Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ozsimiki írta:Ide be ne merdd írni!!! Ok? Köszi! Van rá topic!csiles írta:én már azt is tudom, s kumma jó kedvem van...Game90 írta:Ez a mai nap nagyon jó idáig, utána pedig jöhet az F-1![]()
![]()
![]()
Ide be ne merdd írni!!! Ok? Köszi! Van rá topic!csiles írta:én már azt is tudom, s kumma jó kedvem van...Game90 írta:Ez a mai nap nagyon jó idáig, utána pedig jöhet az F-1![]()
![]()
![]()
Hát énisozsimiki írta:Közben Cesar mentett óriásit!!!
ÁÁÁÁ kikészülök
Ezt pontosan tudom! De ha 2vel megyünk,akkor mi már nyertünk,és a madrid szntem meg nem nyer,így értettemjelwaz írta:A real a saját sorsát kezében tartja, nem csak rajtunk múlik...ozsimiki írta:Mekkora hangrobbanás volt mááárMég egy Barca Gól és Bajnokok vagyunk!!!!
De azért vigyáznunk kell!!! A mi kommentünk meg madridista
KATALÁNAK LENNI A VILÁG MÁSODIK LEGNAGYOBB AJÁNDÉKA, AZ ELSŐ AZ, HOGY MAGYAROK VAGYUNK! BARCA-SZURKOLÓ MAGYAROK! BARCELONA A VILÁG LEGNAGYOBBJA! ISTEN AJÁNDÉKA SÖTÉT VILÁGUNK MEGVILÁGOSÍTÁSÁRA! CATALUNYA TRIOMFANT!Los Banditos írta:KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCELONÁSNAK TEREMTETTÉL!
A real a saját sorsát kezében tartja, nem csak rajtunk múlik...ozsimiki írta:Mekkora hangrobbanás volt mááárMég egy Barca Gól és Bajnokok vagyunk!!!!
De azért vigyáznunk kell!!! A mi kommentünk meg madridista