www.sport.es
nem játszhat a valencia ellen

A tömör lényeg.Simán rúgtak volna 2-3 gólt.LG írta:Azért Ronaldinhot sajnálom, mert nagyon jol nyomta, sztem Decoval és Messivel szétkapták volna a gyokereket.
A Zaragozával már évek ota rossz a Barca kapcsolata, tavaly is Etoot baxtatták egész meccsen, nem baj lex majd sírás-rívás és fogak csikorgatása
Megölte a futballt a bíró....Ez nem is vitás!gyuri0927 írta:Sziztok! Azért csalt a bíro hogy a madridnak /sajnos ennél kisebb betüvel netudom írni/ legyen esélye a kupában! Sehol máshol nincs. Csak így van esélye nyerni valamit idén. Megint annyi pénzt beleőltek abba a sz.r csapatba. "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" valamit viritani. Nagyon nagy érdekcsoportok sorakoznak mögöttük!
Rivaldinho írta:Nem tom... nem találtam sehol, de szegány Roni![]()
![]()
tegnap jól letörte az a semmirekelloű [auto_cenzúra], ennyi erővel Toledo-t azt simán ki lehetett volna állítani Deco buktatásáért...mert már volt 1 sárgája nah mind1.... de rohadtul sajnálom most...... nem is akart lemenni a pályáról...
okés, én is gondoltam, h nem "úgy" nézed amatőrnek.redlions írta:Nem azt mondtam, hogy amatőr! Ha ilyen a szemlélette lenne, akkor amatőr.... De szerintem csak egy kis gödörben van, + nem tesz jót neki ez a hideg.... Végülis nem éppen spanyolra jellemző idő van ott sem...
Valaki megértett!LG írta:Sztem ezt arra értette, h Giulyvel és Larssonnal nincs kedve játxania...ami sztem így biztos h nem ihaz, de ha mégis az gáz. 1 focistának mindig hajtania kell, akárki játxik mellette.Boixos írta:valóban, ronaldinho egy amatőr játékos. maraggyál már red![]()
ilyen alapon a zsugások 99%a amatőr, mivel nem tud senki folymatosan hibátlanul játszani, kivéve a gyevi bírót. emberből vannak, talán azért.
Nem azt mondtam, hogy amatőr! Ha ilyen a szemlélette lenne, akkor amatőr.... De szerintem csak egy kis gödörben van, + nem tesz jót neki ez a hideg.... Végülis nem éppen spanyolra jellemző idő van ott sem...Boixos írta:valóban, ronaldinho egy amatőr játékos. maraggyál már red![]()
ilyen alapon a zsugások 99%a amatőr, mivel nem tud senki folymatosan hibátlanul játszani, kivéve a gyevi bírót. emberből vannak, talán azért.
Sztem ezt arra értette, h Giulyvel és Larssonnal nincs kedve játxania...ami sztem így biztos h nem ihaz, de ha mégis az gáz. 1 focistának mindig hajtania kell, akárki játxik mellette.Boixos írta:valóban, ronaldinho egy amatőr játékos. maraggyál már red![]()