Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
most olvasom a világ legdrágább igazolásai között hogy 34 misi volt!LG írta:Jahhh...akkor oriási tehetségként tartották számon, de nem váltotta be a reményeketBoixos írta:én 25 körüli összegre emlékszem. asszem, akkor ő volt a legdrágább dél-amerikai játékos.Azért szégyenkeznie így sem kellett
Jahhh...akkor oriási tehetségként tartották számon, de nem váltotta be a reményeketBoixos írta:én 25 körüli összegre emlékszem. asszem, akkor ő volt a legdrágább dél-amerikai játékos.
Szerintem már azért is hőbörögni fognak, hogy eladják, mivel még mindig nagy kedvenc. Amikor kölcsönadták, akkor is tüntettek mellette. Főleg azok után, amiket nyilatkozott, hogy megtenne, hogy a klubnál maradhasson.Boixos írta:azt azért nem gondolom, h ingyér nyomnák el a nyulat. ha ilyet csinálna a klub, a fél város bemenne a főnökségért és kiadogatnák őket. festette már a Nois a laporta házát.
Ő volt a mi kis Robinhonk.Boixos írta:én 25 körüli összegre emlékszem. asszem, akkor ő volt a legdrágább dél-amerikai játékos.
olaszbaBoixos írta:ez az espanyol-téma nagyon gáz. ha már nem engedik vissza, akkor legalább ne maradjon spanyolországban. inkább menjen az olaszokhoz.
Ugy legalább még érdekesebb lenne, amugy ugyse tartanék az EspanoltolHAnonymus írta:Játsszon ellenünk a városi rangadókon, az milyen![]()
![]()
Miattam maradhat Spanyolban, van rajta kívul is jopár ember aki megszopathassa a védelmunket. De nekem a Benfica szimpatikus csapat, szívesen látnám ott Saviolát. Sztem Bundesliga nem neki valo, a WBA meg 1 viccZsolti írta:mondjuk jah.van rá esély,hogy alaposan behülyítené az egész védelmünket!