Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az egész idézetben egy dolog van amit furcsálok: mi az hogy stopper? ATYA ÉG! Ez minden de nem az:) Inkább átengedő mint feltartósenzu írta:megnyugodhattok
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=580565
Oleguer Out For Six Weeks February 9th 2008 was not exactly a day to remember for Barcelona stopper Oleguer Presas, whose poor performance against Sevilla was then followed up with a severe hand injury...
Vajon, mitől? Biztos elfáradt, elpilledt a sok rohanásban, az átlagon aluli teljesítményétől. Legalább, Frankie nem tudja beállítani, ez is valami. Amúgy, jobbulást neki. Legalább ráér kampányolni a március 9-iki országos választásokon.Los Banditos írta:6 hétre kidőlt a sorból Oleguer![]()
És, mi a szöveg lényege? Köszönettel!senzu írta:megnyugodhattok
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=580565
Oleguer Out For Six Weeks February 9th 2008 was not exactly a day to remember for Barcelona stopper Oleguer Presas, whose poor performance against Sevilla was then followed up with a severe hand injury...
Capel még gyerekkorában játszott ám Barcelonában is, csak nem érezte jól magát itt, és inkább visszament Sevillába...LG írta:Diego Capel játékát én mindig figyelem, ha Sevilla meccset nézek. Iszonyat tehetséges a srác.
A Sevilla egész jo kis játékosokat nevel ki, de szvsz Capel a csucs![]()
Minden olyan csapat, aki ezért a [auto_cenzúra] pénzt ad, az szégyelje magát. Szégyelje magát az is aki ingyen viszi el és bérezi. Egy ócska, tehetségtelen favágó. Felháborító. És nem akarlak megbántani, de ilyen névvel ne nagyon fórumozz a jövőbenOleguer írta:Oleguert egyáltalán nem a kedvencem, sőt nem is mondom, hogy tökéletes, sőt a keret leggyengébb játékosa, de sokan eltúlozzák a dolgokat.Varga Tamás írta:Oleguer: ahogy olvasom nagyon csak magadra maradtál a véleményeddel. Ennyi ember nem tévedhet, ill. nem lehet elfogult. Szerintem, bele kellene nyugodnod abba, hogy a kedvenc névadó szponzorod semmit sem változott: ugyanolyan [auto_cenzúra], mint volt. Kutyából nem lesz szalonna - Oleguerből nem lesz focista. Ideje elmennie innen. Ő a leggyengébb láncszem! VISZLÁT!És szerintem is jobban járna egy Lazioval ahol folyton kezdő lehetne
Oleguert egyáltalán nem a kedvencem, sőt nem is mondom, hogy tökéletes, sőt a keret leggyengébb játékosa, de sokan eltúlozzák a dolgokat.Varga Tamás írta:Oleguer: ahogy olvasom nagyon csak magadra maradtál a véleményeddel. Ennyi ember nem tévedhet, ill. nem lehet elfogult. Szerintem, bele kellene nyugodnod abba, hogy a kedvenc névadó szponzorod semmit sem változott: ugyanolyan [auto_cenzúra], mint volt. Kutyából nem lesz szalonna - Oleguerből nem lesz focista. Ideje elmennie innen. Ő a leggyengébb láncszem! VISZLÁT!