2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ja az új stadionuk az Emirates-Stadion és 66 ezren férnek bele....laci18 írta:Sztem a chelsea simán nyeri idén is a bajnokságot hacsak nem vesz pár jó játékost az arsenal mivel azt mindták most hogy kész a stadionuk és jön a bevétel nem fognak spórolni játékosokra.
Nekem is...meg sztem a visszavágot tavasszal az Everton megszívjaBodi írta:Yeeeeeeeeeeeeeee!Drigo írta:Na végre Everton ruszkik 1-1 most már jön a hullámvölgy legalább is remélem!![]()
A hullámvölgytől nem kell félni,de legalább nincs meg nekik zsinórban a 10!![]()
Szegények,csak márciusra lesznek bajnokok.....![]()
Van egy olyan érzésem,hogy a következő fordulóban ütni fognak!
Yeeeeeeeeeeeeeee!Drigo írta:Na végre Everton ruszkik 1-1 most már jön a hullámvölgy legalább is remélem!
Nem biztos,hogy érdemes párhuzamot vonni,mert a ruszkinak olyan kerete van,hogy B csapattal is megnyerné a bajnokságot a mostani viszonyokban!Vito írta:azért azt sem kell elfelejteni, hogy a cselszkijnek nagyon régóta hatalmas mák-korszaka is van a meccseken!
mindig pont oda pattan a labdájuk, ha nem megy nekik a vége felé akkor is bekotornak egy gólt.
egyszer kipukkadnak ők is...
emlékezzetek, amikor az Arsenal 50-valahány meccsen nem kapott ki! -és most hol tartanak...
Én is így látom, teljesen igazad van.LG írta:Azért ez tulzás, h a világ legrondább focijával...Hiába mondod ezt, sokxor pazarul építik az akcijoaikat, és mindenki szívbol hajt. A védok minden lovésbe belevetodnek, ez a csapat tele van motivácioval. Mourinho nemtom h csinálja, de az az ember vmit nagyon tud. Jelenleg ok a világ legjobbjai-még ha ez fáj is, ez az igazság.
Azért ez tulzás, h a világ legrondább focijával...Hiába mondod ezt, sokxor pazarul építik az akcijoaikat, és mindenki szívbol hajt. A védok minden lovésbe belevetodnek, ez a csapat tele van motivácioval. Mourinho nemtom h csinálja, de az az ember vmit nagyon tud. Jelenleg ok a világ legjobbjai-még ha ez fáj is, ez az igazság.Mr. Master írta:Amint meghallom a nevüket, vagy csak az eszembe jutnak olya zúzhatnékom van, h az hihetetlen! A világ legrondább focijával vernek el mindenkit. Ráadásul nm is azért, mert építenek egy jó csapatot vagy hasonló, hanem, mert az a játékost veszik meg jóformán, akit nm szégyellnek...
Anyós'antiimperialista írta:Ez hihetetlen! A West Brom megverte 2-1-re az Arsenalt! Pedig nem sűrűn mentek át a félpályán hegyi iván szerint...
És az egészben az a legrosszabb, hogy Zoli pont ezen a meccsen nem játszott!