Leo Messi #2
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Igen, bár 1-2 emberről nem tudtam kideríteni hogy kicsoda, pl. az a göndör hajú néni nem tom ki volt. Meg én úgy tudtam eddig hogy két bátyja van, de ebben a vidiben csak egy volt (Matías).

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nincs mit! 
Amúgy spanyolul én se tudok semmit, csak kikövetkeztettem a dolgokat, de nagyon fura volt látni azt a szobát amiben MEssi 4 évesen "tengödőtt".
Meg az óvonéniját (lehet hogy tanárnő) Nagyon jó kis filmecske!
Azért nem mindne 20 éves srácról készítenek dokumentumfilmet...

Amúgy spanyolul én se tudok semmit, csak kikövetkeztettem a dolgokat, de nagyon fura volt látni azt a szobát amiben MEssi 4 évesen "tengödőtt".
Meg az óvonéniját (lehet hogy tanárnő) Nagyon jó kis filmecske!
Azért nem mindne 20 éves srácról készítenek dokumentumfilmet...

..................................
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nagyon jó videók, már ki is tettem őket az oldalamra köszi!messi1918 írta:Akárki, akinek van 30 perce nézze meg ezeket:
Messi élete: első felvonás
Messi élete: második felvonás
Messi élete: harmadik felvonás

Kár hogy nem tudok spanyolul, de így is sokat megértettem belőle, jó lenne magyarul is végignézni ezt a 25 perces filmet. Megéri!
VAMOS LEO!!!

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Akárki, akinek van 30 perce nézze meg ezeket:
Nem hiszem, hogy van Magyarországon olyan ember aki látta volna Messi tanárnőjét, vagy apját, vagy egyáltalán MEssi kisgyerekkori körülményeiről, és barátjairól ilyen pontosan tudott volna táékozodni! Mindenképp megéri a fél órát! Amikor rátaláltam, egymás után háromszor néztem meg, mert Messi megér ennyit!
Kápráztass még el minket, szerezz még örömet nekünk, és ne legyen mellékhatása a hormon injekcióknak!
Könyörgök!!!!
Nem hiszem, hogy van Magyarországon olyan ember aki látta volna Messi tanárnőjét, vagy apját, vagy egyáltalán MEssi kisgyerekkori körülményeiről, és barátjairól ilyen pontosan tudott volna táékozodni! Mindenképp megéri a fél órát! Amikor rátaláltam, egymás után háromszor néztem meg, mert Messi megér ennyit!
Kápráztass még el minket, szerezz még örömet nekünk, és ne legyen mellékhatása a hormon injekcióknak!
Könyörgök!!!!
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Ha idén kupa kerül a kezébe aranylabdás lesz!
(remélem nem megint egy Eb győztes fog nyerni.......)
(remélem nem megint egy Eb győztes fog nyerni.......)

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ez nagyon kemény. Tetszik, mikor berepül Messi a labdáért oldalról.

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Karashu
- Jugador d'estrella
Végre kezdem látni azt a pimasz, futballzseni kölyköt, akit a sérülése előtt láttam sok meccsen! Csak így tovább pajtás! 

VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!

Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!

Xavi zseniálisan játxott, Etoo mester3-st lőtt, de a meccs embere szvsz ő volt ma is
A golja pazar volt, a golpasszai Etoonak olyanok voltak, h a kameruninak már csak be kellett pöckölnie a labdát. Azonkivül láthattunk tőle még pár szép cselt, pár szép passzot. Nagyon nagy formában van, és az az ellenfelleknek nem túl jó hir. 

- Andris
- Adminisztrátor
Első félidőben nagyon keveset mozgott labda nélkül, de a kényszerítő megint bejött. Szép kis gólt rúgott.
Aztán a másodikban nekiállt mozogni némivel többet, meg is lett az eredménye. Rengeteg jó passzt adott.
Nagyon szép a két gólpassz, első inkább önzetlenség magasfokon, a második gyönyörű, igazi irányítói.
Ma is ismét elégedettek lehetünk a sráccal.

Aztán a másodikban nekiállt mozogni némivel többet, meg is lett az eredménye. Rengeteg jó passzt adott.
Nagyon szép a két gólpassz, első inkább önzetlenség magasfokon, a második gyönyörű, igazi irányítói.
Ma is ismét elégedettek lehetünk a sráccal.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Időnként el-el tünt (első félidőben), de hát kit érdekel, ha a fontos momentumokban hozza tudását.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2008.02.24. 21:00:15-kor.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Bocs, nem tudtam, hogy már berakták a videót
Nyílván meglehet állapítani, de azért mondtam ű, mert KAKA és Schevchenko is volt próbajátékon Magyarországon! Kaka a Honvédnél, Schevchenko pedig a Nyíregyházánál, és egyik se kellett sehova!
Szóval azért látszik, a szakember-gárda minőség! Két későbbi aranylabdás se volt jó a magyar elsőosztályba!

Nyílván meglehet állapítani, de azért mondtam ű, mert KAKA és Schevchenko is volt próbajátékon Magyarországon! Kaka a Honvédnél, Schevchenko pedig a Nyíregyházánál, és egyik se kellett sehova!
Szóval azért látszik, a szakember-gárda minőség! Két későbbi aranylabdás se volt jó a magyar elsőosztályba!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én emlékszem egy interjúra 2004 táján, amikor a Barcelona járt itt egyik utánpótláscsapatával és akkoris látszott Messin, hogy egy kivételes tehetség, Farkas Norbert készített vele egy interjút, de aztmondták a Barça vezetői hogy rövid interjú legyen, hogy el ne szálljon magától. Már akkoriban is tehát vigyáztak rá és ez a szerénység jellemzi ma is. Bojannal is ez lehetett 4 évvel ezelőtt.

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Bojan Krkic és Lionel Messi 2004-ben 
Azért nem semmi, hogy, hogy tudták már akkor is, azt, hogy kiből lesz nagy sztár!
Bojan csak 14 éves volt de máris összeengedték MEssivel, aki akkor már túl volt a bemutatkozásán!
Hihetetlen, hogy ezek az emberek, hogy tudják, azt hogy kit kell egyengetni, bár nyílván Bojannal papa rásegített, de MEssinek semmi protekciója nem volt!

Azért nem semmi, hogy, hogy tudták már akkor is, azt, hogy kiből lesz nagy sztár!
Bojan csak 14 éves volt de máris összeengedték MEssivel, aki akkor már túl volt a bemutatkozásán!
Hihetetlen, hogy ezek az emberek, hogy tudják, azt hogy kit kell egyengetni, bár nyílván Bojannal papa rásegített, de MEssinek semmi protekciója nem volt!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nem. H miért szerencse h nem Ronaldinho rúgta?Frányó István írta:Melyik miért? H miért tartottam igazságosnak, h nem rúgta be? Azért, mert így is biztosan nyertünk, és nekem egy szimpatikus csapat a Villareal, nem érdemelte volna meg Lopez sem, illetve azt érdemelte meg, h kivédte. De mégegyszer mondom, Messi is gólt érdemelt volna, de akkor már inkább egy szólója után...Fernando írta:Miért?Frányó István írta:Sztem a sors igazsága volt, h nem rúgta be, igaz érdemelt volna egy gólt, de ne ilyet, amit ajándékba kapunk. Jó, h nem Ronnie rúgta!
Vagy ha azt kérded, h miért örülök, h nem R10 rúgta, akkor azért, mert ha kihagyja "hideg lábbal", akkor az nem tett volna jót az amúgy is megtépázott önbizalmának. Persze ha meg belövi... de hát ezt nem tudhatjuk.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Jugador del Barça
Hát igen, az lett volna igazságos, ha kihagyja a tizit Messi, mert lőtt 5-öt előtte és vízhólyagos volt már a lábaRonaldinho&Barca írta:Szerintem Ronnie egyből berúgta volna... de mivel ha jól láttam az összefoglalót akkor jött fel.. ezért nem ő rúgta.Frányó István írta:Sztem a sors igazsága volt, h nem rúgta be, igaz érdemelt volna egy gólt, de ne ilyet, amit ajándékba kapunk. Jó, h nem Ronnie rúgta!
Messit kicsit sajnálom.. mert egész meccsen amit művelt az nemlehet leírni szavakkal, amikor 5 védőt otthagy, és azok a cselek, ha nemis lő gólt de öröm nézni a játékát. Remélem idővel azért ezeket a szép helyzeteket amiket ő varázsol bevágja, mert gyönyörű gólok. A tizit kicsit sajnálom, bár minden lövését kivédte a kapus.. jól védett, talán megérdemelt az 1 gól, bár rúghattunk volna 10-t is.

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Szerintem Ronnie egyből berúgta volna... de mivel ha jól láttam az összefoglalót akkor jött fel.. ezért nem ő rúgta.Frányó István írta:Sztem a sors igazsága volt, h nem rúgta be, igaz érdemelt volna egy gólt, de ne ilyet, amit ajándékba kapunk. Jó, h nem Ronnie rúgta!
Messit kicsit sajnálom.. mert egész meccsen amit művelt az nemlehet leírni szavakkal, amikor 5 védőt otthagy, és azok a cselek, ha nemis lő gólt de öröm nézni a játékát. Remélem idővel azért ezeket a szép helyzeteket amiket ő varázsol bevágja, mert gyönyörű gólok. A tizit kicsit sajnálom, bár minden lövését kivédte a kapus.. jól védett, talán megérdemelt az 1 gól, bár rúghattunk volna 10-t is.

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Jugador del Barça
Melyik miért? H miért tartottam igazságosnak, h nem rúgta be? Azért, mert így is biztosan nyertünk, és nekem egy szimpatikus csapat a Villareal, nem érdemelte volna meg Lopez sem, illetve azt érdemelte meg, h kivédte. De mégegyszer mondom, Messi is gólt érdemelt volna, de akkor már inkább egy szólója után...Fernando írta:Miért?Frányó István írta:Sztem a sors igazsága volt, h nem rúgta be, igaz érdemelt volna egy gólt, de ne ilyet, amit ajándékba kapunk. Jó, h nem Ronnie rúgta!
Vagy ha azt kérded, h miért örülök, h nem R10 rúgta, akkor azért, mert ha kihagyja "hideg lábbal", akkor az nem tett volna jót az amúgy is megtépázott önbizalmának. Persze ha meg belövi... de hát ezt nem tudhatjuk.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Miért?Frányó István írta:Sztem a sors igazsága volt, h nem rúgta be, igaz érdemelt volna egy gólt, de ne ilyet, amit ajándékba kapunk. Jó, h nem Ronnie rúgta!

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Jugador del Barça
Sztem a sors igazsága volt, h nem rúgta be, igaz érdemelt volna egy gólt, de ne ilyet, amit ajándékba kapunk. Jó, h nem Ronnie rúgta!
-
- Eurobarca Staff
Én valahogy nem tudtam, én inkább elégtételt éreztem. Diego Lopez egész meccsen jól védett, nagy napot fogott ki, és ha az elöllévők is nyújtanak valamit, akkor nem mi örülnénk - már aki örül. Egy ilyen kamu tizenegyest meg befújni... A másik, hogy ilyen bűn rosszul nem lehet tizit lőni...Ilúvatar írta:nagyon sajnáltam messit, amikor kihagyott egy 11est
Egész meccsen nagyon jól játszott, de én nem sajnáltam a tizi miatt.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- okos666
- Jugador del Barça
Én se láttam a meccset,de elmondhatom,hogy Messit nem lehet megállítani egykönnyen.Csodálatos amit művel,és egyszerűen fenomenális!!!A 11-est sajnálom,de lesz még alkalma 11-est rúgni!!Ronaldinho&Barca írta:Sajnos nemtudtam nézni a tegnapi mecscet, de az összefoglaló video után látom hogy bánhatom is.. ez a fiú fantasztikus, hihetetlen... mit csinál amikor becsúszik elé a játékos őmeg egyszerüen elötte elhúzza.. megkerülős cseleket ott ad nekik ahol nemakar... gyönyörű szép játék. Csak a gól hiányzott, de ilyen játék után..
Örülök hogy a kedvenc klubomban láthatom ezt a lényt, aki varázsol a labdával amikor csak akar.
Imádlak BARCA!!!