Ha neadjisten olaszország megnyerné a VB-t és tényleg megúsznák ezzel a klubok a büntetést, az a világ csúfsága lenne. Merthogy ha a Juve, a Milan stb. megcsinálhatja, akkor a többi mért ne csinálhatná? Egy pár évig biztos odafigyelnének, de utána nyugodtan csalhatna bárki. A csalást büntetni kell, aki bírót vett, vissza kell sorolni. Az OM-mel megtették annakidején, nyugodtan megtehetik olaszföldön is. Én kiválóan elvagyok nélkülük is.

Ha nem sorolják őket vissza, akkor mit csinálnak? Elveszik az összecsalt bajnoki címet /második helyet, és odadobják a többi csapatnak? Azok aztán marhára ki lesznek ezzel segítve.

A játékosokat persze sajnálom, de mégiscsak ők voltak ennek az egésznek a legnagyobb haszonélvezői és egészen biztos, hogy tudtak róla, de most komolyan: melyik olyan idióta, aki kiáll hangoztatni, hogy "igen, mi vettünk bíróküldést".
Lehet, hogy pont ezen okokból drukkolnom kellene olaszországnak, hogy kiderüljön, "mi van ha".

De nem teszem. Mivel számomra már régen mindegy, hogy ki nyeri a VB-t, remélem, hogy látunk még három magas színvonalú meccset, mert az eddigiek majdnem a '90-es VB szintjén mozogtak, pedig azt alulmúlni már művészet!

A franciákokat tökéletesen nem csípem ilyen-olyan okok miatt, a játékuk sem túlságosan nyűgöz le, ezért remélem, Portugália jut a döntőbe. De a lényeg, hogy legyen mostmár a végére valami játék is.

Nem volt a VB-n olyan csapat, amelyik igazán kezdeményezni akar, csak várja mindenki, hogy hibázzon a másik. Szánalom. A nagy egyéniségek alatt meg nem tudom, ki mit ért, de itt is megvolt a nagy egyéniség, csak ilyen-olyan okokból nem láthattunk tőle semmit. Ő lehetett volna a VB sztárja, de nem lesz és akárki is lesz helyette, nem lesz annyira kiemelkedő, mint Maradona, Romário, Zidane vagy Ronaldo. Én (ha lehet) ezt a VB-t a lehető leghamarabb el fogom felejteni. Csak azokat sajnálom, akik most kezdtek a sportággal ismerkedni (ilyenkor sokan olyanok is leülnek meccset nézni, akik a szezon közben nem), mert nagyon de nagyon keveset láthattak ennek a játéknak a szépségéből.