Javier Mascherano

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ferninho
Madridista

2016.05.25. 20:32:02

Egyértelmű, hogy Mascherano nagyon bevált nálatok és mêg leghátul is meglepően jó teljesítmênyre képes, pedig a magasság oda nem hátrány.
Nagy érvágás lenne a Barcának, ha eligazolna.
madridista
MessiCesc
Capitá del Barça

2016.05.25. 19:35:47

Nem értem a csávót miért akarna lelépni... Iszonyat sajnálnám ha lelépne..
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.25. 18:21:54

Nagyon sajnálnám ha elmenne. Kussol és csinálja, imádom az ilyen játékosokat, ráadásul megint jó kis éve volt és szerintem van még benne.
Kép
Kép
Kép
Balinho
Entrenador del Barça

2016.05.25. 15:31:26

visca el barca írta:LE meghosszabbított keze a pályán, nem hinném h elengedi. ha meg mégis, akkor jó nagy hülye :? :D
Ugyanmár! Masch régóta áll a klub szolgálatában, példaértékű a hozzáállása, ideje lenne meghálálni neki és ingyen elengedni, úgyis az a divat.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.25. 15:25:52

hajnesz írta:Én sem szeretném, ha távozna, viszont valamilyen szinten megértem.
Mindig is tiszteltem azokat a játékosokat, akik a csúcson rájönnek, hogy ennél már csak roszabb lesz, és inkább lelépnek, minthogy a szemünk láttára épüljenek le.
Másrészt, azt is megértem, ha a saját posztján szeretne még játszani, elvégre hány évig játszott hátul, a csapat érdeke miatt.
A másik ok pedig, hogy ha kényszeresen fiatalitani fogunk hátul, akkor nem Piqué helye lesz veszélyben, akik "őskatalán",hanem a kisfőnöké...
Én ezeknek még nem látom idejét. Egyik legjobb szezonját hozta, egyáltalán nem látszik, hogy romlana a teljesítménye. Ezért még a fiatalítás idejét sem látom elérkezettnek, a 30 feletti játékosaink kivétel nélkül jó szezont hoztak, még Alves is. Igaz, a brazil már egész szezonokban nincs a toppon, de a legfontosabb meccseket szinte kivétel nélkül jól játszott, tehát az ő esetében is örülnék a maradásnak.

Mostanában pedig nem egy szuper tehetségnek kikiáltott védő bukott meg az új csapatában, és én most elég szegényesnek látom a piacot, a felmerülő nevekkel szkeptikus vagyok, persze előbb-utóbb vkit le kell igazolni, de nem nagyon látom, ki lehetne az, aki majd felér Puyol, Pique, Márquez, Abidal, Mascherano szintjére. Szélső védőknél még nagyobb gáz van, nagyon nincsenek Alves, Maicon, Lahm szintű tehetség, szóval nem tudom mi lesz. :?
messideco
Presidente del Barça

2016.05.25. 15:20:00

Kedvenc képem róla:

Kép
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.25. 15:14:03

LE meghosszabbított keze a pályán, nem hinném h elengedi. ha meg mégis, akkor jó nagy hülye :? :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
hajnesz
Entrenador del Barça

2016.05.25. 15:01:23

Én sem szeretném, ha távozna, viszont valamilyen szinten megértem.
Mindig is tiszteltem azokat a játékosokat, akik a csúcson rájönnek, hogy ennél már csak roszabb lesz, és inkább lelépnek, minthogy a szemünk láttára épüljenek le.
Másrészt, azt is megértem, ha a saját posztján szeretne még játszani, elvégre hány évig játszott hátul, a csapat érdeke miatt.
A másik ok pedig, hogy ha kényszeresen fiatalitani fogunk hátul, akkor nem Piqué helye lesz veszélyben, akik "őskatalán",hanem a kisfőnöké...
Barcaforever
Director del Fútbol

2016.05.25. 14:22:17

messideco írta:Soha, de soha nem akartam hírt olvasni a távozásáról :( Ezek sajnos már komolynak tűnnek. A keret nyolcvan százalékát szívesebben eladnám, mint a Kisfőnököt :cry:
A katalán SPORT azt írja szóban megegyezett a Juvé-val, csak mi nagyon nem akarjuk engedni. Én nem is értem komolyan. :roll:

De nem középcsapatokból nagy reményű hátvédekkel kéne erősítenünk, ha már menni akar, az amúgy is gyengécske védelmünket.
Kép
messideco
Presidente del Barça

2016.05.25. 14:01:23

Soha, de soha nem akartam hírt olvasni a távozásáról :( Ezek sajnos már komolynak tűnnek. A keret nyolcvan százalékát szívesebben eladnám, mint a Kisfőnököt :cry:
Kép
"And my heart will leave you never."
Tromort77

2016.05.23. 17:58:37

Hülyeség volt. Szerencsére így is nyertünk. De ezért pacsi nagyon nem jár nálam. Ha elengedi akkor is ott volt az esély, hogy kivédi Ter Stegen, ha meg bement volna akkor istenem, több mint egy félidő lett volna az egyenlítésre. Az már a csapat érdeme, hogy így is tudtak nyerni. Banega esete hős tett lehetett volna ha utána nyernek. Akkor és ott meg kellett akadályozni Neymart. De a 38. percben egy kiállítás totál baromság.
Feast4
Director del Fútbol

2016.05.23. 17:40:20

BarcafanTomee írta:Sajnálom a Kis Főnököt, stabilan az egyik legjobb emberünk volt a szezonban, erre piros lappal fejezi a szezont.
Igazából nem sajnálom.Tragikus hős nem lett és nagyon ment valahogy meg kellett akasztani.Lendületben is volt vele szemben, túl sok sansza nem maradt.Azt csinálta amit kellett.16-os előtt földre vitte és bízott a jó szerencsében hogy oda vissza húzták egymást hátha a bíró is igy gondolja.Hát nem igy gondolta.Utólag jó döntés volt, ki tudtuk húzni az egy ember hiányát ha pedig lerázza szinte tutira gól. Azt mondom pacsi neki, a maga módján ez is hőstett volt.
Kép
Res
Jugador d'estrella

2016.05.23. 14:42:49

Azt tette, amit kellett. =D>
Ahogy a bíró is. #-o
Ha mi kapjuk az első gólt valószínűleg úszik a kupa.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.23. 14:03:18

Elkövette a legnagyobb hibát, hogy belső vállra engedte a csatárt, innentől kezdve esélye sem volt. Kapaszkodtak mindketten egymásba, de egyértelműen rosszabb helyzetben volt és baromi látványosra sikeredett az esés. Valahol még meg is védeném, mert annyi lélekjelenléte még maradt, hogy kívül akassza, s ne legyen tizenegyes. Nagyon szerencsétlen eset volt, de ezen nem sok mindent lehetett magyarázni, tiszta piros volt, gólhelyzetben kilépő csatárt buktatott. Utólag egyébként helyesen. :D
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.23. 10:57:14

én valahol megértem, hogy úgy érezte takarítani kell. bár gameiro erősen billegett, ha elmegy, akkor lehet TS hoz össze egy tizi+piros kombót ami még ennél is rosszabb lett volna. de ha nem, gameiro van olyan jó játékos h mindenképpen beverte volna...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2016.05.23. 01:38:58

Sajnálom a Kis Főnököt, stabilan az egyik legjobb emberünk volt a szezonban, erre piros lappal fejezi a szezont. Továbbra is tartom, hogy szerencsétlen eset volt, kölcsönösen fogták egymást, majd Masche belebotlott, de ki kellett szórni. Szerencsére nem lett fizettünk rá. Ha jövőre is ezt a szintet hozza amit ebben a szezonban akkor jövőre is stabil társa lesz Piquének.
Messias2
Director del Fútbol

2016.05.14. 21:08:30

Normandia írta:Olvasott már valaki a sérüléséről? Remélem, csak óvatosságból cserélték le.
Mascherano, who was subbed off with discomfort today, will be available for the Copa final next week. [sport]
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Normandia
Director del Fútbol

2016.05.14. 20:07:22

Olvasott már valaki a sérüléséről? Remélem, csak óvatosságból cserélték le.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Chino
Llegenda del Barça

2016.04.24. 12:18:45

nzxtpo írta:Nagyon nehéz dolgunk lesz, ha a nyáron ténylegesen hozni akarunk valakit a khv posztra. Az én meglátásom szerint, nem elég, hogy labdabiztos, nem lassú, és persze védekezésben minőségi játékost kellene szereznünk, az sem ártana Puyol visszavonulásával, és Mascherano fokozatos öregedésével (persze lehet még benne több szezon is, de sosem lehet tudni), egy olyan karaktert hozni, aki igazi vezetőegyéniség, nagyon hiányzik ez nálunk.

Samper újabb aranyköpése meg mehet a gyűjteménybe. :D
Ilyen játékost nagyon nehéz találni. Ha szigorúan azokat vesszük, akikkel az utóbbi két évben szóba hoztak minket, akkor egyedül Hummels lehet ilyen kategória. Bartra akármilyen teljesítményt is hoz le nem hiszem, hogy változna a helyzete. Pedig logikus lenne. Matyi kiöregedőfélben, hosszútávon nem is lehet rá számítani, a képességei sem predesztinálják erre, Vermaelen-ből egyértelmű 5. számú kh lett.
Masch az utóbbi időben rendre magabiztos, szinte hiba nélkül játszik és Piqué is teljesen rendben van. Ők hárman jó triót tudnának alkotni. Bartra jó lenne rotálásra vagy ha Busit pihentetni akarjuk.

Ugyanakkor ha Matyi felépül és visszakerül Bartra elé, jobb ha a spanyol új csapatot keres. A lehetőség megvolt, de sajnos ott is maradt és nem igazán neki lehet felróni, hogy nem élt a lehetőségeivel. Mindenesetre abban bízok, hogy Tarín nem ilyen karriert fog befutni. Mire az A csapat közelébe kerülne Masch már nem hiszem, hogy tényező lenne a kora miatt, ahogy Matyi sem. Én benne bízok, aki a következő saját nevelés lenne a védelemben.
Forca Barca!!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.24. 10:33:34

nzxtpo írta:Nagyon nehéz dolgunk lesz, ha a nyáron ténylegesen hozni akarunk valakit a khv posztra. Az én meglátásom szerint, nem elég, hogy labdabiztos, nem lassú, és persze védekezésben minőségi játékost kellene szereznünk, az sem ártana Puyol visszavonulásával, és Mascherano fokozatos öregedésével (persze lehet még benne több szezon is, de sosem lehet tudni), egy olyan karaktert hozni, aki igazi vezetőegyéniség, nagyon hiányzik ez nálunk.

Az a játékos lehetne Bartra is. Már nem annyira fiatal a 25 évével, de talán még mindig benne van a potenciál, hogy stabil kezdővé nője ki magát. Szerintem ha jövőre 3. számú védőként számolna vele LE, és a Pique-Masch kettőst kicsit többet pihentetné, akkor kiderülne, mit is tud. Jó esetben fokozatosan át is vehetné vmelyik helyét a kezdőben. A Realban is megoldják, hogy a Ramos-Pepe-Varane hármas mindegyik tagja viszonylag sok lehetőséget kapjon.

Ha viszont igazolunk védőt, neki vége. :(
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.04.24. 10:24:31

Nagyon nehéz dolgunk lesz, ha a nyáron ténylegesen hozni akarunk valakit a khv posztra. Az én meglátásom szerint, nem elég, hogy labdabiztos, nem lassú, és persze védekezésben minőségi játékost kellene szereznünk, az sem ártana Puyol visszavonulásával, és Mascherano fokozatos öregedésével (persze lehet még benne több szezon is, de sosem lehet tudni), egy olyan karaktert hozni, aki igazi vezetőegyéniség, nagyon hiányzik ez nálunk.

Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Stalkyard
Director del Fútbol

2016.04.24. 09:58:55

Samper írta:Én jövőre már semmiképpen se játszatnék középső védőt Maschevel, hanem vkp.-t Hogy aztán ez milyen szerkezetnek felel meg, vagy mi lesz Busival, azt döntse el az edző.
Nem, szerintem te döntsd el, úgyis nagyon értesz a szakmához!
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.24. 09:47:26

visca el barca írta:random gép :lol:

bírom mikor a hátsó alakzat egyetlen aránylag stabil pontját kitennétek onnan
Így van. Az első félidőben tegnap is nagyot játszott, volt néhány nagyon fontos mentése is. A másodikban egykapuztunk, akkor már nem volt rá akkora szükség.

De az biztos, hogy tartja lelket a védelmünkben. Pique hiába gesztikulál meg hergeli a közönséget, nagyon megbízhatatlanul játszik mostanában, örülnék, ha következő meccsen Bartra lenne az argentin párja a védelemben, de ez ugye csak szép álom.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.23. 15:09:01

random gép :lol:

bírom mikor a hátsó alakzat egyetlen aránylag stabil pontját kitennétek onnan
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.04.23. 15:03:08

Samper írta:Én jövőre már semmiképpen se játszatnék középső védőt Maschevel, hanem vkp.-t Hogy aztán ez milyen szerkezetnek felel meg, vagy mi lesz Busival, azt döntse el az edző.
Miért is? Vagy ezt bökte ki a random gép?
Védőként szintekkel jobb, mint középpályásként.
Lezárt