Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sanama írta:3 dolgot nem értek:
1. miért erőltetjük az ifiket?
2. Keita hogy szoritotta ki Toure-t?
3. miért nem vettünk balszélsőt?
Hát az elejével én is egyetértek, bár azért bízok a gólban, de a vége az nagyon izé... Ha már egyszer bíztál benne, akkor hogyhogy most nem?lopakodo írta:most sokan visszaszóltok majd ,de sztem most sem fogunk gólt lőni.a védők jól ,a középpálya nagyon alacsonyam teljesít ,a csatársor...pff.inkább hagyjuk.egy olyan csapat mint a barca ,nem kereshet kifogásokat.ha még szerencsénk lesz,kontrából gólt kapunk.én eddig bíztam pep-ben.mostmár megváltozott a véleményem.
ezzel egyet kell, hogy értsek. hagyjuk már az ifiket, miért nem lehet normális csapattal kiállni? miért nem lehetett egy rhdt balszélsőt igazolniZozzy 5 írta:Akkor sem ér Messi nyomába, most ezen hülyeség vitatkozni...Ez a csapat nincs jelenleg annyira egybe, hogy megengedhessük a tavalyi ifisták kipróbálását bajnokikon, MESSI kárára.
Teljesen igazad van.Zozzy 5 írta:Akkor sem ér Messi nyomába, most ezen hülyeség vitatkozni...baas11 írta:Pedroval semmi gond nincs a 3 helyzetünkből az övé volt a legnagyobb...Nehogymár Messi nélkül ne tudjunk gólt lőni otthon, egy ilyen kutyaütő csapatnak !Zozzy 5 írta:Gyenge...Mindenki tudta a meccs előtt is, hogy a Racing 11 emberrel beássa megát a tizenhatosukhoz, mégse tudunk semmit kezdeni velük. Az ilyen a Pedrók a kezdőbe, Messik meg a padon nem tudom mi...Ez a csapat nincs jelenleg annyira egybe, hogy megengedhessük a tavalyi ifisták kipróbálását bajnokikon, MESSI kárára.
Nem ide tartozik, de szerintem Lengyelország egyik legjobb csapatát nem kéne ennyire lehúzni.Gyurinho írta:A wislának van Garay vagy Munitis szintű játékosa vagy olyan akár Tchité???....(szerintem nincs mellesleg európai szinten messze el vannak maradva akár melyik spanyol csapattól ...na jó a most feljutó Sporting-tól talán nem....kovinho írta:...Gyurinho írta:...