hajnesz írta:Én sem szeretném, ha távozna, viszont valamilyen szinten megértem.
Mindig is tiszteltem azokat a játékosokat, akik a csúcson rájönnek, hogy ennél már csak roszabb lesz, és inkább lelépnek, minthogy a szemünk láttára épüljenek le.
Másrészt, azt is megértem, ha a saját posztján szeretne még játszani, elvégre hány évig játszott hátul, a csapat érdeke miatt.
A másik ok pedig, hogy ha kényszeresen fiatalitani fogunk hátul, akkor nem Piqué helye lesz veszélyben, akik "őskatalán",hanem a kisfőnöké...
Én ezeknek még nem látom idejét. Egyik legjobb szezonját hozta, egyáltalán nem látszik, hogy romlana a teljesítménye. Ezért még a fiatalítás idejét sem látom elérkezettnek, a 30 feletti játékosaink kivétel nélkül jó szezont hoztak, még Alves is. Igaz, a brazil már egész szezonokban nincs a toppon, de a legfontosabb meccseket szinte kivétel nélkül jól játszott, tehát az ő esetében is örülnék a maradásnak.
Mostanában pedig nem egy szuper tehetségnek kikiáltott védő bukott meg az új csapatában, és én most elég szegényesnek látom a piacot, a felmerülő nevekkel szkeptikus vagyok, persze előbb-utóbb vkit le kell igazolni, de nem nagyon látom, ki lehetne az, aki majd felér Puyol, Pique, Márquez, Abidal, Mascherano szintjére. Szélső védőknél még nagyobb gáz van, nagyon nincsenek Alves, Maicon, Lahm szintű tehetség, szóval nem tudom mi lesz.