Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andris
Adminisztrátor

2006.08.28. 15:44:54

Hát szerintem is kiégett már Raul.
Télleg van n. helyén kellene játszania, de csak harmadik alternatíva.
Ezen a poszton, amin tegnap játszott, viszont harmat gyenge.

Tény, hogy nincs egy irányító középpályás. De valahogy az az érzésem, hogy nem válna be az Emerson-Diarra páros ellenkező esetben sem.

Megint nem jó a védelem. Tegnap sokszor kipaszolták őket a villások is, hát akkor messiéknek ez semmi sem lesz. Cannavaro, és Diarra az erős emberek a védelemben, de ez kevés.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.08.28. 15:39:01

A VAK is látja hogy Raul 2 éve semmit sem mutat akár hol is játszon... erre te benyögöd wzg hogy mert nem a posztján játszik erre én megkérdezem irónikusan hogy mi az igazi posztja..... és te amilyen sötét vagy kioktató módon válaszolsz erre...

Meg ha egyszer azt magyarázzuk hogy ki van égve akkor ne a múlttal példálozzál, mert ez is csak azt fogja bizonyítani hogy ki van égve...

De mondjuk azt hogy igazad van. Betesszük Rault csatárnak és ugye a tegnapi taktikából kifolyólag az egyetlen jobb oldali középpályásotokat a keretbe(Bekemet) akkor marad 2 hely a csapatban amit ha mondjuk betölt a dagadék meg ropinnyó akkor: Raul-Ronaldo-Robinho-Bekem. Ennek a támadónégyesnek elég középmezőny(eleje) íze van játékerőben :lol:
Subinho
Director del Fútbol

2006.08.28. 15:35:25

kedves margitista! :)
megértem, hogy 10 vagy több forduló kell... nem is azt mondtam [auto_cenzúra] ez a madrid, hanem hogy előbb mutatni kéne vmit, mielőtt szétverjük a csapatot és (kicsit szélsőségesen) ennyi erővel mindenkit el lehetett volna küldeni és venni 22 új embert... de mindegy...
az meg hogy ronaldo, robinho, raul, ruud, baptista, beckham klasszisok???? :shock: nem is értem!!!
a klasszisok figo és zidane voltak, de ahogy felettük is eljárt már az idő, úgy ronaldoék felett is...
motiválatlanok, unalmasak és kiöregedettek... nem galaktikusok!!!
egyedül ruud talán az, de már ő sem a régi...
matthaus
Barça B

2006.08.28. 15:30:19

ha nemcsak az utóbbi két éve figylenéd a focit akkor tunád h raúl mindig is csatár volt és nem támadókp... morientessel ők ketten a bl egyik legeredméynesebb csatárpárosa...ennyit rólad látom nagyon tájékozott vagy a fociban... :roll:
Hala Madrid!Hajrá Olaj!Viva Les Blues!Allez Zizou!
Melkor
Entrenador del Barça

2006.08.28. 15:28:52

Igen, abból a csapatból igazából Káká hiányzik, de ugye mindenkit nem lehet megvenni, még a reálnak sem.
Nem lesz egyszerű a korábbi (nem a tavalyi) nagy Zidane utódját megtalálni, de sok sikert.
A Barcának idén a spanyol banokság lesz a legkönyebben megnyerhető címe, mert az nem 1-2 meccsen dől el. Ellenben a reál esetleg a hazai, vagy a nemzetközi kupában lehet jó, mert még nem tud igazán kiegyensúlyozott, jó formát mutatni.
Persze majd az év végén meglátjuk mennyire válnak be a jóslatok!
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.08.28. 15:28:30

Raul rossz poszton játszik??? Akkor lécci mondd már el nekünk, hogy hol kéne játszania
matthaus
Barça B

2006.08.28. 15:25:40

raúl egyáltalán nincs kiégve rossz poszton játszik, ronaldora meg nemtok mit mondni csak h lefogyott :P :D cassano ha akar akkor van olyan jó mint etoo...csak a romában már nem akart a relaban meg eddig nem kapott lehetőséget...
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.08.28. 15:24:57

Nemértem hogy miért mindenki Ronaldihoval jön. Ő egy meccs 80%-ában ki van tolva a bal szélre és mielőtt hozzákerülne a labda Edmilson, Deco és Xavi megszerzi és elosztogatja a labdákat...

Dinho általában megkapja az ellenfél kapujától 20-25 méterre és próbál befele cselezni illetve indítani Eto'o-t. Elég ritka az, mikor Dinho a középső körben irányítgat.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.08.28. 15:19:33

Ruudon és Ronadón kívül tényleg nudli az összes. :)

Ők ketten viszont nagyon veszélyesek, Nistinek ráadásul még a feje búbjáról, vagy a jobb lába kisujjáról is kapu felé pattanik a labda.

Robinho meg, ha felnő, talán jó lehet. Cassano, Raúl, Pista pedig haloványkák nagyon.

matthaus írta:itt nem acsatárokkal van a gond hanem ahogy szakértő-pajtásod mondta nincs meg a vkp-k és a csatárok közötti kapocs ahogy nállatok ott van dinho, nállunk sajnos senkinek sem az a valódi posztja bárki is játszik ott ezért akartuk volna kakát...

Ráadásul nálunk ez a kapocs szerep Decora és Xavira is nagyban áthárul Ronaldinhóról. Nálatok egy sincs, nemhogy három... :roll:
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.08.28. 15:19:21

A kiégett Rault és a 100kilós dagadékot te még klasszisnak mered nevezni???? viccc wzg.

És a többiek is hol vannak Dinho, vagy Eto'o tudásához képest??? Kicsit sokat képzelsz a játékosaitokról... Szvsz rég volt ilyen gyenge a reál támadósora.
matthaus
Barça B

2006.08.28. 15:18:12

itt nem acsatárokkal van a gond hanem ahogy szakértő-pajtásod mondta nincs meg a vkp-k és a csatárok közötti kapocs ahogy nállatok ott van dinho, nállunk sajnos senkinek sem az a valódi posztja bárki is játszik ott ezért akartuk volna kakát...
matthaus
Barça B

2006.08.28. 15:15:54

Ordog már bocs de jó nagy marhaságokat beszélsz!Nincseneke klasszis támadóink??ne nevettesd már ki magad!Van nrooy cassano robinho baptista raúl és ronadlo neked nem elég nagy nevek??ha nem akkor nem értessz a focihoz...
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.08.28. 15:12:26

Így van Enrique! Egyetértek

Ahhoz hogy vki spanyol bajnokságot tudjon nyerni, nem árt egy kiváló, de ha nem is annyira frankó de egy összeszokott támadó alakzat... Na már most, Capello ráerőlteti a margitra azt, amit a Juvével csinált a Seria A-ban... a védelem télleg sokkal jobb, mint az elmúlt 3-4 év összeségében, viszont az hogy csak 4 támadni tudó játékos legyen elől, ráadásul akik nem is állnak olyan nagy nevekből...

van Nistelrooy, Ranyúl, Cassano, Bekem, Baptista, Ropinnyó meg a dagadék... hááát elég karcsú ezekből válogatni. A Valenciának, a Villarrealnak, az At. Madridnak illetve a Zaragozának is vannak ilyen ha nem jobb támadni tudó emberkéik. A Barcáról nem is beszélve... hol vannak ezek Dinho-hoz, Eto'o-hoz, Messihez vagy éppen Decohoz képest...

Ennyit változik a világ, hogy Capello jövetelével a reál a védelemmel akar spanyol bajnokságot nyerni???? hát nemtom... Hol vannak a régi nagy nevekhez hasonló játékosok?? Mint a csúcsformában lévő Ronaldo, vagy Zidane vagy mondhatnám még az akkor télleg remek Rault, mert ha most is hasonlók lennének a csapatban talán megoldanák a támadásokat... A mostani támadók klasszisokkal gyengébbek náluk akik meg maradtak(Raul, Ronaldo) az árnyékuk önmaguknak... Ha Capello továbbra is erőlteti ezt a 2 vkp-s játékot akkor nem sok jóra számíthatnak.(sőt ráadásul még Cicinhot is el akarja adni aki a jobb oldalba egy kis színt vihetne:DD)
matthaus
Barça B

2006.08.28. 15:07:38

van benne igazság amit mondassz Enrique, de capello is még csak kisérletezik, nem lesz mindig két vkp fönn a pályán de arra számits h ellenetek biztos.Két csatárral és négy kp-val kéne nyomni sztem is 4-4-2ben az lenne legideálisabb de majd kiderül ez.Én speciell nemlettem volna szomorú hha nyerünk :P , sokra nemlehett számítani az első meccsel kapcsolatban, bár sztem bíztató volt a tegnap látott első 20 perc, és abban is biztos lehecc h a későbbiekben nem csak 20percig lesz jó a madrid...de ehhez elösözr megkell találni a legütőképesebb csapatot és taktikát...
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.08.28. 14:59:35

Jobb lesz, mint tavaly, ez biztos.

Viszont a tegnapi meccs alapján én elég szomorú lennék, ha madrid drukker lennék - de mégcsak nem is az eredmény miatt. Ha nyertek volna 1-0-ra egy potyagóllal, akkor is ez lenne a véleményem: Azzal, hogy Diarra és Emerson egyszerre tolják ott a pálya közepén, egyszerűen meghal a csapatuk. Az még hagyján, hogy összetörnek mindenkit, felszántják a pályát, labdákat szereznek, de utána mi van? Passzolnak is tovább, viszont a támadópotenciáljuk már messze nem olyan, mint a védekező, ezért az egész csapat támadójátéka szinte semmi...

Nincs aki összefogja a csatárok és az Emersonék közötti részt. Raúl nem képes erre, Guti nagyonnagyon szélsőséges, Robinho bohóckodik csak, Cassano egyelőre kérdőjel, Baptista nem az a poszt...

Viszont pozitívum, hogy a védelem, és a védekezés sokkal jobb, mint korábban. Igaz, hogy ez a támadások kárára megy, de úgy látszik Capellonak ez a fontosabb.
windu
Jugador d'estrella

2006.08.28. 14:56:54

"A Real Madrid idei célja, hogy letaszítsa a trónról a Barcelonát, ezért is jött többek között Fabio Capello, Fabio Cannavaro, vagy éppen Lilian Thuram. A védekezéssel mondjuk nem is volt gond a nyitófordulóban a Villarreal ellen, ám nem nyertek a fővárosiak, így rögtön botlást regisztrálhatnak a galaktikus-imádók."
Zinedine Zidane
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2006.08.28. 14:47:00

Jó lezs ez a madrid sztem...a tegnapi meccsen az első 20 percben elég jól tolták..aztán felébredt a villa is. Sztem bizakodhatnak a madridosok..nem olyan [auto_cenzúra] az a csapat,ahogy itt sokan beállítják sztem! :roll:
matthaus
Barça B

2006.08.28. 14:42:07

bocsi utánnanéztem csak 3 év...mindegy különben de ez nem csak egy komolytalankodás mint ami 3évig itt folyt az biztos
matthaus
Barça B

2006.08.28. 14:37:08

látom nagyon bántott már benneteket a nevem ezért megváltoztattam remélem megfelel!Szidtátok a madridi hozzáállást, de lehet h nektek is elkéne gondolokodni ezen az öntelt barcelonacentrikus világnézeten h csak ti vagytok és a többi [auto_cenzúra].A msáik Capellot nem egyévre hanem ha jól emlékszem 4 évre szerződtették.
Andris
Adminisztrátor

2006.08.28. 14:20:03

ronaldinho bárkája írta:Subinho! ha elolvastad volna capello nyilatkozatait akkor tudnád h ő azt nyilatkozta h ez a csapat még egyáltalán nincs kész és kell LEGALÁBB 10 forduló h vmi látszódjon de lehet még többis!Szval ha tájékozatlan vagy akkor inkább ne is beszélj marhaságokat...és ha az "új" realhoz vérfrissítésre volt szükség(ami igaz is) akkor nekem semmi bajom calderonékkal, jól csinálják,, végre nem céltalanul igazolnak és csak arra mennek h minnél nagyobb név legyen hanem posztokra vásárolták a játékosokat...az meg a másik marhaságotok(tisztelet a kivételnek) h rögtön az első meccs után itéletet mondtok erről a csapatról h milyen [auto_cenzúra], de mind1.Télleg nem jó de ha észrevennéd akkor senki sem szólt egy szót sem madridban, capellora mindenki türelmesen várja az eredményt.Bizakodni meg márcsak lehet madridistán pár embernke h mit nyerünk, én úgy gondolom h idén még nemfogunk tudni titeket legyőzni de jövőre nagyon nagy harc lesz a címekért...
akkor majd a tizedik forduló után megbeszéljük ezt mégegyszer.
egyetértek viszont azzal, h semmit nem nyertek idén sem.
jövőre meg nyugdíjba megy Emerson, Carlos, stb.
Capellot meg, ahogy a madridi vezetőség általában szokta, elküldik a sikertelen év után.

de persze te bizakodhatsz, ahogy csak akarsz, az sosem árt.

jah és ha egy normálisat akarsz vitatkozni vkivel, akkor előbb cserélj nicket, h vki komolyan is vegye néhány hsz-edet.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
ronaldinho bárkája
Barça C

2006.08.28. 14:12:18

Subinho! ha elolvastad volna capello nyilatkozatait akkor tudnád h ő azt nyilatkozta h ez a csapat még egyáltalán nincs kész és kell LEGALÁBB 10 forduló h vmi látszódjon de lehet még többis!Szval ha tájékozatlan vagy akkor inkább ne is beszélj marhaságokat...és ha az "új" realhoz vérfrissítésre volt szükség(ami igaz is) akkor nekem semmi bajom calderonékkal, jól csinálják,, végre nem céltalanul igazolnak és csak arra mennek h minnél nagyobb név legyen hanem posztokra vásárolták a játékosokat...az meg a másik marhaságotok(tisztelet a kivételnek) h rögtön az első meccs után itéletet mondtok erről a csapatról h milyen [auto_cenzúra], de mind1.Télleg nem jó de ha észrevennéd akkor senki sem szólt egy szót sem madridban, capellora mindenki türelmesen várja az eredményt.Bizakodni meg márcsak lehet madridistán pár embernke h mit nyerünk, én úgy gondolom h idén még nemfogunk tudni titeket legyőzni de jövőre nagyon nagy harc lesz a címekért...
Subinho
Director del Fútbol

2006.08.28. 12:49:22

ja és még annyi hozzászólásom van ehhez a témához, aztán részemről lezárva, hogy eddig galaktikusokként emlegették a realt. most ez a jelző sztem már idejét múlt. mostantól A FAVÁGÓK!!! :lol: :lol: :lol:
Subinho
Director del Fútbol

2006.08.28. 12:47:03

ronaldinho bárkája írta:látom néhány barca-fan elszállt magától nemtom mire,de csak ugy mondom h ez a villareal majdnem bejutott a bl-döntőbe...nagyon jó kis csapat elég masszív a védelmük, és be kell vallani h a madrid még egyáltalán nincs összeszokva, nem volt a legideálisabb csapat ennnek a madridnaka kezdésre.le lehetne szállni a földre emberek pár éve még a ti közönségetek lengette a fehér kendőt a edzőnek...gondolom akkor is ekkora volt a szátok...ja és akkor volt kieső helyen is a barca pár fordulón keresztül mi még igyis ottvoltunk az ötben mindig de persze ez a csapat eredményeihez képest gyenge...pára nagyon el vannak száállva csak nehogy nagy legyen a pofára esés...lehet szidni a madridot de azt ha értetek a focihoz látnotok kell h óriási munka folyik a csapaton belül szépen meglesz a legideálisabb kezdőcsapat és összeszoknak...
ha ez nekem szólt a kis véleményem miatt, akkor csak annyit fűznék hozzá, hogy tényleg óriási munka folyik a háttérben, a csapat melyik felét rúgjuk ki és 9, vagy 14 új embert vegyünk és gyúrjuk össze 1 hét alatt csapattá... erre mondtam azt: előbb talán mutasson valamit capello és utána baxxa szét a csapatot... mert nem kizárt, hogy luxi után megy a sűlyesztőbe és akkor megint itt marad pár srác lógva, mások után meg sírhattok...
frenki megmutatta, lehet rá számítani, így meg is kapta azt a csapatot, ami kellett neki. mi lett a vége? a köv. 2 évben bajnok, idén BL győztes a csapat!!! fogtok még lengetni zsebkendőt capellonak és nem mert rossz edző (mert luxi sem az!!!), hanem mert fejetlenül rohantok előre fejjel a falnak és mindent azonnal egyszerre akartok!!! előbb talán vissza kéne verekedni magatokat az elittbe, aztán megcélozni a ligát, majd jöhet a BL. ez még 1-2 év... legalább... Isten sem 1 nap alatt teremtette a világot, a madridisták sem fogják...
Saviola
Júdás 2, az áruló

2006.08.28. 12:39:58

ronaldinho bárkája írta:látom néhány barca-fan elszállt magától nemtom mire,de csak ugy mondom h ez a villareal majdnem bejutott a bl-döntőbe...nagyon jó kis csapat elég masszív a védelmük, és be kell vallani h a madrid még egyáltalán nincs összeszokva, nem volt a legideálisabb csapat ennnek a madridnaka kezdésre.le lehetne szállni a földre emberek pár éve még a ti közönségetek lengette a fehér kendőt a edzőnek...gondolom akkor is ekkora volt a szátok...ja és akkor volt kieső helyen is a barca pár fordulón keresztül mi még igyis ottvoltunk az ötben mindig de persze ez a csapat eredményeihez képest gyenge...pára nagyon el vannak száállva csak nehogy nagy legyen a pofára esés...lehet szidni a madridot de azt ha értetek a focihoz látnotok kell h óriási munka folyik a csapaton belül szépen meglesz a legideálisabb kezdőcsapat és összeszoknak...
Te valaha költőnek készültél vagy valami ilyesmi..ezt a hszedet majd publikáltatom.. :roll: 8) ..Látjuk,hogy óriási munka folyik a csapaton belül..meg azt is,hogy a madrid szurkolóknak szokásuk a múltat emlegetni..pedig nem is tudom kinek tapsolt a Bernabeu tavaly.. :roll:

Majd meglátjuk mi lesz,az biztos,hogy nagyobb csatát fogunk vívni,mint az elmúlt idényben.. :wink:

(U.i.: Krojfnál az igazság :lol: )
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Charlie
Öreg Harcos

2006.08.28. 12:29:03

Villareal ellen, épülő realnak, szerintem elég jó eredmény ez a 0-0. Nem kell ezen siránkozni.

Max csak akkor lesz rossz, amikor a végefelé hiányozni fog a +2 pont netán ha mi nyerünk este!

De hol van még az esti +3pont , meg a bajnokság vége!
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Lezárt