Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.origo.hu/vb2006/20060704grosso.htmlLionel86 írta:Sziasztok!!! Sajna tegnap nem tudtam meg nézni a meccset és nem láttama gólokat, nem tudna valaki linket honnan nézhetném meg??? Előre is kösz!!!
nem arról van szó, hogy kötelező, csak mint érvet hoztam fel a portugálok mellett. Én egyébként általában szeretem azt az embert, aki a kedvenc csapatom egyik legjobbja.antiimperialista írta:Szerintem attól, hogy Deco a Barcában játszik, még nem kötelező a portugáloknak szurkolni. Én például utálom az egész csapatukat, meg őt magát is. Nagyon nem bírtam már a Barcába igazolása előtt sem, azóta sem szerettem meg... Ez van.
Én az Afrika válogatott kifejezést jobban szeretem.Mardel írta:észak-afrikai légió
azert az olasz birak se hulyék. csak van bennuk annyi nemzeti érzés, hogy mondjuk nem az elodonto napján tudatják a jatekosokkal, hogy hát fiam, lekerulsz a serie c/2-be...noh de aztan kuzdjél ám a németek ellen...doki írta:Ja szerinted az összes játékos(akiket én nagyon tisztelek) nem látott,nem hallott semmit,nem fogadott semmire.![]()
Ja,és ha a VB arany nem befolyásol semmit,akkor miért csak utána hoznak ítéletet.
tudom hogy pirlo lett a mom...azert irtam oda, h SZERINTEM....Ordog írta:Pirlo lett a MoM. De meg kell hagyni, hogy Cannavaro nagyon durván tolta...visca el barca írta:bazzeg h egy-két olasz jatekos milyen teljesitmenyre képes, az agyam eldobom...
tegnap sztem cannavaro volt a meccs embere. örületes az az ember. a világ legjobb hátvédje. (és nem csak a vb-n nyujtott teljesitmenye mondatja ezt velem...)
forza italia, forza fabio
Számomra nem nagy meglepetés, hogy az olaszok a vb-döntőig is eljutottak a dopping és a bíróvásárlás miatt![]()
Majd meglátjuk.visca el barca írta:hmm....még anno talán hajdu b is ezt hajtogatta, hogyamnesztiat kaphatnak....nem hinném hogy a ketonek köze lenne egymáshoz...doki írta:Jó volt nézni a jól játszó olasz csapatot,teljesen megérdemelten nyertek.
DE nem szeretném,hogy ők nyerjék a VB-t.Ennek csak 1 oka van:amnesztia a bundabotrányban,vagy minimális bünti.