Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ugyanmár! Masch régóta áll a klub szolgálatában, példaértékű a hozzáállása, ideje lenne meghálálni neki és ingyen elengedni, úgyis az a divat.visca el barca írta:LE meghosszabbított keze a pályán, nem hinném h elengedi. ha meg mégis, akkor jó nagy hülye![]()
Én ezeknek még nem látom idejét. Egyik legjobb szezonját hozta, egyáltalán nem látszik, hogy romlana a teljesítménye. Ezért még a fiatalítás idejét sem látom elérkezettnek, a 30 feletti játékosaink kivétel nélkül jó szezont hoztak, még Alves is. Igaz, a brazil már egész szezonokban nincs a toppon, de a legfontosabb meccseket szinte kivétel nélkül jól játszott, tehát az ő esetében is örülnék a maradásnak.hajnesz írta:Én sem szeretném, ha távozna, viszont valamilyen szinten megértem.
Mindig is tiszteltem azokat a játékosokat, akik a csúcson rájönnek, hogy ennél már csak roszabb lesz, és inkább lelépnek, minthogy a szemünk láttára épüljenek le.
Másrészt, azt is megértem, ha a saját posztján szeretne még játszani, elvégre hány évig játszott hátul, a csapat érdeke miatt.
A másik ok pedig, hogy ha kényszeresen fiatalitani fogunk hátul, akkor nem Piqué helye lesz veszélyben, akik "őskatalán",hanem a kisfőnöké...
A katalán SPORT azt írja szóban megegyezett a Juvé-val, csak mi nagyon nem akarjuk engedni. Én nem is értem komolyan.messideco írta:Soha, de soha nem akartam hírt olvasni a távozásárólEzek sajnos már komolynak tűnnek. A keret nyolcvan százalékát szívesebben eladnám, mint a Kisfőnököt
Igazából nem sajnálom.Tragikus hős nem lett és nagyon ment valahogy meg kellett akasztani.Lendületben is volt vele szemben, túl sok sansza nem maradt.Azt csinálta amit kellett.16-os előtt földre vitte és bízott a jó szerencsében hogy oda vissza húzták egymást hátha a bíró is igy gondolja.Hát nem igy gondolta.Utólag jó döntés volt, ki tudtuk húzni az egy ember hiányát ha pedig lerázza szinte tutira gól. Azt mondom pacsi neki, a maga módján ez is hőstett volt.BarcafanTomee írta:Sajnálom a Kis Főnököt, stabilan az egyik legjobb emberünk volt a szezonban, erre piros lappal fejezi a szezont.
Mascherano, who was subbed off with discomfort today, will be available for the Copa final next week. [sport]Normandia írta:Olvasott már valaki a sérüléséről? Remélem, csak óvatosságból cserélték le.
Ilyen játékost nagyon nehéz találni. Ha szigorúan azokat vesszük, akikkel az utóbbi két évben szóba hoztak minket, akkor egyedül Hummels lehet ilyen kategória. Bartra akármilyen teljesítményt is hoz le nem hiszem, hogy változna a helyzete. Pedig logikus lenne. Matyi kiöregedőfélben, hosszútávon nem is lehet rá számítani, a képességei sem predesztinálják erre, Vermaelen-ből egyértelmű 5. számú kh lett.nzxtpo írta:Nagyon nehéz dolgunk lesz, ha a nyáron ténylegesen hozni akarunk valakit a khv posztra. Az én meglátásom szerint, nem elég, hogy labdabiztos, nem lassú, és persze védekezésben minőségi játékost kellene szereznünk, az sem ártana Puyol visszavonulásával, és Mascherano fokozatos öregedésével (persze lehet még benne több szezon is, de sosem lehet tudni), egy olyan karaktert hozni, aki igazi vezetőegyéniség, nagyon hiányzik ez nálunk.
Samper újabb aranyköpése meg mehet a gyűjteménybe.
Az a játékos lehetne Bartra is. Már nem annyira fiatal a 25 évével, de talán még mindig benne van a potenciál, hogy stabil kezdővé nője ki magát. Szerintem ha jövőre 3. számú védőként számolna vele LE, és a Pique-Masch kettőst kicsit többet pihentetné, akkor kiderülne, mit is tud. Jó esetben fokozatosan át is vehetné vmelyik helyét a kezdőben. A Realban is megoldják, hogy a Ramos-Pepe-Varane hármas mindegyik tagja viszonylag sok lehetőséget kapjon.nzxtpo írta:Nagyon nehéz dolgunk lesz, ha a nyáron ténylegesen hozni akarunk valakit a khv posztra. Az én meglátásom szerint, nem elég, hogy labdabiztos, nem lassú, és persze védekezésben minőségi játékost kellene szereznünk, az sem ártana Puyol visszavonulásával, és Mascherano fokozatos öregedésével (persze lehet még benne több szezon is, de sosem lehet tudni), egy olyan karaktert hozni, aki igazi vezetőegyéniség, nagyon hiányzik ez nálunk.
Samper újabb aranyköpése meg mehet a gyűjteménybe.
Nem, szerintem te döntsd el, úgyis nagyon értesz a szakmához!Samper írta:Én jövőre már semmiképpen se játszatnék középső védőt Maschevel, hanem vkp.-t Hogy aztán ez milyen szerkezetnek felel meg, vagy mi lesz Busival, azt döntse el az edző.
Így van. Az első félidőben tegnap is nagyot játszott, volt néhány nagyon fontos mentése is. A másodikban egykapuztunk, akkor már nem volt rá akkora szükség.visca el barca írta:random gép![]()
bírom mikor a hátsó alakzat egyetlen aránylag stabil pontját kitennétek onnan
Miért is? Vagy ezt bökte ki a random gép?Samper írta:Én jövőre már semmiképpen se játszatnék középső védőt Maschevel, hanem vkp.-t Hogy aztán ez milyen szerkezetnek felel meg, vagy mi lesz Busival, azt döntse el az edző.