Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elméletileg igen.Sanama írta: De am most ő nem tartozik egy rakat pénzzel a Chelsea-nek?
De am most ő nem tartozik egy rakat pénzzel a Chelsea-nek?kanty írta:Finoman szólva is problémás esetSanama írta:Ez az ember nem tanul?
http://sportgeza.hu/futball/hirek/2010/ ... _jatszhat/
DE még viszonylag kevés ez a bűntetés ahhoz képest, h visszaeső.
Azt nem hiszem, h nagyon megtörné őt ez az eltiltás. Visszafog majd térni és kb azon a szinten fogja folytatni ahol játszott.
Finoman szólva is problémás esetSanama írta:Ez az ember nem tanul?
http://sportgeza.hu/futball/hirek/2010/ ... _jatszhat/
Az Arsenal kerete túl fiatal, a Milané túl öreg...Perrero írta:Arsenalhoz hasonlóan a Milan is bukta a bajnokságot, Sampdoria a 92. perc körül szerezte meg a vezetést
Game90 írta:Pedig lehetett volna 2-0 is![]()
Vucinic nagy gólt lőtt.
Amúgy Totti és de Rossi miért lett lecserélve a szünetben?
Én is így vagyok vele. Egyébként hatalmas tett lenne a Romától, ha ilyen szűk kerettel bajnok tudna lenni. Nem lehetetlen a feladat, ezt a meccset viszont meg kellene fordítani...messideco írta:Én sem vagyok Roma-drukker. De ha már ott vannak a közelben, kinyerjen? Az Mourinho Intere vagy a Milan? Egyértelműen a Romának szurkolok, hogy nyerje meg a bajnokságot.
Hát úgy értem, hogy nem sokan hitték, hogy átveszik a vezetést és a borzasztó formában lévő Lazio mégis odapiszkíthat, mert ezek ma vért fognak inni konkrétan, legalább arra számítok, amit a kedves városi riválisunk alkotott tegnap.barca99 írta:Tisztelettel, de a Roma-nak hogyan lenne savanyú a szőlő?gekkodan írta:Nagyon remélem, hogy a Lazio kitesz ma magáért és a Romának savanyú lesz a szőlő.Még ha ki is kapnának, akkor sem értem, hogy hogyan jönne ide a mondás.
Egyébként sem hiszem, hogy akár a második hely is tragédia lenne nekik, tekintve az idei kezdésüket. Az arany viszont tényleg dupla örömmel járna.
Tisztelettel, de a Roma-nak hogyan lenne savanyú a szőlő?gekkodan írta:Nagyon remélem, hogy a Lazio kitesz ma magáért és a Romának savanyú lesz a szőlő.