2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem a Bookline román oldalán be tudod Te is szerezni:messideco írta:Annyira megvenném az ilyen könyveket, csak sajnos Romániába nem forgalmazzák, vagy sok esetben külföldre nem lehet rendelni
JövökSlither írta: Nah akkor csütörtökön Punnany, Janival már meg is beszéltük a dolgok, majd írjál hogy jössz-e.
(grecki is ott lesz elvileg)
Nah akkor csütörtökön Punnany, Janival már meg is beszéltük a dolgok, majd írjál hogy jössz-e.Slither írta:Elég faja volt, főleg hogy a végére beiktattunk egy Amszterdam-Párizs duót.Game90 írta: Milyen volt kint?![]()
Jövő hét csütörtökön mennék Punnany koncertre (tudom, Janinak már az előzőt is ígértem, ég is a pofám, amiért nem mentem végül, de most tuti, hogy ráérek), nincs kedved jönni? Eazzy?
Arts The Beatdoctor meg a DOG is jónak tűnik:
http://www.a38.hu/hu/program/punnany-ma ... tdoctor-nl![]()
Sztem ráérek csütörtökön, meg úgy is régen voltam már Punnanyn.
(A másik fellépő meg talán még jobb is.)
Elég faja volt, főleg hogy a végére beiktattunk egy Amszterdam-Párizs duót.Game90 írta: Milyen volt kint?![]()
Jövő hét csütörtökön mennék Punnany koncertre (tudom, Janinak már az előzőt is ígértem, ég is a pofám, amiért nem mentem végül, de most tuti, hogy ráérek), nincs kedved jönni? Eazzy?
Arts The Beatdoctor meg a DOG is jónak tűnik:
http://www.a38.hu/hu/program/punnany-ma ... tdoctor-nl
Milyen volt kint?Slither írta:4 hónap után végre itthon Mo-n.
Isten Nyugosztaéja az édesanyját!chonggy írta:Nem találom a helyes jelzőt erre, talán a giccses (esetleg beteg?) áll hozzá a legközelebb, hogy egy 40+ éves ember fészbukon (is) búcsúzik elhunyt édesanyjától. A gyász véleményem szerint személyes dolog, szerintem az ilyen dolgok még véletlenül sem közösségi oldalakra valóak...Krojf írta: legutóbbi postjában az Édesanyjától búcsúzik, Aki sárga ruhában van lefényképezve.
Ennek ellenére-kis késéssel-nyugodjon békében!
Nem találom a helyes jelzőt erre, talán a giccses (esetleg beteg?) áll hozzá a legközelebb, hogy egy 40+ éves ember fészbukon (is) búcsúzik elhunyt édesanyjától. A gyász véleményem szerint személyes dolog, szerintem az ilyen dolgok még véletlenül sem közösségi oldalakra valóak...Krojf írta: legutóbbi postjában az Édesanyjától búcsúzik, Aki sárga ruhában van lefényképezve.
Köszi szépenMihu írta:Boldog névnapot rajtam kívül mindenkinek, aki Mihály!Boldogat miihii