem sikerültSoldado87 írta:Nagyon korán van még, lehet, hogy valamelyik csapat elhúz 10 ponttal, jön egy hullámvölgy és már a másik vezet 3-mal. Következtetéseket sem szabad levonni egyik oldalról sem.
ha olyan nevetséges itt mindenki, akkor mért nem húzol el innen a jó francba? marad itt még elég realos nélküled is.matthaus írta:nevetségesek vagytok az én hozzászólásomat kitörlitek, a hiperironikus(vagy csak egyszerűen egy tudatlan divatszurkoló) ordogét nem?...
nem én voltam, de asszem, ismerem a srácot.Ordog írta:Egyébként Boixos, nem voltál a Fradi-Jászapáti meccsen a kapu mögött?? Láttam ott egy AS Roma-s Tottis sapkába egy embert...
ne felejtsd el a felesleges viták előtt.az alap az itt, h a barca jobb, mint a madrid, odaát pedig uez van csak fordítva. ezt azért nem árt figyelembe venni, mielőtt a vállalkozó szellem vitába száll, h meggyőzze a júzereket az ellenkezőjéről
az utóbbi 4 évben lőtt 2 góltmatthaus írta:raúl egyáltalán nincs kiégve rossz poszton játszik
én kérek elnézéstmatthaus írta:cassano ha akar akkor van olyan jó mint etoo...
realmate1, mathaus, vagy akármimatthaus írta:van benne igazság amit mondassz Enrique, de capello is még csak kisérletezik, nem lesz mindig két vkp fönn a pályán de arra számits h ellenetek biztos.Két csatárral és négy kp-val kéne nyomni sztem is 4-4-2ben az lenne legideálisabb de majd kiderül ez.Én speciell nemlettem volna szomorú hha nyerünk, sokra nemlehett számítani az első meccsel kapcsolatban, bár sztem bíztató volt a tegnap látott első 20 perc, és abban is biztos lehecc h a későbbiekben nem csak 20percig lesz jó a madrid...de ehhez elösözr megkell találni a legütőképesebb csapatot és taktikát...
Cassano van olyan jó mint Eto'o?matthaus írta:raúl egyáltalán nincs kiégve rossz poszton játszik, ronaldora meg nemtok mit mondni csak h lefogyott![]()
cassano ha akar akkor van olyan jó mint etoo...csak a romában már nem akart a relaban meg eddig nem kapott lehetőséget...