Már az Everton ellen is játszott..lincsi írta:Úgy tudtam Henry már nem fog játszani idén...Pedro írta:Henrynak (25) meg már csak 1 meccse van, hogy javítson, Európa is meglehet, Vamos!![]()
vagy mégis?
Samuel Eto'o
-
- Capitá del Barça
Úgy tudtam Henry már nem fog játszani idén...Pedro írta:Henrynak (25) meg már csak 1 meccse van, hogy javítson, Európa is meglehet, Vamos!

vagy mégis?
-
- Director del Fútbol
A mai után már tényleg csak egy csoda maradt hátra: AZ ARANYCIPŐ!!! Meg kell lennie, szép lenne, ha Eto'o a hazai közönségtől egy mesterhármassal búcsúzna, legalább!?...
NAGYSZERŰ VOLT MA IS, IMÁDOM!!!...

NAGYSZERŰ VOLT MA IS, IMÁDOM!!!...
"Més Cuen un Club"
- Pedro
- Jugador d'estrella
Henrynak (25) meg már csak 1 meccse van, hogy javítson, Európa is meglehet, Vamos!
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
- Rapika
- Entrenador del Barça
Épp ezért írtam...Maxi írta:Hát itt se kapna olyan húú de sokat!Rapika írta:És ő pont azért megy el,mert nemkap játéklehetőséget!Zsolti írta:ja az a baj,hogy nagyon jó játékos,de itt olyanból már sok van.

- Charlie
- Öreg Harcos
Akartuk sokáig,de ha jön van Bommel akkor nem hiszem hogy szükség van rá,amúgy nem rossz játékos!Zsolti írta:uccsó meccse volt az edunak a high bury-ben ezért adták neki oda a lehetőséget.
apropo!edura lehet,hogy le kéne csapni.ingyen van!
C.