Barca vs. Real
-
- Eurobarca Staff
Attól, hogy vesznek egy csapatnyi játékost, még nem lesznek egy csapat, most mire a sok új beilleszkedik, meg mindenkinek megtalálják a helyét, hát bizony akkorra már vége a szezonnak Cappello röpül és az egész kezdődik előről.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Andris
- Adminisztrátor
hát Reyes rosszul érzi magát kint angliában, és ha a margit kifizeti, akkor bizony mindegy, h mit akar az arsenal.Bodi írta:Remélhetőleg az Arsenal már nem fogja elengedni,így is elég nagy bajban vannak,nem engedhetik meg maguknak,hogy még tovább gyengüljenek!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
az ns szerint Reyes mindenképpen el akarna jönni spanyolországba játszani, szal egy ilyen eredmény után lehet h lecsap rá Calderon bácsi.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Llegenda del Barça
öregszik a puna is, ez van.lionelmessi19 írta:amúgy rosszul láttam, h emersonnak nem bírta a meccs alatt a szive az izgalmakat?csak fel alá sétált, és mindenki átment rajta.
amúgy ne szaladjon el a szekér velünk, holnap még meg kell verni a vigót és az sem lesz sétagalopp. utána hoznunk kell a meccseket, amíg "épül" a madrid, mert ha esetleg nekünk sem menne, akkor "csúnyát próbáltam írni" sem érünk a gyengélkedésükkel.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Andris
- Adminisztrátor
hát mondjuk lehet, h nem lesz szimpatikus, amit írni fogok, de én nagyot csalódtam a szuperkupán a katalán szurkolókban.Los Banditos írta:Nekem a végén elég hülyén jött le hogy 35 ezer ember tapsolt a másik 35 ezer meg fújolt![]()
OFF:Tessék átkapcsolni a SportKlubra és felkészülni arra hogy miylen kommentálást várhatunk,de lehet hogy az a szerencsétlen horti vagy ki fog közvetíteni és akkor mégjobban élvezhetjük a meccset
végig kussolta, egy picit sem szurkoltak
elég szomorú.
akkor könnyű örjöngeni, ha mi vezetünk három góllal.
szóval ebből a szempontból eddig a margó vezet nálam, remélem ez megfordul holnap.
nézem a sport klubbot, elmegy a közvetítés, viszont ilyen vérszegény képminőséget már rég láttam. nem lehet kivenni a számokat az emberek hátán.

- József Attila
- József Attila
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
akkor mi volt a margós oldalon az a 7-2-es tipp?? gondolom a csávó nem a Villarrealra tett:)))ronaldinho bárkája írta:azt senki sem várta h most majd a real lemossa a pályáról a villarealt...capello is megmondta h az elsö 10 forduló az naggyából a csapatépítésről fog szólni addig ne várjon senki eredményes szép játékot mindig...de ne örüljetek nem rossz ez az 1 pont riquelméék ellen...
najó, mondjuk ezt betudhatjuk az ottani színvonalnak...
- Andris
- Adminisztrátor
nemnem, már előtte megmondta, h kell egy csomó idő, mire jók lesznek.Sylvinho_ írta:RM - Villarreal 0-0
Gondolom Capello azt fogja mondani, hogy ez a meccs számukra nem volt fontos.![]()
csak kiváncsi leszek, h a csomó idő után hogy fogja megmagyarázni a hasonlóan magas szinvonalú meccseket.
- József Attila
- József Attila
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nekem a végén elég hülyén jött le hogy 35 ezer ember tapsolt a másik 35 ezer meg fújolt
OFF:Tessék átkapcsolni a SportKlubra és felkészülni arra hogy miylen kommentálást várhatunk,de lehet hogy az a szerencsétlen horti vagy ki fog közvetíteni és akkor mégjobban élvezhetjük a meccset

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Los Banditos 2006.08.27. 21:11:43-kor.
in to exile
- Andris
- Adminisztrátor
hát nem hinném, hsokkal jobb lenne a margit idén.ronaldinho bárkája írta:azt senki sem várta h most majd a real lemossa a pályáról a villarealt...capello is megmondta h az elsö 10 forduló az naggyából a csapatépítésről fog szólni addig ne várjon senki eredményes szép játékot mindig...de ne örüljetek nem rossz ez az 1 pont riquelméék ellen...
ez eddig nagyon zsenge

amíg befér a kezdőbe Salgado, meg Raul, addig nem igen lesz ez jobb, de sebaj!
amúgy rosszul láttam, h emersonnak nem bírta a meccs alatt a szive az izgalmakat?

- József Attila
- József Attila
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Így van!
Már a legeslegelején fórt kell szerezni velük szemben,és akkor nyugodtabban játszhatnak ismét a srácok! És ha nem görcsösek,tudjuk milyen gyönyörű focival szórakoztatnak minket!
A Real közönséget meg nem irigylem,szerintem nem ez az utolsó "látványos" 0-0 ájuk!
FORZA BARCAAA!!!
Már a legeslegelején fórt kell szerezni velük szemben,és akkor nyugodtabban játszhatnak ismét a srácok! És ha nem görcsösek,tudjuk milyen gyönyörű focival szórakoztatnak minket!
A Real közönséget meg nem irigylem,szerintem nem ez az utolsó "látványos" 0-0 ájuk!

FORZA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Director del Fútbol
A második félidőre egyértelműen átvette a kezdeményezést a Villareal,minden elismerésem az övék,nem tömörültek be a kapujuk elé,sőt,ők játszották a szép focit.
Eddig Spanyolorszából csak a Barca meccseit néztem,de idén bizony le kell ülni más meccsekre is,mert egy Villareal,Valencia,akár Atl Madrid meccsen is van mit nézni.
Azért nagyon nem szabad elbíznunk magunkat,a Real biztos jobb lesz,mint az elmúlt években,de szerintem nincs elég jó támadóerejük ahhoz,hogy bajnokságot nyerjenek.
Ezzel a kerettel hamarabb lennének olasz bajnokok!
Ki kell használni a botlásukat,és rögtön 2 pont előnnyel kezdeni.
Nem tudom ki nézte csütörtökön a Zuhanyhíradót,de egy madridi újságíró(Marca!) szerint azért nincs esélye a Realnak a Barca ellen,mert mire összeáll a Madrid,a Barca-nak már behozhatatlan előnye lesz.
Ezt a folyamatot kell elindítani holnap egy győzelemmel!
Eddig Spanyolorszából csak a Barca meccseit néztem,de idén bizony le kell ülni más meccsekre is,mert egy Villareal,Valencia,akár Atl Madrid meccsen is van mit nézni.
Azért nagyon nem szabad elbíznunk magunkat,a Real biztos jobb lesz,mint az elmúlt években,de szerintem nincs elég jó támadóerejük ahhoz,hogy bajnokságot nyerjenek.
Ezzel a kerettel hamarabb lennének olasz bajnokok!
Ki kell használni a botlásukat,és rögtön 2 pont előnnyel kezdeni.
Nem tudom ki nézte csütörtökön a Zuhanyhíradót,de egy madridi újságíró(Marca!) szerint azért nincs esélye a Realnak a Barca ellen,mert mire összeáll a Madrid,a Barca-nak már behozhatatlan előnye lesz.
Ezt a folyamatot kell elindítani holnap egy győzelemmel!

-
- Capitá del Barça
RM - Villarreal 0-0
Gondolom Capello azt fogja mondani, hogy ez a meccs számukra nem volt fontos.

Gondolom Capello azt fogja mondani, hogy ez a meccs számukra nem volt fontos.

"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.

- Lujo
- Capitá del Barça
Neked van igazad, Villarreal egy város, ami Valencia tartományban van.Los Banditos írta:Villarreal két r és Valenciai tartományiak.Én így tudom.Amúgy mostmár bőven jobb a Villarreal!

A Barcelona múltbeli magyar csillagai.
-
Igen csak akkor 25-1 volt a kapuralövés a javunkra és volt 4 kapufánk meg ordító helyzetek.Ma ugyanazt mutatta a margit amit tavaly,támadgatnak de alig jutnak kapuralövési helyzetig.Drigo írta:Tavaly a Barca is egy 0-0-lal nyitott és aztán...Los Banditos írta:És a végeredmény 0-0,idén se nyernek ezek semmit..
in to exile
-
- Llegenda del Barça
na, gyerekek...
mondjuk egy meccs után (ráadásul a legelső tétmeccs után) nem kell messzemenő következtetéseket levonni, de azért ez elég puding teljesítmény volt a margittól... az itáliai verebessel megerősített csapattól azért többet vártam volna
mindegy, még sok ilyen bugit kívánok nekik!

mondjuk egy meccs után (ráadásul a legelső tétmeccs után) nem kell messzemenő következtetéseket levonni, de azért ez elég puding teljesítmény volt a margittól... az itáliai verebessel megerősített csapattól azért többet vártam volna

mindegy, még sok ilyen bugit kívánok nekik!
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Entrenador del Barça
Hát a béna madridon ment el a tippmixem,de így legalább annak örülhetek hogy nem nyertek 

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
- ronaldinho bárkája
- Barça C
azt senki sem várta h most majd a real lemossa a pályáról a villarealt...capello is megmondta h az elsö 10 forduló az naggyából a csapatépítésről fog szólni addig ne várjon senki eredményes szép játékot mindig...de ne örüljetek nem rossz ez az 1 pont riquelméék ellen...
Hala Madrid!Hajrá Olaj!Viva Les Blues!Allez Zizou!
-
- Eurobarca Staff
Tavaly a Barca is egy 0-0-lal nyitott és aztán...Los Banditos írta:És a végeredmény 0-0,idén se nyernek ezek semmit..

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
És a végeredmény 0-0,idén se nyernek ezek semmit..
in to exile
-
- Jugador del Barça
Hát a Villareal játsza a focit a Real csak darál.
-
- Jugador del Barça
Nemtom nekem nagyon az az érzésem, hogy itt juve 2 van. Nagyon olaszos szerintem a focijuk. Nemtom hogy ezt a közönség hogy fogja tűrni főleg úgy h,ogy nem is vezetnek, és nem is jobbak a Villarealnál
-
Villarreal két r és Valenciai tartományiak.Én így tudom.Amúgy mostmár bőven jobb a Villarreal!
in to exile