Németországi VB 2006
- The Torreador
- Jugador del Barça
11-es ez nem igaz

Nem jut eszembe jobb szal:BARCAAAAAAA
-
- Director del Fútbol
Willy úgyis hazai pályán van, és sosem volt az a finomkodó játékos...
-
- Director del Fútbol
Tudom, hogy görénység, amit írok, de nem bánnám, ha valamelyik ültetvényes leápolná C. Ronaldót. Vagy esetleg Willy Sagnol venné kezelésbe. Legalább visszavenne kicsit a gyerek az arcából.
Deco miatt hajlanák a portugálokra, csak Ronáldó akkora tetű hogy még Deco Barca-tagságát is elhomályosítja... Viszont a franciákat mindenkinél jobben utálokm úgyhogy marad Por, meg a hajtépés hogy miért nincsen Argentina (és Brazilia) versenyben...
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
http://www.origo.hu/vb2006/20060704grosso.htmlLionel86 írta:Sziasztok!!! Sajna tegnap nem tudtam meg nézni a meccset és nem láttama gólokat, nem tudna valaki linket honnan nézhetném meg??? Előre is kösz!!!
parancsolj
- Tibi1982
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szasztok Skacok!
Akinek van Barcás bajnoki címet, és BL-t ünneplő pólója, remélem ma felveszi, és abban fogja nézni az esti meccset. Márcsak Deco miatt, meg a izé Franciák miatt is, hogy hulljanak el!
Akinek van Barcás bajnoki címet, és BL-t ünneplő pólója, remélem ma felveszi, és abban fogja nézni az esti meccset. Márcsak Deco miatt, meg a izé Franciák miatt is, hogy hulljanak el!
Ha neadjisten olaszország megnyerné a VB-t és tényleg megúsznák ezzel a klubok a büntetést, az a világ csúfsága lenne. Merthogy ha a Juve, a Milan stb. megcsinálhatja, akkor a többi mért ne csinálhatná? Egy pár évig biztos odafigyelnének, de utána nyugodtan csalhatna bárki. A csalást büntetni kell, aki bírót vett, vissza kell sorolni. Az OM-mel megtették annakidején, nyugodtan megtehetik olaszföldön is. Én kiválóan elvagyok nélkülük is.
Ha nem sorolják őket vissza, akkor mit csinálnak? Elveszik az összecsalt bajnoki címet /második helyet, és odadobják a többi csapatnak? Azok aztán marhára ki lesznek ezzel segítve.
A játékosokat persze sajnálom, de mégiscsak ők voltak ennek az egésznek a legnagyobb haszonélvezői és egészen biztos, hogy tudtak róla, de most komolyan: melyik olyan idióta, aki kiáll hangoztatni, hogy "igen, mi vettünk bíróküldést".
Lehet, hogy pont ezen okokból drukkolnom kellene olaszországnak, hogy kiderüljön, "mi van ha".
De nem teszem. Mivel számomra már régen mindegy, hogy ki nyeri a VB-t, remélem, hogy látunk még három magas színvonalú meccset, mert az eddigiek majdnem a '90-es VB szintjén mozogtak, pedig azt alulmúlni már művészet!
A franciákokat tökéletesen nem csípem ilyen-olyan okok miatt, a játékuk sem túlságosan nyűgöz le, ezért remélem, Portugália jut a döntőbe. De a lényeg, hogy legyen mostmár a végére valami játék is.
Nem volt a VB-n olyan csapat, amelyik igazán kezdeményezni akar, csak várja mindenki, hogy hibázzon a másik. Szánalom. A nagy egyéniségek alatt meg nem tudom, ki mit ért, de itt is megvolt a nagy egyéniség, csak ilyen-olyan okokból nem láthattunk tőle semmit. Ő lehetett volna a VB sztárja, de nem lesz és akárki is lesz helyette, nem lesz annyira kiemelkedő, mint Maradona, Romário, Zidane vagy Ronaldo. Én (ha lehet) ezt a VB-t a lehető leghamarabb el fogom felejteni. Csak azokat sajnálom, akik most kezdtek a sportággal ismerkedni (ilyenkor sokan olyanok is leülnek meccset nézni, akik a szezon közben nem), mert nagyon de nagyon keveset láthattak ennek a játéknak a szépségéből.

Lehet, hogy pont ezen okokból drukkolnom kellene olaszországnak, hogy kiderüljön, "mi van ha".

- Andris
- Adminisztrátor
nem arról van szó, hogy kötelező, csak mint érvet hoztam fel a portugálok mellett. Én egyébként általában szeretem azt az embert, aki a kedvenc csapatom egyik legjobbja.antiimperialista írta:Szerintem attól, hogy Deco a Barcában játszik, még nem kötelező a portugáloknak szurkolni. Én például utálom az egész csapatukat, meg őt magát is. Nagyon nem bírtam már a Barcába igazolása előtt sem, azóta sem szerettem meg... Ez van.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- The Torreador
- Jugador del Barça
Áhhh,de nem szeretem ezeket a franciákat
inkább indulnának az afrika-kupán mondjuk zidane abbahagyja(sajnos ő az egyetlene normális nem nagyképű ember )bartez meg coupet elhajtják és leigazolják a helyükre shaka hislopot...Giuly úgyse válogatott
És kész az "Afrika" válogatott...jó nem az semmi bajom a szinesbőrűekkel de azért ez mégis egy kicsit tulzás 

Nem jut eszembe jobb szal:BARCAAAAAAA
-
- Director del Fútbol
Szerintem attól, hogy Deco a Barcában játszik, még nem kötelező a portugáloknak szurkolni. Én például utálom az egész csapatukat, meg őt magát is. Nagyon nem bírtam már a Barcába igazolása előtt sem, azóta sem szerettem meg... Ez van.
- Andris
- Adminisztrátor
a franciákról már nem tom ugyanezt elmondani, csa Viera, Ribbery, és Zidan teljesít szépen, Tyijeri Arrrry meg csak ácsorog a les-zónában, a többieken meg nem látom, hogy oly nagyon kéne nekik az eredmény.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
igen, nem is értem hogy mi a probléma, a portugáloknál játszik Deco, aki ugybár Barcelonás , meg C.Ronaldo is: oké, hogy nem bírjátok a stílusát, meg a színészkedéseit, meg stb. de akkor is a világ egyik legjobbja. modjuk Figoért én sem repesek, de ott vannak a többiek, mint Maniche, meg Miguel stb., akik szívből télleg végighajtjáka meccseket, és jók is és még szimpatikusak is.
A kapusuk meg direkt tetszik, nagyon érzi a 11-eseket.
A kapusuk meg direkt tetszik, nagyon érzi a 11-eseket.
- József Attila
- József Attila
Én az Afrika válogatott kifejezést jobban szeretem.Mardel írta:észak-afrikai légió

- Subinho
- Director del Fútbol
nem tudom a portugálokkal mi a bajotok! sztem jó kis csapat és inkább ők jussanak a döntőbe, mint a "csigazabáló afrikaiak"!!!
az olasz botránnyal kapcs.: állítólag tegnap az ügyés a lazio, fiorentina, milan esetében Seria B, a Juve esetében Seria C-t kért! ez így lenne fair!!! de nem lesz belőle tuti semmi!!! főleg ha megnyerik a tornát...
remélem ma is egy jó kis meccset láthatunk!!! hajrá deco és portugália!!!
az olasz botránnyal kapcs.: állítólag tegnap az ügyés a lazio, fiorentina, milan esetében Seria B, a Juve esetében Seria C-t kért! ez így lenne fair!!! de nem lesz belőle tuti semmi!!! főleg ha megnyerik a tornát...
remélem ma is egy jó kis meccset láthatunk!!! hajrá deco és portugália!!!
-
- Llegenda del Barça
úgy voltam vele, h a brazilok kiesése után hanyagolom a vb nézést, de a tegnapi meccset nem tudtam kihagyni, amit nem is bánok különösebben.
viszont ezt a franc-port témát asszem nem lesz nehéz ellapozni.
viszont ezt a franc-port témát asszem nem lesz nehéz ellapozni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Mardel
- Jugador d'estrella
Na,hát eljött a "frenetikus,hiihhetetlenül várt" második elődöntő napja!!Az észak-afrikai légió összecsap az általam bálványként és példaképként tisztelt figo-c.ronaldo-karvajló csapatttal!!Sok szimpi ember egy helyen..de csudi jó!Azthiszem ma inkább az italra fogok koncentrálni a helyen ahol nézni szoktuk a meccseket!Na mind1..csak azt kívánom estére,hogy Deco vmi nagyon-nagyot játszon,ha már más nincs ott a csapatból,ő mutassa meg!!Ha ez meglesz boldogan térek nyugovóra eredménytől függetlenül!Ja..és még ha lehet kívánnék egyet...essen ki mind2 csapat... 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mardel 2006.07.05. 19:50:55-kor.
Andres Iniesta FAN

Visça el Barça

Visça el Barça
-
- Llegenda del Barça
ezer százalék, h ezt a vb-t behúzzák az olaszok. nagyon nagyot nyom rajtuk, h most pessottóért játszák a meccseiket.
amúgy sztem a bundában a játékosok is hunyók, nem igaz, h nem vették észre, h pl akárkit rúgnak fel a 16oson belül, mégsem fúj a bíró. ezt többször röhögve vették tudomásul a juve játékosai, és hát a milan 100 perces meccsei sem lehettek akkora véletlenek ezek szerint. h buffon fogadásairól már ne is beszéljek (mert csak az derült ki, h ő konkrétan nem ment be leadni a zsugát, viszont bárkit megbízhatott vele.)
amúgy sztem a bundában a játékosok is hunyók, nem igaz, h nem vették észre, h pl akárkit rúgnak fel a 16oson belül, mégsem fúj a bíró. ezt többször röhögve vették tudomásul a juve játékosai, és hát a milan 100 perces meccsei sem lehettek akkora véletlenek ezek szerint. h buffon fogadásairól már ne is beszéljek (mert csak az derült ki, h ő konkrétan nem ment be leadni a zsugát, viszont bárkit megbízhatott vele.)
PUYOL-XAVI-INIESTA
- visca el barca
- Presidente del Barça
azert az olasz birak se hulyék. csak van bennuk annyi nemzeti érzés, hogy mondjuk nem az elodonto napján tudatják a jatekosokkal, hogy hát fiam, lekerulsz a serie c/2-be...noh de aztan kuzdjél ám a németek ellen...doki írta:Ja szerinted az összes játékos(akiket én nagyon tisztelek) nem látott,nem hallott semmit,nem fogadott semmire.![]()
Ja,és ha a VB arany nem befolyásol semmit,akkor miért csak utána hoznak ítéletet.
RÉSZEMRŐL TÉMA LEZÁRVA
FORZA ITALIA
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Entrenador del Barça
Ja szerinted az összes játékos(akiket én nagyon tisztelek) nem látott,nem hallott semmit,nem fogadott semmire.
Ja,és ha a VB arany nem befolyásol semmit,akkor miért csak utána hoznak ítéletet.

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Már az isten se mossa le róluk ezeket a balhékat... többekközött ezért se fogom soha megszeretni az olaszokat. Szánalmas banda, annyi balhé volt és van is velük hogy nem igaz... anno arról is volt szó, hogy Cannavarót meg 1-2 játékost az orvosai doppingoltatták, sőt megjelent még anno egy olyan hír is hogy, mikor a Juve bl-t nyert és sorozatban játszotta a bl-döntőket akkor is az orvosok elég érdekes szereket nyomattak beléjük, amik mostanság már tiltottak, és el is akarták tőlük venni a címet/eket.
Ennyi botrányról egy Olimpián nem lehet hallani, mint ami az olaszoknál van már évek óta...
egyszóval: SZÁNALOM!!!!!!!!!!!
Vki írta poénból, hogy ennyi doppinggal, mint amivel az olaszok játszanak, a magyar csapat is el tudna jutni idáig:DDDDD
Pfújjjj de nem szeretem őket!
Ennyi botrányról egy Olimpián nem lehet hallani, mint ami az olaszoknál van már évek óta...
egyszóval: SZÁNALOM!!!!!!!!!!!
Vki írta poénból, hogy ennyi doppinggal, mint amivel az olaszok játszanak, a magyar csapat is el tudna jutni idáig:DDDDD
Pfújjjj de nem szeretem őket!
- visca el barca
- Presidente del Barça
tudom hogy pirlo lett a mom...azert irtam oda, h SZERINTEM....Ordog írta:Pirlo lett a MoM. De meg kell hagyni, hogy Cannavaro nagyon durván tolta...visca el barca írta:bazzeg h egy-két olasz jatekos milyen teljesitmenyre képes, az agyam eldobom...
tegnap sztem cannavaro volt a meccs embere. örületes az az ember. a világ legjobb hátvédje. (és nem csak a vb-n nyujtott teljesitmenye mondatja ezt velem...)
forza italia, forza fabio
Számomra nem nagy meglepetés, hogy az olaszok a vb-döntőig is eljutottak a dopping és a bíróvásárlás miatt![]()
egyébként meg zambrottanak, cannavaronak, meg a többi 20 jatekosnak kb annyi köze van a bundához, meg a birovasarlasnak mint neked v nekem...
ne az ő nyakukba vard már moggi meg galiani mocskát...kössz...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Entrenador del Barça
Majd meglátjuk.visca el barca írta:hmm....még anno talán hajdu b is ezt hajtogatta, hogyamnesztiat kaphatnak....nem hinném hogy a ketonek köze lenne egymáshoz...doki írta:Jó volt nézni a jól játszó olasz csapatot,teljesen megérdemelten nyertek.
DE nem szeretném,hogy ők nyerjék a VB-t.Ennek csak 1 oka van:amnesztia a bundabotrányban,vagy minimális bünti.