Saviola - El Pibito
Hallottam én mát 36-ot is...a 25 meg valszeg fontba volt, nem Boixos 

-
- Entrenador del Barça
most olvasom a világ legdrágább igazolásai között hogy 34 misi volt!LG írta:Jahhh...akkor oriási tehetségként tartották számon, de nem váltotta be a reményeketBoixos írta:én 25 körüli összegre emlékszem. asszem, akkor ő volt a legdrágább dél-amerikai játékos.Azért szégyenkeznie így sem kellett

na jól van nem szóltam mert az nso-n olvastam és ott kétszer van írva egyszer 34 egyszer 32misi!
Forca Barca
Jahhh...akkor oriási tehetségként tartották számon, de nem váltotta be a reményeketBoixos írta:én 25 körüli összegre emlékszem. asszem, akkor ő volt a legdrágább dél-amerikai játékos.

-
- Director del Fútbol
Szerintem már azért is hőbörögni fognak, hogy eladják, mivel még mindig nagy kedvenc. Amikor kölcsönadták, akkor is tüntettek mellette. Főleg azok után, amiket nyilatkozott, hogy megtenne, hogy a klubnál maradhasson.Boixos írta:azt azért nem gondolom, h ingyér nyomnák el a nyulat. ha ilyet csinálna a klub, a fél város bemenne a főnökségért és kiadogatnák őket. festette már a Nois a laporta házát.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Ő volt a mi kis Robinhonk.Boixos írta:én 25 körüli összegre emlékszem. asszem, akkor ő volt a legdrágább dél-amerikai játékos.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
Mennyi volt anno
Mert nekem ugy rémlik h 30on folul.
(milkában) AZ azért nem kevés, és ennyiért sajnos 100% h nem tudjuk eladni

(milkában) AZ azért nem kevés, és ennyiért sajnos 100% h nem tudjuk eladni

-
- Llegenda del Barça
azt azért nem gondolom, h ingyér nyomnák el a nyulat. ha ilyet csinálna a klub, a fél város bemenne a főnökségért és kiadogatnák őket. festette már a Nois a laporta házát.
PUYOL-XAVI-INIESTA
hát én lehidalok... Valahol azt olvastam, hogy akár ingyen is "eladnánk" saviolat... Mert ha ez igaz....
egyszerűen nem hiszem el...
Szerintem Rijkárd utálja az argentinokat, állítom a következő távozó Messi lesz. Miért kell egy ilyen játékost elpasszolni????? ha a kezdőben nem is férne be, de azért nálam legalább a kispadon elférne??? vagy nem??? Larsson meg nem a jövő embere...
nem akarom az ördögöt afalra festeni, de mi lesz ha Eto'o megsérül??? Oleuguert előrenyomjuk csátárnak???
szóval nagy fütyik vagyunk amiért Saviolat nem tartjuk meg..

egyszerűen nem hiszem el...
Szerintem Rijkárd utálja az argentinokat, állítom a következő távozó Messi lesz. Miért kell egy ilyen játékost elpasszolni????? ha a kezdőben nem is férne be, de azért nálam legalább a kispadon elférne??? vagy nem??? Larsson meg nem a jövő embere...
nem akarom az ördögöt afalra festeni, de mi lesz ha Eto'o megsérül??? Oleuguert előrenyomjuk csátárnak???
szóval nagy fütyik vagyunk amiért Saviolat nem tartjuk meg..
Mennyen a Sevillába és akkor jovore johet Baptista 

-
- Director del Fútbol
A Nemzeti Sport nagyon a WBA-ba küdená Saviolát. Csakhogy erre szinte semmi esély, bár nekünk, magyaroknak nem lenne rossz, ha Gera Zoli csapattársaként láthatnánk.
Döntsék már el végre, hogy mi legyen vele, mert megőrülök!!! (De ne rakják ki Sevillába!)
Döntsék már el végre, hogy mi legyen vele, mert megőrülök!!! (De ne rakják ki Sevillába!)
nekem is kicsit gyanús ez a 2006, de ott ezt írták... Barca honlapon meg nem írnak róla, csak h nem kell!
Akit érdekel, soccerneten nagy Saviola cikk van!!! Azt írják, h most már a Barca honlapon bejelentette Txiki, h nem kell Saviola, és hogy több klubbal is kapcsolatban vannak, h megtalálják a legjobb megoldást.
Ami engem meglepett, h azt írják, h megint kölcsön akarják adni, ami furcsa tudva, h a szerződése csak 2006-ig szól, és ha megint kölcsön adjuk, akkor semmi pénzt sem fogunk látni belőle.... Vagy lehet, h Saviola ennyire azt hiszi, h eccer még visszatérhet? Nekem ez nem áll össze, kavarnak megint.
Ami engem meglepett, h azt írják, h megint kölcsön akarják adni, ami furcsa tudva, h a szerződése csak 2006-ig szól, és ha megint kölcsön adjuk, akkor semmi pénzt sem fogunk látni belőle.... Vagy lehet, h Saviola ennyire azt hiszi, h eccer még visszatérhet? Nekem ez nem áll össze, kavarnak megint.

olaszbaBoixos írta:ez az espanyol-téma nagyon gáz. ha már nem engedik vissza, akkor legalább ne maradjon spanyolországban. inkább menjen az olaszokhoz.

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Ugy legalább még érdekesebb lenne, amugy ugyse tartanék az EspanoltolHAnonymus írta:Játsszon ellenünk a városi rangadókon, az milyen![]()
![]()

Játsszon ellenünk a városi rangadókon, az milyen

Sztem az Espanol is jo kis csapat, oda is mehetne, 1 Tamudo-Saviola csatársor sem lenne gyenge 

-
- Director del Fútbol
Én azt hallottam, hogy van esély rá, hogy a Fioba menjen. Imádom a Fiot, ha elmenne, az talán jó megoldás lenne, de természetesen annak örülnék, ha Barcelonában maradna.
Miattam maradhat Spanyolban, van rajta kívul is jopár ember aki megszopathassa a védelmunket. De nekem a Benfica szimpatikus csapat, szívesen látnám ott Saviolát. Sztem Bundesliga nem neki valo, a WBA meg 1 viccZsolti írta:mondjuk jah.van rá esély,hogy alaposan behülyítené az egész védelmünket!