Barca vs. Real
- Mr. Master
- Director del Fútbol
wakii psssztt! Ezt ne említsd meg neki! Ha már ilyen arca van legalább koppanjon nagyot! Ott sem örülnek szerintem az ő arcának. legyen minkdkét tábornak jó. Hadd pattogjon itt.
Gyre robinho! ÜSS! BÜNTESS! ALÁZZ MEG MINKET!!!
Gyre robinho! ÜSS! BÜNTESS! ALÁZZ MEG MINKET!!!
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
ja bocs, villareal...Robinho 10 írta:milyen cadiz hülyegyerek?lol sikság vagy

- Barrano
- Jugador del Barça
4 csapat közül megszerezték a negyedik helyet, nagyon nagy teljesítmény...
Persze hülyékkel nem érdemes vitatkozni, látszik mennyi köze van a focihoz
Jobb csapat került a Barca útjába
Nem, a Barca játszik gyengén magához képest.
Ilyen alapon a fél spanyol liga jobb mint a real
Persze hülyékkel nem érdemes vitatkozni, látszik mennyi köze van a focihoz
Jobb csapat került a Barca útjába

Ilyen alapon a fél spanyol liga jobb mint a real
Catalonia is not Spain
- Mr. Master
- Director del Fútbol
öcskös, légyszíves ne kárörevendjél itt. mi sem megyünk át, amikor ti égtek. azt meg, h lespanyolozol minket, külön sértés. na szóval. vagy beszélj normálisan vagy légy szíves távozz.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
sztem ne bizd el magad ennyire... 

-
- Barça B
Veled mi van???wakii írta:mi van a barcával?jóó a szevilla.. nehéz bajnokság lesz mindkettőnknek..
Szép lenne minden meccsen Barca parádé lenne...!!!
Ez még belefér ha nem lesz meg!!!De utána lesz nemulass az egész spanyol ligának!!!

mi van a barcával?
jóó a szevilla.. nehéz bajnokság lesz mindkettőnknek..

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hy grecki!
Azért az nem Frank-en múlt,hogy a Holland Nemzeti 11-el nem ért el nagy sikert,mert nagyon szépen játszottak,a 2000-es EB-n de kihagytak rengeteg 11-est,ez pedig nem az edző hibája! Mondjuk olaszokat is lefocizták,kapufa,a már említett 11-sek,és kiestek,de addig elverték a csoportban a franciákat aszthem,6-1-el küldték haza a szerbeket....
Szóval nem volt rossz tőle edzőként az első nagy tornája!
Azért az nem Frank-en múlt,hogy a Holland Nemzeti 11-el nem ért el nagy sikert,mert nagyon szépen játszottak,a 2000-es EB-n de kihagytak rengeteg 11-est,ez pedig nem az edző hibája! Mondjuk olaszokat is lefocizták,kapufa,a már említett 11-sek,és kiestek,de addig elverték a csoportban a franciákat aszthem,6-1-el küldték haza a szerbeket....
Szóval nem volt rossz tőle edzőként az első nagy tornája!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Hírhozó-cikkíró
Ú, ez egy kicsit sz@rul kátszódik, úh leírom, mit akartam mondani.
Szóval 2003-04-ben a Róma második lett a Juve mögött, úgy hogy ők lőtték a legtöbb gólt és ők kapták a legkevesebbet. Szám szerint 68-at rúgtak, és 19-et kaptak, ami igencsak szép teljesítmény. Ennél már csak az volt szebb, hogy elbukták a scudettot...
Iszonyat szépen játszottak, először 4-3-3-at, majd jött a Capello-féle 4-4-2, ami azóta is kitart.
Megjátszották a széleket Limával és Mancinivel, elöl pedig a Cassano, Totti, Montella trió pedig szórta a gólokat. A védelem meg iszonyat jól zárt Samuellel az élen. Szóval antifoci?Nem hinném...
Szóval 2003-04-ben a Róma második lett a Juve mögött, úgy hogy ők lőtték a legtöbb gólt és ők kapták a legkevesebbet. Szám szerint 68-at rúgtak, és 19-et kaptak, ami igencsak szép teljesítmény. Ennél már csak az volt szebb, hogy elbukták a scudettot...

Iszonyat szépen játszottak, először 4-3-3-at, majd jött a Capello-féle 4-4-2, ami azóta is kitart.
Megjátszották a széleket Limával és Mancinivel, elöl pedig a Cassano, Totti, Montella trió pedig szórta a gólokat. A védelem meg iszonyat jól zárt Samuellel az élen. Szóval antifoci?Nem hinném...
-
- Hírhozó-cikkíró
Viccelsz????Antifoci Rómában??? Itt egy kis bizonyíték.Subinho írta: ezt én is így látom! ugyanazt a játékstílust játszatja és nagyjából ugyanazokkal a játékosokkal... a Romában is ez ment már... eredményes antifoci...
HOME AWAY TOTAL
P. TEAM PL W D L F A W D L F A W D L F A GD +/- Pts
1 MILAN 34 14 2 1 39 15 11 5 1 26 9 25 7 2 65 24 +41 82 Ch.Lg
2 ROMA 34 13 1 3 45 12 8 7 2 23 7 21 8 5 68 19 +49 71 Ch.Lg
3 JUVENTUS 34 13 1 3 40 18 8 5 4 27 24 21 6 7 67 42 +25 69 Ch.Lg QF
4 INTER 34 9 4 4 31 15 8 4 5 28 22 17 8 9 59 37 +22 59 Ch.Lg QF
5 PARMA 34 9 5 3 32 20 7 5 5 25 26 16 10 8 57 46 +11 58 UEFA
6 LAZIO 34 10 4 3 35 19 6 4 7 17 19 16 8 10 52 38 +14 56 UEFA
7 UDINESE 34 6 7 4 19 15 7 4 6 25 25 13 11 10 44 40 +4 50 UEFA
8 SAMPDORIA 34 8 4 5 26 23 3 9 5 14 19 11 13 10 40 42 -2 46 INTERTOTO
9 CHIEVO 34 5 6 6 17 19 6 5 6 19 18 11 11 12 36 37 -1 44 INTERTOTO
10 LECCE 34 6 4 7 19 23 5 4 8 24 33 11 8 15 43 56 -13 41
11 BRESCIA 34 5 7 5 30 24 4 6 7 23 32 9 13 12 53 56 -3 40
12 BOLOGNA 34 7 5 5 26 24 3 4 10 19 29 10 9 15 45 53 -8 39
13 SIENA 34 7 4 6 23 15 1 6 10 18 39 8 10 16 41 54 -13 34
14 REGGINA 34 4 8 5 14 17 2 8 7 15 28 6 16 12 29 45 -16 34
15 PERUGIA 34 3 10 4 26 27 3 4 10 18 29 6 14 14 44 56 -12 32 P.OUT
16 MODENA 34 5 6 6 17 20 1 6 10 10 26 6 12 16 27 46 -19 30 DIV.2
17 EMPOLI 34 6 6 5 19 18 1 3 13 7 36 7 9 18 26 54 -28 30 DIV.2
18 ANCONA 34 2 6 9 10 24 0 1 16 10 47 2 7 25 20 71 -51 13
-
- Hírhozó-cikkíró
Hát nem tudom, azért vitatkoznék...ozsimiki írta:Gondolom a modik már törölték,mert nem tom miről beszéltek..
grecki: kicsit ellentmondssz magadnak:
írtad,h Del Bosque óta senki sem tudja összerakni az egyénileg kivételes képességekkel bíró játékosokat.....Miért Frank mit csinált??? Csapattá formálta a nagy sztárokat,és ezért érünk el ilyen sikereket!
Szóval Frank is óriási edző már most,én elismerem Capellot is,és jelenleg jobb edző,de csakis a Rutinja miatt!
Felkészültségben,pedagógiai képzettségben Frank is ott van!
1. A Barca igazolásai nem olyan kaliberűek voltak, mint a Realé. Ne érts félre, nem az eredményesség szempontjából mondom, hanem abból, hogy amikor leigazoltuk őket, nem voltak akkora sztárok.
Pl Eto'o: aki remekül játszott a spanyol pontvadászatban, de nem tartozott a világ élmezőnyéhez, akárcsak Deco. Igaz, ő BL-győztesként érkezett, de ő sem volt pl egy Zidane, vagy egy Rivaldo, stb. Ronaldinho már akkor is nagy zsuga volt, de igazi világklasszis hipersztár csak itt lett. Ebben szerepe van természetesen Franknek is. A Real viszont egymás után vette meg az aranylabdásokat, akiket Del Bosque remekül összetartott. Rijkaard is nagyszerű munkát végez, és minden elismerésem az övé, hogy mindig szerény, higgadt és udvarias tud lenni, még a legdurvább szitukban is (lásd Chelsea-féle afférok)
De, azért Capello még szerintem más kategória. Hatalmas rutinnal, taktikai repertoárral, pedagógiai érzékkel. Gondoljunk csak bele, hogy ő volt az egyetlen, aki szót tudott érteni Cassanoval. Én mondom, ha nem ő lenne a nagy rivális edzője, akkor egyáltalán nem tartanék tőlük, így viszont nem annyira egyértelmű a helyzet.
Mindenesetre egy dolgoban tuti 100%-ban egyetértünk: Visca el Barca!!!!
2. Ha már Rijkaard, akkor volt ő a holland nemzeti tizenegy edzője is, és ott azért nem fickándoztak annyira a játékosai, nem volt annyira sikeres, mint itt. Pedig Hollandia sem a rossz játékosairól híres. Szóval az ő sikereiben nagy szerepe van a csapatnak. Akárcsak Rijkaardnak a csapatéban. Ez vica-versa műkösik, [auto_cenzúra] kiegészítik egymást!!!!
-
- Llegenda del Barça
VALDÉS - CASILLAS
JORQUERA - LOPEZ
RUBÉN -...............
BELLETTI - CANNAVARO
MÁRQUEZ - CICINHO
PUYOL - HELGUERA
VAN BROKI - PAVÓN
Sylvinho - SALGADO
OLEGUER - MEJÍA
ZAMBROTTA - RAUL BRAVO
THURAM - ROBERTO CARLOS
.......... - SERGIO RAMOS
............ - WOODGATE
MOTTA - BAPTISTA
XAVI - BECKHAM
EDMILSON - DIARRA
RONALDINHO - DE LA RED
DECO - EMERSON
VAN BOMMEL - GUTI
INIESTA - JUANFRAN
............. -PABLO GARCIA
............ -JAVI GARCIA
GIULY - CASSANO
GUDJOHNSEN - RONALDO (úgy néz ki Milan)
ETOO - ROBINHO
EZQUERRO - NISTELROOY
MESSI - RAÚL
SAVIOLA -.............
JORQUERA - LOPEZ
RUBÉN -...............
BELLETTI - CANNAVARO
MÁRQUEZ - CICINHO
PUYOL - HELGUERA
VAN BROKI - PAVÓN
Sylvinho - SALGADO
OLEGUER - MEJÍA
ZAMBROTTA - RAUL BRAVO
THURAM - ROBERTO CARLOS
.......... - SERGIO RAMOS
............ - WOODGATE
MOTTA - BAPTISTA
XAVI - BECKHAM
EDMILSON - DIARRA
RONALDINHO - DE LA RED
DECO - EMERSON
VAN BOMMEL - GUTI
INIESTA - JUANFRAN
............. -PABLO GARCIA
............ -JAVI GARCIA
GIULY - CASSANO
GUDJOHNSEN - RONALDO (úgy néz ki Milan)
ETOO - ROBINHO
EZQUERRO - NISTELROOY
MESSI - RAÚL
SAVIOLA -.............
-
- Capitá del Barça
Iniesta nállunk hol kezdene pályamunkás lenne max kit szoritana ki?
hát kicsi nem tudom de irányitó poszton eltudnám igencsak képzelni,oda nem igen van ember vagy csak olyanok akiket oda raknak és nem ez a posztja,pl raul,ott simán...és inietának nem kicsi labdái vannak de a helyzet kihasználása téleg gyengus!
hát kicsi nem tudom de irányitó poszton eltudnám igencsak képzelni,oda nem igen van ember vagy csak olyanok akiket oda raknak és nem ez a posztja,pl raul,ott simán...és inietának nem kicsi labdái vannak de a helyzet kihasználása téleg gyengus!
-
- Capitá del Barça
igen a többiben eggyet értek sztd ha majd ittis meg jött a sok siker,mert még lesz egy pár, uttána is lehet majd motiválni vagy tudja motiválni a játékosait? amugy én a cselzinél olyat érzek mint anna madridban vették balakot sevát ezekse már azok fiatal játék éhes futbalisták és sztm ott megtörténhet ugyan az mind madridban volt hogy egyszerüen a játékosok azt hiszik elég lesz kivinni a mezüket és annyi...de persze ez a csak az én véleményem és ezt nem a boro elennei mecsre alapozom
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hy!sergi1989 írta:valaki irta itt hogy frank fiatalabb és ezért job vagy valahogy igy de nem pontosan!nah azon gondolkodtam nem hogy egy edzőnél az nem előny hogy fiatalabb sőt mert itt is nagy szerepe van a rutinnak amit csak igen hosszu évek allat szedd összze az ember szoval sztm itt nem előny a fiatalsága!
Ha visszaolvasol én pont az írtam,h jelenleg Capello a Rutinjával jobb Frank-nél,de azzal biztosan!
Másban nem hinném: játékosokkal való összhang+pedagógusi képesség+felkészültség,ebben mind felveszi a versenyt vele!
A Rutin meg majd jön az évek folyamán...

- Robinho 10
- Barça C
Ki van a barca kispadján?iniesta,motta,stb sok minőségi csere mi? 

-
- Capitá del Barça
valaki irta itt hogy frank fiatalabb és ezért job vagy valahogy igy de nem pontosan!nah azon gondolkodtam nem hogy egy edzőnél az nem előny hogy fiatalabb sőt mert itt is nagy szerepe van a rutinnak amit csak igen hosszu évek allat szedd összze az ember szoval sztm itt nem előny a fiatalsága!
-
- Llegenda del Barça
a Madridtól idén jogosan lehet/kell tartani.
ami azért megnyugtat:
elnézve a Madrid jelenlegi keretét, a helyzet az, hogy van egy csapatnyi védőjük, de a középpályás és csatár poszton igencsak foghíjasak. ezen a két poszton kb: 1-2 jónak mondható (ha pl:Raúl oda tartozik), minőségi cseréjük van.
a szezon előrehaladtával ez problémát okozhat nekik.
a Barca padját pedig ugye ismeri mindenki...
ami azért megnyugtat:
elnézve a Madrid jelenlegi keretét, a helyzet az, hogy van egy csapatnyi védőjük, de a középpályás és csatár poszton igencsak foghíjasak. ezen a két poszton kb: 1-2 jónak mondható (ha pl:Raúl oda tartozik), minőségi cseréjük van.
a szezon előrehaladtával ez problémát okozhat nekik.
a Barca padját pedig ugye ismeri mindenki...

- Subinho
- Director del Fútbol
ezt én is így látom! ugyanazt a játékstílust játszatja és nagyjából ugyanazokkal a játékosokkal... a Romában is ez ment már... eredményes antifoci...Asys írta:Sőt Frank mint pedagógus jobb mert szerintem ő kezeli legjobban a játékosokat az összes edző közül! A másik sztem ,hogy Capello nem igazán tud alkalmazkodni mert eddig ahol edzősködött mindig a saját akarata szerint formálta a csapatot és nem igazán teljesítette a közönség igényeit ( látványos támadó fuitballra gondolok) mindig csak az eredményre ment!!! Azért nem rossz edző de nem is a legjobb mert a legjobb edzőnél látvány és eredmény is vanFrank
![]()
![]()

Sztem nem nagyon fogja érdekelni őket, amig hozza a meccseket.Bodi írta:Kíváncsi leszek Capellora,mert a Real közönsége nem fogja eltűrni,hogy védekező antifocit játsszon.Spanyolországban ez nem divat,a látványosság legalább olyan fontos,mint az eredményesség.
-
- Director del Fútbol
Kíváncsi leszek Capellora,mert a Real közönsége nem fogja eltűrni,hogy védekező antifocit játsszon.Spanyolországban ez nem divat,a látványosság legalább olyan fontos,mint az eredményesség.
Sőt Frank mint pedagógus jobb mert szerintem ő kezeli legjobban a játékosokat az összes edző közül! A másik sztem ,hogy Capello nem igazán tud alkalmazkodni mert eddig ahol edzősködött mindig a saját akarata szerint formálta a csapatot és nem igazán teljesítette a közönség igényeit ( látványos támadó fuitballra gondolok) mindig csak az eredményre ment!!! Azért nem rossz edző de nem is a legjobb mert a legjobb edzőnél látvány és eredmény is van
Frank

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Gondolom a modik már törölték,mert nem tom miről beszéltek..
írtad,h Del Bosque óta senki sem tudja összerakni az egyénileg kivételes képességekkel bíró játékosokat.....Miért Frank mit csinált??? Csapattá formálta a nagy sztárokat,és ezért érünk el ilyen sikereket!
Szóval Frank is óriási edző már most,én elismerem Capellot is,és jelenleg jobb edző,de csakis a Rutinja miatt!

-
- Director del Fútbol
Szerintem ne tiltsák ki. Jót mulattam rajta, hátha megörvendeztet még minket egy-két ilyen elmés hozzászólással