Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Emerson jó játékos, de nem ő fogja a trófeákat szerezni a Madridnak.Zidane 14 írta:Egy utolsó hsz: a Realnak mindig a Középpályás védekezés volt a baja, most jött Emerson és vele meg is oldódott ez a gond!
Csak meg ne mondjon az ovónéniknek, mert mehetünk a sarokbaS T U P I D S H A R K írta:Ovis vagy te, hogy megsértődsz a csúfolódásokon?
Amíg világ a világ és Barca a Barca valamint Real a Real ilyenek mindig is lesznek, ha nem lennének, akkor az hiányozna, egyébként, ha nem tetszik valami ezen a fórumon akkor lehet vissza ***** a tiédre és érdekel is engem, hogy hogy hívjátok a CSAPATUNKAT odaát, úgyis csak egy igazi dolgot tehettek: IRIGYKEDHETTEKZidane 14 írta:Na többet nem is vagyok itt. Le lehetne szokni tényleg mostmár ezekről a csúfolódásokról!
A röhögéstől én majdnem megtettem ez nagyon tetszettKralo írta:A nagy ordibálásban le ne fejeld a monitort! Laughing
A nagy ordibálásban le ne fejeld a monitort!Zidane 14 írta:MENJEN MINDEN BARCÁS FEL A MADRIDISTA.HU-RA ÉS NÉZZE MEG HOGY BARKÁZUNK-E!!!
Szívesen látunk máskor is.Zidane 14 írta:Na többet nem is vagyok itt. Le lehetne szokni tényleg mostmár ezekről a csúfolódásokról!
Isten hozott barátom, de akár azt is mondhatnám, hogy viszont látásra!!!Ha így folytatod nem leszel hosszú életű itt másként a hszedben csak az El Classicos mondatnak van valami igazságalapja.Zidane 14 írta:Nem sokáig fogtok itt poénkodni! Eljött ismét a Real ideje!
Alig várom már az El Classicot!![]()
Ezzel a Real ellen nem veszi fel a Barca a versenyt!
Pedig tiis onnan meg a Marcáról másoljátok ki a ti kis jól éretsült híreitek.real_funghi írta:Csak nem a mindig jól értesült El Mundo Deportivoból? Vagy netán a Sportból?![]()