Döntetlen lesz,ajándékba nem adnak ekkora oddsokat.gerzsakov írta:szerintetek?

Döntetlen lesz,ajándékba nem adnak ekkora oddsokat.gerzsakov írta:szerintetek?
És ez hol van az unibeten?:Ddaffy írta:levproff írta:Srácok!
Unibeten van egy ilyen napi kvíz, amibe van 7 kérdés és, ha mind a 7-et helyesen megválaszolod, akkor kapsz 1000Ft bónuszt.
Minden nap lehet próbálkozni egyszer.
Nem a legkönyebb kérdések, ki googlézni esélytelen, mert nincs idő rá, viszont egy kis szerencsével megoldható.És hát az ingyen pénz sosem jön rosszul.Egyszer csak sikerül majd.Én ma a 7-ből 4-et találtam el..Mindenkinek más kérdés van, tehát, ha valakinek sikerült megoldania az sajnos nem oszthatja meg..![]()
Gondoltam értesítelek titeket!
Sok sikert!![]()
második nap meg is van a 7/7. jöhet az ezres. ittenne
levproff írta:Srácok!
Unibeten van egy ilyen napi kvíz, amibe van 7 kérdés és, ha mind a 7-et helyesen megválaszolod, akkor kapsz 1000Ft bónuszt.
Minden nap lehet próbálkozni egyszer.
Nem a legkönyebb kérdések, ki googlézni esélytelen, mert nincs idő rá, viszont egy kis szerencsével megoldható.És hát az ingyen pénz sosem jön rosszul.Egyszer csak sikerül majd.Én ma a 7-ből 4-et találtam el..Mindenkinek más kérdés van, tehát, ha valakinek sikerült megoldania az sajnos nem oszthatja meg..![]()
Gondoltam értesítelek titeket!
Sok sikert!
Nem, x-et mondtam volna. Lehet értetlenkedni, tényleg x-et mondtam volna. A győzelmi kényszer önmagában nem elég... Döntetlent éreztem, be is jött. Nem volt jó Anglia és Algéria sem, szépen kivédekezték egymást, az angoloknak több helyzetük volt, de a focit gólra játsszák...Fernando írta:Most neharagudj, de ezzel sok nagy okosságot nem mondtál. Kíváncsi vagyok az Anglia-Algéria meccsre te meccs előtt mit tippeltél volna. Angolok győzelmi kényszerben... Szerintem 1-es mondasz te is.
Most neharagudj, de ezzel sok nagy okosságot nem mondtál. Kíváncsi vagyok az Anglia-Algéria meccsre te meccs előtt mit tippeltél volna. Angolok győzelmi kényszerben... Szerintem 1-es mondasz te is.Rinku írta:Már elnézést, de szvsz, a legtöbb embernek itt az a legnagyobb baja, hogy lebecsüli a gyengébb csapatokat... Marhára nem mindig az erősebb győz, az életben is tapasztaljuk... Szóval, ha valaki csak az erősebb csapatokat rakja meg, az szvsz bukásra van ítélve, mert nagyon ritkán fordul elő, hogy minden erős csapat hozza a kötelezőt, egy-két döntetlen vagy kellemetlen vereség is elő szokott fordulni, lásd németek, vagy tegnap az angolok....
Barcaman14 írta:Végül ez lett belőlebence-barca írta: Kamerunnak szurkolok, de szerintem inkább dánokra fogadj.Vagy döntetlenre
:
*(0-1) Hollandia-Japán H 1,88
Ghána-Ausztrália H 1,79
Kamerun-Dánia V 2,37
Szlovákia-Paraguay V 1,87
1000ft14915ft
Vélemények?
A két középsőn bukod.Barcaman14 írta:
Végül ez lett belőle:
*(0-1) Hollandia-Japán H 1,88
Ghána-Ausztrália H 1,79
Kamerun-Dánia V 2,37
Szlovákia-Paraguay V 1,87
1000ft14915ft
Vélemények?
Végül ez lett belőlebence-barca írta: Kamerunnak szurkolok, de szerintem inkább dánokra fogadj.Vagy döntetlenre
Kamerunnak szurkolok, de szerintem inkább dánokra fogadj.Barcaman14 írta:Szerintetek ki nyeri a Kamerun-Dán meccset?Ez az utolsó dilemma a szelvényemen, úgyhogy várom a véleményeket!
Én az 1. szelvényemmel nagyon közel voltam. Uruguay-Francia X, a Dél-Afrika-Mexicó hendivel jöttek, de Green hibája miatt ment el a szeló.socio66 írta:Hát Messi sajnos nem lőtt gólt..
Eddig három szelvényem volt a vébén,sokáig egyik sem élt..
De mindig van új nap,újabb meccsek,úgyhogy a remény megmarad,csakhát..