legalább ti már tudjátok az "eredményt"...
eszem a kefét a kétség miatt, h sikerül-e összejönnöm a csajjal vagy sem, az én helyzetem nem teszi lehetővé az azonnali cselekvést, akárkit kérdezek a környezetemben, senki nem tud értelmes választ adni, mindenki csak annyit mond, h "nehéz projekt"...
egyik pillanatban egyértelműnek tűnik a helyzet, a következőben nem, és így oda-vissza...
jól érzi magát velem, még Barcelonába is eljött volna velem kettesben, ha kijutottam volna (volt 1-2 hét, amíg reménykedtem, h kijutok idén...)
szóval dilemma... az a lehetőség ismétlem nem játszik, h "eléállok" és rákérdezek, pontosan tudja mit érzek iránta, de mintha ő maga sem tudná, h akarja vagy sem...
nyáron, ha minden jól megy összehozok vele egy közös nyaralást, addig várok a "konkrétumokkal"...
(ne mondjátok légyszi, h hülye vagyok

, tudom hogy lehetne másképp, de ez a helyzet teljesen speciális, ilyen szintű függést még nem láttatok olyan fiú-lány kapcsolatban, akik nincsenek együtt... a barátkozás kizárva, tudja jól...)
vki emlékszik a dokik 8. évadának arra a részére, amikor Dzséjdí és Elliot megbeszélték a kapcsolatukat és Dr. Kelso ennyit kérdezett: "gyakorlatilag mindent úgy csinálnak, mint egy pár, kivéve azt, h nem szexelnek?" nah nálunk vmi ilyesmi a helyzet...